2024. Június 25. - 08:46:46
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Izomenő: The natural way  (Megtekintve 47588 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2008. Október 29. - 08:12:21
Válasz #60
Nem elérhető

madinorbi


Superdrol ng megjött már papa?
szekönd editör mentes felhasználó

2008. Október 29. - 10:27:07
Válasz #61
Nem elérhető

God Vazzeg


Nem!  **:))))*  ::)
Bár Steve írta,hogy ő is hozzátolná az ax mass fx-hyperdrol pároshoz, engem eléggé meggyőzött aza dumád, hogy: "Áldást ne várj prohormont nem lehet tesztóserkentővel együtt tolni ill. lehet csak pénzkidobás. A sdrol ng = dhea üti a hyperdrolt . Mass fx el kombinálhatod!
Olyan mintha kox mellé tribulust szedné... "  8-}  /:-)
Szóval maradok az ax mass fx-hyperdrol párosnál, a superdrolt meg majd januárba tesztelem!
Peace

Jól döntöttél! Szerintem  0o0o0

2008. Október 31. - 13:11:54
Válasz #62

Grizzly79

Vendég
Szeva arcok!  #:-)
Megvolt a mai edzés, mondanom se kell,hogy fekvenyomásba 1kib@szott grammot sem fejlődtem múlt 7óta,tehát megint 120ba nyomogattam 6okat.  :-Đ  ˝=/  :angry:
Komolyan mondom előbb fogok 120ba 8at belehúzni bicóból mint kinyomni fekve...  :-/--  ˝=/   !+"%
Na legalább a 30fokon(amelynél ma ugye majdnem az államhoz engedem a rudat) 110be nyomtam 5öt(múlt 7en a 105be 6ot).  @:-)
A többi gyakorlat ugyanúgy ment mint múlt héten.  :angry:
Viszont a guggolás jól ment(165be 8, majd 170be 5  @:-) ), ugye most 170ről vetkőztem 95ig és köpedék durván elfáradtam a végére!  ***))  :----
Peace
Fene tudja. Tudom egyéni szociális probléma, de nekem nem nagyon jön be az edzésterved. Illetőleg a "nem értem igazán" lenne a megfelelő kifejezés. ????...

Nem akarom most itt föltalálni a spanyolviaszt, de véleményem szerint a testépítésnek motivációtól és célkitűzéstől (klasszikus testépítés, erőemelés, erősember) függetlenül 3 alapgyakorlatból kell állnia.
Fekvenyomás, guggolás, felhúzás
Emellett azt gondolom, hogy az első gyakorlatnak minden izomcsoportnál egy nehezebb súllyal végrehajtott gyakorlatnak kell lennie. Nálam ezzel kapcsolatban bejött a papírforma. Jön a tömeg rendesen.

Ezért mondom a padawanjaimnak a konditeremben mikor a gyakikról kérdeznek, hogy 3 alapelvem van: aki nem guggol az *uzi, aki nem húz fel az szintén *uzi, aki meg fekve sem nyom azt nem is értem minek jár le. Hozzáteszem ezt azokra értem, akik komoly erő és izomnövekedés céljából látogatják a termet.
A regenerációs célzattal lejárókat és a szintentartókat természetesen megértem és maximálisan támogatom, rájuk nem igaz ez a 3-as szabály.

Nézzük csak:
Hétfő:
  gyenge mell( 1gyakorlat: 30fokos nyomás)
  tricepsz:
    tate nyomás,
   csigán kötéllel lehúzás,
  oldalsó váll: oldalemelés kb 5sorozat, ennyi.

1 gyakorlat mell? Miért? Nem hinném, hogy ez sokban segíti a növekedést. Persze, ha azért csinálod, hogy bemelegedjen a vállad és a tricepszed, akkor nem feltétlenül rossz, bár akkor már inkább szűken nyomnék a helyedben. Szerintem még akkor is kéne adni legalább egy gyakit a mellnek, ha gyenge napnak szánod. Túl nagy izom ez ahhoz hogy csak egy gyakival támadd.

