Lábam még mindig fáj... Járásnál nem, de a fel és le lépcsőzésnél, nem azt mondom, hogy beszarok, de érzem, hogy nyilall... Most nem is járok futni... Pihentetem szépen... Most hogy elkezdődött a suli, egész nap rohangálok annyit, meg lépcsőzök, hogy a futástól már elájulnék
Á dehogyis! A suliban a második emeleten vagyunk
szóval elég oda felmászni... utána meg le!
Kajámat ízesítem nagyon finoman, főleg hogy elszartam a mostanit... félig meddig
amikor főztem a zöldséget, nem megfelelő ideig főztem, és kemény maradt... jól összekevertem a kajával, de két harapás után az undor fogott el, ezért elkezdtem kanállak kifele szedegetni a zöldségeket a kaja közül
azt kukába... és kifőztem egy másik adagot, persze most sót is tettem a vízbe..
mert eddig nem tettem
és a második adag zöldséggel ehető a mell+rizs
Asszem ennyi
:D:D:D
Amúgy már tényleg nem eszek sokat egyszerre... és most már ráálltam arra hogy nem a nagy lapos tányérra szedem ki a kaja adagomat, hanem a kisebb lapos tányérra... és azt szélétől széléig, de nem púposan! Szóval lassan a kajám rendbe rakom... Még annyi a bajom, hogy nem tudok 2,fél óránként enni, mert nem vagyok éhes...
Az lenne a kérdésem, hogy nem baj ha nem bírok megenni ennyi előírt mennyiséget? mert van úgy hogy a 50 deka csmell 20 deka rizs + 35 deka zöldség cuccost eszem 3-4 napig
1 nap alatt nem tudom megenni
:D:D
Nos?