2024. November 01. - 03:24:55
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Kicsioli fejlődés menete!!!  (Megtekintve 27365 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2008. Március 06. - 16:12:46
Válasz #60
Nem elérhető

Dinnyés Olivér

#:-)Hát igen nagyon brutál vagy !!!!a korod hoz képest olika :-)! :-):-):: :-):-):: =/+'

Köszönöm béhá @:-) ;-oo-;

2008. Március 10. - 18:40:11
Válasz #61
Nem elérhető

Dinnyés Olivér

Ma nagyon jó mell edzésem volt :-/-

Bemelegítés után..

45fokos padon végzet fekvenyomás..30kg,50kg,60kg,70kg,80kg,és végül 90kg-ba nyomtam bele ötöt...

Tárogatás 30fokos padon 4széria 10-12ismétléssel 12,14,16,18kg-val

Fekvenyomás egykezes súlyzokkal vízszintes padon..4széria 8-10ismétlés 20,25,30,35kg-val

Kereszthúzás csigán 4széria 10-12ismétlés...

És végül tárogatás gépen 3széria magas ismétlés számmal..bedurrantás jellegűen..

A Mell Off-on ;) ;D

2008. Március 10. - 19:19:41
Válasz #62
Nem elérhető

szocsa

ennyi idősen szép eredmény amit elértél :-)! csak nehogy elkapjon még vagy 3-4 évig a tipikus "koxolni akarok hogy nagy legyek" vírus. mert sajnos mostanában azt tapasztalom hogy sok 15-16-17 éves tömi magába a naposimot meg egyebeket közben a kajával meg nincsenek tisztában.
Am meg figyelj oda hogy szabályosan edz mert sokkal többet számít mint a sully. mert azért megnézném 1-2 gyakorlatodat hogy csinálod, milyen szabályosan azzal a sullyal amit irtál. van 1-2 furcsa adat ;)
de ezzel nincs semmi gond mert ennyidősen én pl: amikor kérdezték hogy mennyit nyomok csúcsba én hozzátettem 10kg ot  ;D   és amugy annyira akartam azt a sulyt hogy hamar megvolt az a +10kg  igy ment ez egészen 19éves koromig amikor a maxom fekve 190kg  guggolás 250kg felhúzás 260kg volt. és azóta nem tok többet :-\ pedig már 20 vagyok.
Ja és amugy érdekes hogy amiota nem 170 be nyomok 5-6ot hanem 130ba 12-14et azóta sokat izmosodtam  ;D
vagyis mi szobrászok vagyunk és nem minden a nagy sully... inkább az érzés  ;D

2008. Március 10. - 19:40:37
Válasz #63
Nem elérhető

Ren

ennyi idősen szép eredmény amit elértél :-)! csak nehogy elkapjon még vagy 3-4 évig a tipikus "koxolni akarok hogy nagy legyek" vírus. mert sajnos mostanában azt tapasztalom hogy sok 15-16-17 éves tömi magába a naposimot meg egyebeket közben a kajával meg nincsenek tisztában.
Am meg figyelj oda hogy szabályosan edz mert sokkal többet számít mint a sully. mert azért megnézném 1-2 gyakorlatodat hogy csinálod, milyen szabályosan azzal a sullyal amit irtál. van 1-2 furcsa adat ;)
de ezzel nincs semmi gond mert ennyidősen én pl: amikor kérdezték hogy mennyit nyomok csúcsba én hozzátettem 10kg ot  ;D   és amugy annyira akartam azt a sulyt hogy hamar megvolt az a +10kg  igy ment ez egészen 19éves koromig amikor a maxom fekve 190kg  guggolás 250kg felhúzás 260kg volt. és azóta nem tok többet :-\ pedig már 20 vagyok.
Ja és amugy érdekes hogy amiota nem 170 be nyomok 5-6ot hanem 130ba 12-14et azóta sokat izmosodtam  ;D
vagyis mi szobrászok vagyunk és nem minden a nagy sully... inkább az érzés  ;D

Szocsa, biztosíthatlak hogy nem fog semmi koxhoz nyúlni, erről én gondoskodom, ha mégis, akkor levágom a faszát, még az kell h valami baja legyen, így is túl sokat erőlködik! ˝=/
Kaja téren meg "a korához képest otthon van" szóval amit tudnia kell, azt tudja!
Amúgy "nagyjából" szabályosan csinál mindent, tanusíthatom. o:)
Benne van az erő! =/+'
Ja, és általában 10-12-ket ismétel! 8-)
De majd ő megmondja a frankót! /:-)

2008. Március 10. - 20:19:51
Válasz #64
Nem elérhető

Dinnyés Olivér

Szocsa először is köszönöm a gratulációt :)