Kedd:
  középnehéz hát:
    döntött t evezés(5sor),
    lehúzás csigán(5sor),

Hol a felhúzás??? Ha az benne lenne nemcsak erőszinted növekedne, de meglepődnél mekkora állat tudsz lenni!
Szerintem a bicepsz az kifejezetten jó lehet utána, ha bírod.


  gyenge bic:
    1kezes,
    csigán kötéllel

  hátsó váll:
    oldamelés.


Szerda:
pihi,semmittevés,zsebretett  kézzel f@szverés, egyszóval:redzsenerésön.
Helyes!


Csüt:
  Kemény mell: 3gyakorlat,
  oldalsóváll: 2gyak.
  láb:
    9sorozat guggolás,
    9sorozat vádli.

Kemény melledzés miből áll? Kemény melledzés után 9 sorozat guggolás? Fene tudja... Nekem nem menne.  A guggolás után a héten is el kellett feküdnöm egy pár percre mert majdnem rókáztam.

Péntek:
  Kemény bicó:3gyak,
  lazább hát:2gyak,
  lazább tric 2gyak,
  hátsóváll:2gyak.

Mi a bajod a válladdal, hogy szinte minden nap van valami válledzés? Ja és itt jegyezném meg, hogy igaz, hogy van minden nap valami válledzésed, de komoly tömegelős vállgyakorlatot nem látok. Mondjuk mellről nyomás, vagy nyak mögül nyomás, esetleg egykezesekkel ülve fej fölé nyomás, vagy Arnold nyomás szerintem csodákra lenne képes.

Ha valaki panaszkodik nekem, hogy nem tud mellben emelni a súlyokon, akkor először azt kérdezem, hogy eszik-e rendesen, majd utána azt, hogy hogyan edzi a vállát és a tricepszét.
A váll az egyik legfontosabb izom. Stabil váll kell az erőgyakorlatokhoz, illetve a súlyok növeléséhez is.

A motivációd megvan, mert látom legalább olyan kattant vagy, mint a fórum nagy része including ME, szóval nagy bajod nem lehet, ha picit átgondolod az edzéseidet!  O0

2008. Október 31. - 14:53:45
Válasz #63
Nem elérhető

Johnnyx


5sorozat döntött t evezés után felhúzás??Gratula:  ****:))))))  Łł= Aztán majd nemtudod, hogy mitől ment szarrá az alsóhátad!És lett szép vastag a derekad mert köztudott, hogy igencsak meg erősődnek azok a törzskörnyéki izmok(tököm tudja mi a nevük) és bizony azoknak a szétb@szott derekad mellé még f@sza kis térfogatnövekedést is okoznak!Ráadásul megintcsak megnézném ha 5 sorozat döntött t evezés meg 4-5sorozat felhúzás után amit ugye kedden csinálsz, a derekad készen lenne csütörtökre 9sorozat nagy súllyal végzett guggolásra!Ugye ezt  te sem gondoltad komolyan?  8-}  ::)  ;D  ;D  Łł=
Természetesen nagyon kemény gyakorlatnak tartom a felhúzást de guggolás mellet tuti nem fogom tolni meg amúgy is a derekam maradjon 90centin belül... 

Erről a felhúzásról érdemes lenne elbeszélgetni. Tény, hogy megerősíti a deréktájéki izmokat, és ettől vastagabb lesz a derék, DE szvsz egész más, ha izomtól vastag a derék, mintha zsírtól lenne az. Egyrészt az izmot sokkal könnyebb eltüntetni - sajnos - mint a zsírt, másrészt ezeknek az izmoknak nagyon fontos szerepe van a gerinc stabilizálásában, védelmében. Nembeszélve róla, hogy a felhúzás a guggolás után a második legjobb általános erő- és tömegnövelő gyakorlat. Nekem speciel a hátam  nagyon sokat vastagodott mióta csinálok felhúzást is.
Persze te érzed Izomenő, hogy neked mi a jó, de szerintem kéthetente csinálhatnál 3-4 sorozat felhúzást.  =/+'
Egyetek zabot!

