2024. November 01. - 03:20:19
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: New Level with AX Supplements (by B1ll4)  (Megtekintve 56009 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2008. Július 29. - 00:12:35
Válasz #90
Nem elérhető

Seth

Én ott leszek! ... És töltök miután leszaladt egy kicsit a súlyom a hétvégi betonozásnál, csakhogy ne törpüljek el.. bazz 10 kilóval vagy ám nehezebb!  :o Sikerült megennem ma egy kiló rizst, de küzdök vele hogy lenn maradjon. Pénteken meghajtjuk... Jót tezs majd a tesztednek is  >:D és az én készülésemnek detto...  ;) Köszi tegnap a privi lelki segély topicot  ;D újra elememben érzem magam... ;-oo-;

2008. Július 29. - 22:25:31
Válasz #91

B1ll4

Vendég
Noh szép jó estét mindenkinek !

Nem pite lábazás volt a mai , kellett hozzá , hogy edzés előtt lekéstem tockon2 futárszolgálatát , mert Vaterom elém rakott egy újságot amiben az állt , hogy 1 volt focistatársam aki kapus volt , elkerült egy nagynevű klubhoz , aztán mondta , hogy én is elkerülhettem volna .... el , DE őt támogatták , nyomták a szülők előre , pénzelték a vezetőket , amikor meg lett volna PSV Eindhoven-hez kerülni akkor meg visszafogott , hát most már szarok is bele a foci karrierbe , már 2 éve , hiányzik , de megtaláltam azt ami nekem kell és amúgy is örülök , hogy nem azt a fajta életmódot kell megélnem nekem , sose tudtam volna meg eme csodálatos sport rejtelmeit !  :-){

Megérkeztem a terembe 10 perc késéssel , gyorsan átöltöztem bevertem vagy 600mg koffein-t és azt mondtam magamba , nah azért is szétcsapom a lábaimat !  @:-) @:-) @:-) .

Láb :

Hack-gép alsó szűk lábtartással : 20*90kg , 15*100kg , 8*110kg
Combfeszítőgép : 20*40kg , 15*50kg , 12*55kg
Sétáló kitörés : Rúd+10-10kg rajta , kimentünk Karcos barátommal amolyan Ronnie-s módra az utcára és villanyoszloptól villanyoszlopig kitöréseket csináltunk . Nagyon hardcore gyakorlat csináljátok csak bátran , szégyen vagy nem szégyen én most kezdtem el , de megtartom az biztos . Ebből volt 6 széria .
Miután szétdurrant már a hajlítóm , kis súllyal végeztem egy lábas koncentrált lábhajlítást gépen .
Combhajlító egylábas : 20*15kg , 15*15kg , 12*15kg

Végén 10 perc nyújtással le is zártam a mai edzést ! Hihetetlen agresszív voltam edzés közbe , belegondolok ez még csak egy mass-fx , ezen felül milyen lehet :D  .

Építsetek hatalmas lábakat , hogy egy óriási hullám se tudjon megmozdítani titeket !  @:-) @:-) @:-)

2008. Július 30. - 00:48:51
Válasz #92
Nem elérhető

karcos

Elég jo lábazás volt B1ll4.:)Most bicajoztam még 1 órát,aszittem meghalok.Jöttek is a görcsök rendesen:).Nem baj,csinálni kell.Legközelebb is nyomhatjuk.

2008. Július 30. - 01:07:36
Válasz #93
Nem elérhető

tockon2

Elég jo lábazás volt B1ll4.:)Most bicajoztam még 1 órát,aszittem meghalok.Jöttek is a görcsök rendesen:).Nem baj,csinálni kell.Legközelebb is nyomhatjuk.
Meg nyomjad a hozzászólásokat is kollega!  @:-)  Erősítsük azt a kécskei tábort!  ;-oo-;

2008. Július 30. - 05:37:58
Válasz #94
Nem elérhető

AtomAnti

The pain you feel today will be the strenght you feel tomorrow.
Hard work beats talent when talent doesn't work hard.
"A világon semmiféle tehetség el nem vesz. Nem olyan bolond a természet, hogy hiába teremtsen erőket. Amit teremt, azért teremti, hogy hasznát vegye."
"A tehetség utat tör magának."

2008. Július 30. - 16:08:29
Válasz #95
Nem elérhető

karcos

Meg nyomjad a hozzászólásokat is kollega!  @:-)  Erősítsük azt a kécskei tábort!  ;-oo-;

Igyekszem mostmár aktivizálni magam:) =/+'

2008. Július 30. - 22:49:59
Válasz #96

B1ll4

Vendég
Hali mindenkinek !

A mai napon bebizonyítottam magamnak , hogy szinte betöltés nélkül is egész jó a kitartás talán ... bár hozzá kell tenni tockon2 pajtás ott volt , előtte meg nem  szenvedhettem kudarcot . Megmutattam neki , hogy csinálja egy animál kölyök . Sikerült ma nem tudom miért háromszor is hánynom ... csodás érzés volt . De nálam ez nem akadály az edzést illetően . Megcsinálom , mert teljesítenem kell a magamnak kitűzött célokat . Bemelegítésnél nyafogtam még egy kicsit , de belenéztem a tükörbe : Béla ez te vagy ? Itt sajnáltatod magad , sírsz ? Nyomjad már !!!!!!!!! Hát akkor megmarkoltam a súlyzókat és egy nagyon jó kis intenzív edzés kerekedett belőle . Végén még egy jó kis vádli is belefért , mert jó 70 perc alatt letudtuk az edzést .

