Igen, összeismerkedtem egy másik pasival, aki elfogadott így, ahogy vagyok! Nem futok minden este, de a heti 1-2 alkalom megvan. A kajálást is tartom, nem eszem zsírosat, nem eszem tele magam, nem falok mint eddig. Szerelmes vagyok! ahogy Kovsol is mondaná
Nah de azért lemérem magam...
mell.: 104 cm
derék: 87 cm
csípő: 110 cm
comb: 56 cm - amíg le nem esik az első hó, addig cangával járok suliba...
vádli.: 41 cm
régebbi eredmény
Mell : 108 cm
Derék: 88 cm
csípő : 109
comb: 62 cm
vádli : 42 cm.
Asszem az alakom nem sokat változott! Mellben ami nagyon látványos , meg combban... A mellet lehetett tudni hogy amint alakulok, az is lejjebb megy elég rendesen... De legalább már nem vagyok előre görnyedve a súly miatt. Jó most nem 10 kilós a mellem, de éreztem, hogy húz előre a súly, ami a hátamat "terhelte". Már szép egyenes háttal tudok közlekedni..... A másik meg ugye a combom... Igen, az az egyetlen látványos "testrész". Igaz, ha anyát nézem példának, akkor ő is felső testre szélesebb, a lábai véknyabbak, hasa van, stb... Én is ilyen vagyok... Felül széles, de azért a derekam keskeny... A csípőm széles (persze szülésnél jól jön majd
), a fenekem big, a lábam pedig véknyabbak... A vádlim 1 cm-rel lett "kisebb"... A cangázás teszi... Lábban mindig is erősebb voltam, a régi táncos életből legalább ez maradjon meg
Nah jó, pofám lapos... Eleget írtam...
A lényeg, hogy nem álltam le, folytatom... Csak nem annyira "erősködve" mint eddig akartam egy pasi miatt...
Puszim küldöm nektek, hamarosan jelentkezem!
Legyetek nagyon jók, jó munkát, meg mittomén... Jah és az estékre szép éjszakákat!!!!!!!!