A teremben én is sok emberrel találkozok aki agyon koxolja magát..és jobban nézek ki náluk és erősebb is vagyok..
Még ilyen hogy kox eszembe se jutott :-O @-o
És úgyérzem hogy a kajával is rendben van minden..amit megtehetek..és a pénztárcám is engedi..mármint nem is az enyém hisz még nem keresek..megteszem a lehető legtöbbet a saját érdekemben @:-) @:-)

A súlyok..igen 1-2gyakorlaton még magam is ledöbbenek..de szabályosan végzem..nem rángatom a súlyokat..és hasonlók..csak hogy minnél nagyobb legyen..
De hát ha egyszer ennyivel ennyi ismétlést tudok végrehajtani hát hagy szóljon... @:-) @:-)

Jajj ren ne mondj ilyeneket.. ;D

2008. Március 10. - 22:37:47
Válasz #65
Nem elérhető

szocsa

még lehet 1 erőemelő lesz itt belőled.... 8-)
hogy álsz am a fekvenyomás, guggolás, fehuzás csucsokkal?

2008. Március 10. - 22:44:25
Válasz #66
Nem elérhető

tas

2008. Március 11. - 01:11:05
Válasz #67
Nem elérhető

kicsibob

....19éves koromig amikor a maxom fekve 190kg  guggolás 250kg felhúzás 260kg volt. és azóta nem tok többet :-\ pedig már 20 vagyok....

:-O :-O :-O Szabad megkérdeznem hány kg voltál akkor? Egyébként szép eredmények, gratulálok!

2008. Március 11. - 09:21:25
Válasz #68
Nem elérhető

szocsa

....19éves koromig amikor a maxom fekve 190kg  guggolás 250kg felhúzás 260kg volt. és azóta nem tok többet :-\ pedig már 20 vagyok....

:-O :-O :-O Szabad megkérdeznem hány kg voltál akkor? Egyébként szép eredmények, gratulálok!

93-95kg voltam. 8-)
Éppen tegnap este néztem a neten hogy 16 évesen 1 év edzés után fekvenyomó magyar bajnokságon 117,5kg ot nyomtam fekvenyomó ruha nélkül és ezzel az első versenyemen 3. lettem ugy hogy az első 6helyezeten volt fekvenyomó ruha.  Csak nekem nem volt pénzem rá...... :'(  akkor még azt sem tudtam hogy mi az a táplálékkiegészítő ;D
Sokkal büszkébb vagyok erre az eredményre mint amikor 18évesen abszolut bajnok lettem fekvenyomásban :D
De engem most már csak a testépítés motivál. Rem ebben is hasonló sikereket fogk elérni mint fekvenyomásban. A tavaly ősz elég jol indult   ;D

2008. Március 11. - 17:58:57
Válasz #69
Nem elérhető

Dinnyés Olivér

még lehet 1 erőemelő lesz itt belőled.... 8-)
hogy álsz am a fekvenyomás, guggolás, fehuzás csucsokkal?

A fekvenyomás az nem valami jó..ellentétben a 30fokos nyomással..még egy éve csináltam azt hogy max súlyig megyek amibe már csak egy megy..105kgvolt fekve :-\

Guggolás..általában keretben végzem.. :-\mert a szabad guggolástól a derekam igen csak fáj..de ma 200-ba ment 3 :)

Felhúzást meg inkább a hátedzés végére hagyom...nem nagy súllyal..de olyan 150be húzhatok..

2008. Március 11. - 18:00:27
Válasz #70
Nem elérhető

Dinnyés Olivér

De most rá állok a felhúzásra is..nehogy már lemaradjon... @:-)

2008. Március 11. - 18:05:47
Válasz #71
Nem elérhető

Dinnyés Olivér

Jaaa..igen szóval ma lábaztam..Keretben guggolás..egészen 200-ig ebbe 3-at guggóltam

Majd brutális szuperszettek következtek..

Lábtolás szuperszettben hack gépes guggolással
Merevlábú felhúzás szuperszettben combhajlító géppel
Majd combfeszítő gép szuperszettben sétáló kitöréssel

2008. Március 11. - 19:49:06
Válasz #72
Nem elérhető

Ren

Jaaa..igen szóval ma lábaztam..Keretben guggolás..egészen 200-ig ebbe 3-at guggóltam

Már itt jársz  :-Đ  ;D ! 200-ba 3, lementél párhuzamosig?!  ::) 
 :-)!  ;)

2008. Március 12. - 01:38:24
Válasz #73
Nem elérhető

dragonslayer

Csak így tovább Oliver Melon.  ;-oo-;

Lábadról dobhatnál képet
HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT DOESN'T WORK HARD!

2008. Március 12. - 09:56:57
Válasz #74
Nem elérhető

Dinnyés Olivér

Már itt jársz  :-Đ  ;D ! 200-ba 3, lementél párhuzamosig?!  ::) 
 :-)!  ;)

Hát a tükörbe úgy látszik.. :)
De kb 5-10cm-el felette... =/+'