Nos Bubi!
Köszönöm a kedves mondatokat velem kapcsolatban a másik fórumon
igazán kedves tőled
.
De ne aggódj abszolút nem okoztál csalódást nekünk magaddal kapcsolatban, már rég tiszta volt,hogy te egy olyan típusú ember vagy aki tele van ön értékelési zavarokkal és frusztrációval...(utóbbi ugye nem is hiába) .
Nekem a többi fórumozó társammal szemben annyi előnyöm van, hogy volt szerencsém már élőben is "élvezni" pár percig a társaságodat.
Talán pont ez alapozta meg az irántam érzett súlyos gyűlöletedet
amit aztán egy másik fórumon fikázás formájában fejtetted ki, mivel ahhoz túl gyáva voltál, hogy személyesen vagy akár utólag a fórumon elmond a nem tetszésedet.
Sőt te ezzel ellentétben még kedves privát üzeneteket is küldtél nekem...öööö most akkor hol is van a Bubi féle nagy őszinteség?
Hogy a fórumozók is értsék arról volt szó,hogy bejöttél még a nyáron az Extremefitben a szálkásító stack-edet átvenn amikor én egy apró viccnek szánt megjegyzéssel illettelek ,jobban mondva csak az öltözékedet ,mert én téged nem kritizáltalak veled ellentétben ,pedig ha valaki akkor én megtehetném!
Majd még egy Bodybuilding.hu -s pólós is kaptál ajándékba.
Íme pár sor a leveleidből: (lássuk a csupa szív, kedves és mindig őszinte Bubikát
)
Nekem a legfontosabb az hogy a Zoli tudja nagyjából milyen ember vagyok és tudja hogy állok a dolgokhoz és hogy megbízható vagyok. Ugyanez igaz Sztípity Robi esetében is, aki hasonló kaliberű ember mint a Zoli (ráadásul ő a legpártatlanabb). Nagyon rendes és segítőkész, valamint nagyon jó ember és mindketten nagyon bölcsek is sztem. Nekem az a legfontosabb hogy ők lássák hogy én is jó ember vagyok és senkinek nem akarok ártani, attól függetlenül hogy mindkét helyen jelen vagyok. Ez a lényeg.
Nem is zavarlak tovább, ez lenne az ŐSZINTE véleményem és remélem nem bántalak meg vele mert nem az a szándékom, csak rosszul esett hogy leorroltál a póló miatt.
És nagyon szépen köszönöm a kiszolgálást és a pólót amit kaptam tőled.
Üdvözlettel és tisztelettel
Bubi
(Attila)Valóban nem ismerlek, de te se engem, vagyis nem tudod h az ilyen dolgok eléggé érzékenyen érintenek Na mind1, remélem ezen nem veszünk össze Csak jobb az ilyeneket tisztázni, mert utálom a félreértéseket és az abból kialakuló esetleges "kapcsolat-romlást".
Na, nem kívánom ragozni tovább. A lényeg h akkor mindenki ért mindenkit
Köszönöm a jókívánságokat, remélem sok segítséggel lesznek a kiegészítők az első diétám alatt. Neked pedig jó utat kívánok és remélem jó eredménnyel fog az Urad szerepelni az Óperencián is túl Add át neki üdvözletem.
Vigyázz magadra a hosszú út alatt
Üdv
BubiSzóval érdekes ez....nem tudom a te kicsi agyadban hogyan zajlanak le a dolgok ,de én nem bántottalak meg téged soha semmivel /még ha te ezt annak is vetted/ és nem kritizáltalak még csak a topicodba sem írtam be építő kritikát pedig napokig gépelhettem volna....!!!
Ezért nem értem csak, hogy velem mi volt a bajod
hiszen az egyértelmű, hogy a Steve-re az említett okok miatt voltál megsértődve ...illetve ami ugye pofon egyszerű képlet :számodra is nagyon fontos a testépítés, de mivel tisztában vagy vele, hogy te soha nem fogsz úgy kinézni mint ő ezért a kicsinyke érzékeny lelked mélyén emiatt már alapból utálod.
További kérdés még, hogy Berkes Lacit és a többi fórumozót miért illeted kritikával?
Talán ,mert bánt, hogy nálad népszerűbbek a topicjaik?
Azt meg látom végképp nem bírod elviselni ,ha valakit kedvelünk is mint a
Victort .
Pedig képzeld nem tett érte semmit ,hogy "bevágódjon" nálunk csupán önmagát adta és ez pont elég volt ! Tudod vannak a világon normális emberek is , mint kiderült te nem gyarapítod ezek táborát!
Lalika is többször megfordult már az Extremefitben és, ha valamivel nem értettem egyet (mint pl az E. Max szedése a táncos célok érdekében) neki is elmondtam és meghallagatta, majd egyből elmondta az álláspontját amit végig halgattam és elfogadtam, hisz neki ez a célja és azon voltam, hogy segítsek benne.
Egyesek inkább csendben maradnak aztán kimennek az üzletből majd más fórumokon kritizálnak ,pedig igazából oktalanul.
Hát ez is egy megoldás....
de ne haragudj én ezt nem tudom felfogni megérteni és megbocsájtani sem !!! Az nem mentség, hogy ideges voltál...vagy akár skizofrén !
Sajnállak hogy nem rendelkezel olyan genetikai adottságokkal ,hogy egyes termékek ugyanolyan pozitív változást okozannak rajtad mint rajtam ,de ez akkor is egy kicsit sok amikkel rágalmaztál, hiszen Extremefit-től függetlenül eddig bárki megvásárolta az ajánlásommal mindenki ugyanezekkel a szavakkal illette az
Orastant illetve a
Nano Vapor-t is amikor jött a 2.dobozért.
Szerinted viszont: "De a fórumon történt legnagyobb ingyenreklám és termékfuttatás ez volt eddig""A másik kedvenc tesztelőm, Ms. Olympia, azaz Varga Linda"Én inkább nem fejtem ki a véleményemet a több mint fél év alatt elért eredményeidről, ami ugye nincs.....Keressük a kockát Bubival, csak nem találjuk... úgyhogy inkább legyen Tömegnövcsi
.
Na mindegy ne szaporútsuk tovább a szót, viszont én veled ellentétben őszinte leszek és kinyilvánítom a véleményemet :
Bennem a következő folyamatok fognak lezajlani ezek után, ha meglátlak az online felhasználók között :
!!!
Persze ez csak az én véleményem!!!
Minden jót ,remélem sikerül a jövőben majd jobb emberré válnod!