2008. Október 31. - 15:51:39
Válasz #64
Nem elérhető

hopika


Menő!

-Lassan szerintem megszokja mindenki a stílusodat...legyen.
-A kis micimackó kb. 2x akkora,mint Te és idősebb is...itt azért valamiféle kis tisztelet kijárna szerény véleményem szerint.
-Az hogy mások próbálnak tanácsokat adni,az nem csupán ráérősségből van,hanem ez egy közösség és segítjük egymást.
-Ha Neked ez a fajta edzésterv beválik-isten rajtad-csináld-én már letettem arról,hogy beleszóljak...ettől függetlenül meggyőződésem,hogy ilyen edzéssel nem lehet arányos testalkatot és érett izmokat produkálni-egy idő után váltanod kellene.
-Nagyjából ennyi lett volna.További jó edzéseket és szép hétvégét!
 ;-oo-;
Élj természetesen:Sex,Drugs 'n' R'n'R!!!
Már két zenekaromnak van weblapja:
www.hopika.hu és www.zahonyunplugged.hu
NE kérj tanácsot szteroid ügyben,mert NEM értek hozzá!

2008. Október 31. - 16:18:11
Válasz #65

Grizzly79

Vendég
Na szeva micimackó!  ::)  ;D  ;D  !+"%  8-)
Akkor nyomom is a szitut: hétfő ugye 1mell gyakot nyomok, ami 30fokon történik, legutoljára: így: "50el- 20at, 115el 8at(!), 120al 6ot (!), aztán a végén 130ba még ment 3" csak 20kilót jöttem fel szériasúlyba mióta szedem az ax cuccokat, és nem fejlődök rendesnen?  8-}  ::)  ::)  ;D
A problémát Te magad vetetted fel: "Megvolt a mai edzés, mondanom se kell,hogy fekvenyomásba 1kib@szott grammot sem fejlődtem múlt 7óta,tehát megint 120ba nyomogattam 6okat."

Idézet
Megnéznélek ha ezután csinálnál még 1gyakorlatot mellre és ezekután csütörtökre teljesen regenerálódna a melled!  :o  :o Ha igen akkor ügyes vagy de nekem az már sok!  8-}  8-)
Többek között ezért sem csinálok egy héten két melledzést! Egyszer dolgozom meg, de akkor úgy hogy darabjaimra essek. A hétfőitől pl. még most is izomlázam van. 8-)

Idézet
5sorozat döntött t evezés után felhúzás??Gratula:  ****:))))))  Łł=
Nem utána, hanem előtte.
Nekem felhúzás, húzódzkodás, csigás evezés, és döntött törzsű evezésem van hátnapon. Kb. 4 liter vizet izzadok le, de ahhoz semmi nem fogható, amikor a hátedzés befejeztével hanyattfekszem a padlón és érzem a hátam lüktetését és a kellemes húzódást a forgóm környékén.
JA persze ezután még tolok 2 gyakorlat tricepszet, de azt már csak az íze végett.

Idézet
Aztán majd nemtudod, hogy mitől ment szarrá az alsóhátad!És lett szép vastag a derekad mert köztudott, hogy igencsak meg erősődnek azok a törzskörnyéki izmok(tököm tudja mi a nevük) és bizony azoknak a szétb@szott derekad mellé még f@sza kis térfogatnövekedést is okoznak!
A térfogat és izomnövekedéssel kapcsolatosan remélem a messiás szól belőled! Ha túl nagy lesz a derekam ígérem Te leszel az első, akinek szólni fogok. :-OO