Váll :

Ülve oldalemelés : 20*10kg , 15*10kg , 12*12kg
Vállból nyomás kézisúlyzókkal : 15*22kg -> sokat akarsz a szarka , de nem bírta a farka :D , kénytelen voltam visszavenni , 15*18kg a végére felszívtam magam és azért is 12*22kg-al toltam :) .
Ferdepados oldalemelés : 20*6kg , 15*7kg , 12*8kg
Döntött törzsű oldalemelés és keresztcsigás lehúzás hátsó vállra szuperszettben : 20*8kg - 20*20kg , 15*9kg - 20*20kg , 12*10kg - 20*20kg

Vádli :

Egylábas vádli kézisúlyzóval (18 kg) : 20,15,12,15,20

2008. Július 30. - 23:15:51
Válasz #97
Nem elérhető

Tarot

Lassan jólesz, hogy azt a Levroneos 'felemelem a karom és a vállam nagyobb mint a fejem' megcsináld, ami a te fejméreteded figyelembe véve nem semmiség.  :-p :-){ ;D

2008. Július 30. - 23:30:36
Válasz #98

B1ll4

Vendég
Bélám nincs is nagy fejed [O_O] , tesssék itt egy kis kex [---] :D

2008. Július 31. - 00:06:18
Válasz #99
Nem elérhető

Seth

a Felső kép nagyon brutál .. ez kell! kihányod a kaját, felpumpálod a vállad így széles lesz a vállöv és a derekad is lapos  8-)  @:-) majd idővel ez lesz az alapállapot...

2008. Július 31. - 21:16:51
Válasz #100

B1ll4

Vendég
Üdv mindenkinek !

A mai hát-bicepsz nem ment élményszámba se nekem , se tockon2-nek de a lelkünk az vitt minket előre , ahogy csak lehet . Én ránéztem szériák közbe és tudtam h deka erőm sincs már , de miatta és a többiekért meg kell tegyem . Ítélet idő volt ma kécskén , iszonyat párával párosítva , de nem nyöszörögtünk , nekiálltunk edzeni és ha ő nem lett volna ott , biztos , hogy a végére se értem volna a mai edzésnek !  :-){ . Edzőtárs nélkül szart se ér az edzés ! :(

Hát :

Húzódzkodás széles fogással : 15 , 12 , 10
Lehúzás vállszélességű fordított fogással : 12*85kg ,10*90kg , 8*95kg
Lehúzás szembenéző tenyérrel : 12*80kg , 10*85kg , 8*90kg
Melltámaszos evezés : 12*50kg , 10*55kg , 8*60kg

Bicepsz :

Karhajlítás állva francia-rúddal : 12*50kg , 10*60kg , 8*60kg
Kalapács ülve : 12*18kg  , 10*18kg , 8*20kg
Koncentrált bicepsz : 10*14kg , 8*14kg -> itt már tényleg a hulla közeli állapotban voltam .

Várom , hogy tudjak picit ejtőzni és jöhet a zaba ismét ! További szép estét mindenkinek !  :-){

Holnap Seth-el edzek Johnnynál , készülj fel főnök ! Meg kell harcolnunk a titkos céljainkért ! :D

Utána egy jó kis kaja : Prod , Zsuzsi , Lady , Torony , Mushroom , Anna , Larson , Pankus , Seth , B1ll4  @:-) @:-) @:-) @:-) ;-oo-;

2008. Augusztus 02. - 00:34:02
Válasz #101
Nem elérhető

fastor

öhm mivel itt kezdödött, itt szeretnék bocsánatot kérni amiért nemkicsit túlreagáltam a poénkodást, Atomtól már bocsánatot kértem, BÉla ténlyeg Sajnálom nagyon túlreagáltam :-[
 :-!!!
"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2008. Augusztus 02. - 01:07:47
Válasz #102

B1ll4

Vendég
Fastor semmi gond , túl lett picit ez lihegve , én is túl lelkes voltam .  :-){

Életemben először edzettem a Johnny Fitness-be , hatalmas élmény volt . Megérkeztünk Seth-el egy picike kerülő után ...  8-) . Prod , Zsuzsi , Torony , Lady már ott voltak , Prod köszönöm szépen mégegyszer a szülinapi ajándékot  :-){ .
Johnnyval is beszélgettünk , ilyenkor persze nem az edzéssel foglalkoztunk :) . Tricepsz edzésem 1 gyakorlatból állt , utána már lépni is kellett vacsorázni .

Seth kegyetlen formában van , figyelve leszel öreg ! Nem menekülsz . 8-)

Azért lenyomtunk egy közös mellezést .

ferdepados nyomás keretben : 20*80kg , 15*90kg , 12*100kg
Hammer gép szűken : 20*40kg , 15*50kg , 12*50kg
Csigás nyújtás : 20*25kg , 15*30kg

Szűknyomás tricepszre : 20*80kg , 15*80kg , 12*90kg

Ennyi volt a mai edzés ! DE viszont óriási motivációt adott Johnny , Seth és a többiek is ! De várom már , hogy felkerüljek !
Prod , dobsz fel párat képet ha kérhetném ?  8-)

2008. Augusztus 02. - 21:54:32
Válasz #103
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor

2008. Augusztus 02. - 21:57:47
Válasz #104

B1ll4

Vendég
Látod , mégis rajtam volt azért a videójátékos póló is :D . Köszi a képeket !  ;-oo-;