0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Viszont ma összejöttem azzal a lánnyal akit már régóta kiszemeltem!
Hogy csak félét?Csak duxi volt?
Idézetet írta: Tóth Attila - 2009. Október 13. - 20:28:44Hogy csak félét?Csak duxi volt?neem,normálisan indult,de a csaj fejében nem volt tiszta még a kép ex után,ezért inkább hagytam/tuk az egészet
(egyébként ez a rossz idő nálam is kiverte ma a biztit )
Idézetet írta: FirstLady - 2009. Október 13. - 20:42:36(egyébként ez a rossz idő nálam is kiverte ma a biztit )kit nyomtál le? láttam a csajon hogy valami nem klappol,de mivel régóta ismertük egymást gond nélkül beszéltük meg.....de azé kihasználhatott volna lepedőgyűrés tekintetében ,hagytam volna magam
Miért kellett leütni a barátodat? (egyébként ez a rossz idő nálam is kiverte ma a biztit )
Idézetet írta: FirstLady - 2009. Október 13. - 20:42:36Miért kellett leütni a barátodat? (egyébként ez a rossz idő nálam is kiverte ma a biztit )A legjobb barátomnak vmi bekattant és nekem támadt.De azt sem tudom h mi Túl jól találtam el és eltört az orra, pedig egyáltalán nem is voltam soha verekedős
Egyszer egy haverom addig húzta az agyam (a hátam mögött állt és alapvetően ideges voltam már más okból kifolyólag),míg fordulásból lekevertem neki egyet.Mivel ő is úgy ismert,hogy a világ egyik legjámborabb embere vagyok-annyira meglepődött,hogy el is felejtett felordítani.
Vagy olyan kicsit ütöttél, hogy nem is fájt neki
Idézetet írta: FirstLady - 2009. Október 13. - 21:33:41Vagy olyan kicsit ütöttél, hogy nem is fájt neki Attól nem félek,mert hátraesett. De az az arckifejezés,amikor felfogta,hogy mi vár rá-az leírhatatlan...
Idézetet írta: hopika - 2009. Október 13. - 21:34:50Idézetet írta: FirstLady - 2009. Október 13. - 21:33:41Vagy olyan kicsit ütöttél, hogy nem is fájt neki Attól nem félek,mert hátraesett. De az az arckifejezés,amikor felfogta,hogy mi vár rá-az leírhatatlan... Csak vicc volt Egyébként az biztos, hogy ha sikerül az "ellenfelet" meglepni, akkor onnan már nyert ügyed van