Idézet
Ráadásul megintcsak megnézném ha 5 sorozat döntött t evezés meg 4-5sorozat felhúzás után amit ugye kedden csinálsz, a derekad készen lenne csütörtökre 9sorozat nagy súllyal végzett guggolásra!Ugye ezt  te sem gondoltad komolyan?  8-}  ::)  ;D  ;D  Łł=
Nálam a guggolás van a felhúzás előtt (kedd: guggolás, szerda: pihi, csütörtök: felhúzás). De szerintem a szerdai pihinek elégnek kell lennie a guggolás megkezdéséhez. No persze, ha erősítenéd felhúzással a derekadat, akkor stabilabban tartana a guggolásnál. A francba. Mindig ez az ördögi kör.
Tény1: A legnagyobb erőnövekedést a felhúzással lehet elérni.
Tény2: A legnagyobb tömegnövekedést a guggolással lehet elérni.
Persze ha rám hallgatsz azt csinálsz, amit akarsz. O0

Idézet
Már 500szor leírtam miből áll a kemény mellezés és mint 1szer anno írtam, nem fogom magam ismételgetni pár figyelmetlen lusta hülyegyerek kedvéért!  8-}  **:))))*  ;D
Lehet, hogy hülyegyerek vagyok, igaz sokan még nem mondták. :( Az is lehet, hogy olvasni sem tudok.  ***)))) Vagy pedig debil vagyok és nem tudok értően olvasni, ezért újra végigolvastam a topikodat és megnéztem, hogy vajon mit is tudhattam meg ITT a releváns topikban a melledzésedről. :-/-(-:
Ugyan 500-szor nem írtad le (a fórumot meg nem fogom végigszántani a segítő szándékommal, hátha máshol leírtad), de találtam több bejegyzést a hétfői edzésedről, viszont csupán csak egy darab bejegyzést a kemény napos melledzésedről, ami így szól:

[...]ma kemény csöcs volt először napirenden, múlt héten 115be nyomogattam 6-8akat, ma pedig 120ba 6okat(+5kg a múlt hét óta) és amióta tolom az ax kombót(3hete:+15kg!!!  ahh  ahh  look  punk ), aztán jött a 30fok amit máshogy kivitelezek mint a hétfői 30fokot(akkor ugyanis csöcsbimbóhoz érintem a rudat,jobban is megy bő 10kilóval), mert a csütörtöki 30foknál a rúd szinte érinti az államat annyira felsőmellből tolom, 100ba nyomtam 6okat. Aztán alsó keresztcsigával durrantottam szét főleg a mellem közepét.[...]
Továbbra is tartom, hogy tömeg ettől hosszabb távon nem fog jönni.
Illetőleg egy darabig fog. Ami ugye már jött is (20 kiló szériába). De mint írtad megállt. Ez a módszer ennyit hozott. Félreértés ne essék, fog még hozni, de nem ilyen látványosan és gyorsan. Ha esetleg durvább piramist nyomnál, illetőleg a keresztcsiga helyett mondjuk egykezesekkel nyomogatnál fekve, akkor szerintem megindulna a maxod is.

Itt kérek ismételten elnézést a segítő szándékért, de nem bírtam elmenni mellette, hogy egy valag pénzt költesz kiegészítőkre és afelől panaszkodsz, hogy nem fejlődsz a fekvenyomásban. Amit meg tudok ígérni: legközelebb akkor adok tanácsot, ha megkérdezel! 8-)

Sok sikert a munkádhoz! ;-oo-;
Peace! @:-)

2008. November 01. - 12:44:24
Válasz #66
Nem elérhető

hopika


Köszönöm a tesztelést.
Nem tudom miért-lehet csak nekem ilyen hülye a beállítottságom,vagy mert nem láttam még olyan csigás gépet,amin 150 kiló van...
Most már tényleg szólni kell Prod-nak,hogy forgassanak egy kisfilmet Nálad!
 @:-)
Élj természetesen:Sex,Drugs 'n' R'n'R!!!
Már két zenekaromnak van weblapja:
www.hopika.hu és www.zahonyunplugged.hu
NE kérj tanácsot szteroid ügyben,mert NEM értek hozzá!

