0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Most nézem, de nem látok adagolást, vagy kiszerelést az oldalon. Valaki?
Idézetet írta: George - 2010. Augusztus 05. - 16:30:05Most nézem, de nem látok adagolást, vagy kiszerelést az oldalon. Valaki? az NO-Bombnak? 6szem egy adag bár én próbáltam 8al is ugy jobb!
Most néztem a bb.com-on, hogy 96 szemes a doboz Marhára nem gazdaságos. Akkor inkább plasmajet, az elég egy hónapig.
Idézetet írta: George - 2010. Augusztus 05. - 16:53:29Most néztem a bb.com-on, hogy 96 szemes a doboz Marhára nem gazdaságos. Akkor inkább plasmajet, az elég egy hónapig.Valóban nem a leggazdaságosabb, de szerintem egy próbát megér, most nekem is plasmajet lesz vmikor DE szerintem az No-bomb jobb.
Idézetet írta: Pity - 2010. Augusztus 05. - 16:55:48Idézetet írta: George - 2010. Augusztus 05. - 16:53:29Most néztem a bb.com-on, hogy 96 szemes a doboz Marhára nem gazdaságos. Akkor inkább plasmajet, az elég egy hónapig.Valóban nem a leggazdaságosabb, de szerintem egy próbát megér, most nekem is plasmajet lesz vmikor DE szerintem az No-bomb jobb. Lehet, de nekem most valahogy nem hangzik jól, hogy egy havi no-fokozó 25e...drágább mint az egy havi fehérje.
lehet a superpumpot cserélik le