2008. November 03. - 21:37:32
Válasz #67
Nem elérhető

zotja


mivan veled te srác?  :-/-(-:   :-<

2008. November 05. - 20:55:42
Válasz #68

B1ll4

Vendég
Tegnap sok meló edzés meg punci volt a progim ezér nem jelentem meg...   ***))  ˝=/  :-)o-:  --)
És tartottam 1rendhagyó hát-bicó edzést: szerváltam olyan 1kezes súlyzót ami kb 70kilóig fel lehet pakolni, ezérthát lenyomtam vagy 6sorozat fűrészelést így:22vel 12, 42vel 10et,46al 8at, 50el 2x8at aztán 22vel 15ötöt.  8-}  =/+'  :-/-
Hátra ennyi is volt mert a melótól sajnos eléggé fájt a derekam, bicóra most koncentráltat nyomtam 22vel 8akat, aztán állva toltam 1valag 1kezest, most ennyi volt, viszont jövő héttől már nem lesz kerti munka és   :-/-  =/+'  =/+'  @:-)
Ráadásul hétfőtől újabb sebesség fokozatba kapcsolok mert holnap megjön mindenidők legjobb m.r.p.je és hozzáteszem a tápkieg arzenálomhoz!  :-oD  :-oD  @-o  @:-)   :-):-)::
Csak mass fx-hyperdrol páros érkezzen meg!  ?:-/  ˝=/
Haver beígérte,hogy hozza de nem tudott szerválni, én meg már kifogyok és hétfőtől nagyon kéne,dobtam is 1gyors telefont ma a Lurdyba,holnapra derül ki van-e raktáron az anyagokból...  :o  :o  :-)->  ?:-/
Peace

Bajnok , nem szeretnék majomkodni és beszállni a kérők soraiba , de mutasd már meg magad képeken , így még szerzel 20% rajongótábort :)  :-){ 8-)

2008. November 07. - 14:55:23
Válasz #69

B1ll4

Vendég
Béla kössz ismét a tippet!  :-){  ;-oo-;
Amit leírtál kombót az szuperbrutál és remélem majd vezetsz hozzá 1fasza kis naplót!  :-O  =/+'  ;-oo-;  @:-)
A jungle-t mindenképp majd ki fogom próbálni és az anabol 5öt is, de most a hyperdrol mass fx kombót A mass fx+t-bomb 2 kombóval fogom folytatni jövő héttől!Félreértés ne essék, elképesztő jó hatása a volt hyp+mass fx párosnak, viszont én most étvágyelnyomó hatást vettem észre ugyanis pár napja elfogyott és sokkal jobb étvágyam lett, úgy érzem folyamatosan tudnék zabálni!  /7%  /7%  :-oD  :-oD
Peace




Jó lesz ez így , nyomjad csak !   :-/- :-/- :-/-

2008. November 10. - 23:17:18
Válasz #70
Nem elérhető

God Vazzeg


A váll végén még bedobtam 1kis állva nyakból nyomást, a súlyt a földről vettem fel majd 70el nyomogattam 3-4eket... valszeg ezt a gyakorlatot ezután is alkalmazni fogom mert picit odabasz a váll fejlődésének...  =/+'  @:-) csak a derekam ne fájna tőle!  :-Đ  ˝=/  :-Đ

Vegyél fel övet a gyakorlathoz, jó lentre rakd a derekadra és nagyon tépd meg! Úgy nem fog fájni a gyakitól a derekad  8-)

2008. November 12. - 21:22:49
Válasz #71
Nem elérhető

God Vazzeg


Van akinek fáj a dereka, és van akinek még nem  0o0o0

2008. November 12. - 21:32:47
Válasz #72
Nem elérhető

FirstLady


Hát... unatkozott a felesége nélkül  biztos a jóember !+"%  ****:)))
Vagy meggondolatlanul mondta a nő, hogy nem tudok nélküled élni...  !+"% ****:))) ****:))) ****:)))
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady


2008. November 14. - 21:39:05
Válasz #73
Nem elérhető

zotja



2008. November 15. - 08:36:22
Válasz #74
Nem elérhető

God Vazzeg


Kétkezes bicónál nem fáj a derekad?  ::)