2024. November 01. - 03:20:46
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Sztereó felkészülése a 2008-as tavaszi szezonra :)  (Megtekintve 230073 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

2008. Június 12. - 13:33:23
Válasz #1275
Nem elérhető

endre66

SsssszTAMINDENIT!!!!!    Łł= Łł= Łł= Łł= Łł= Łł=
Mindkét oldalbickó nagyon ütűs  :-){

2008. Június 12. - 13:54:32
Válasz #1276
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Lassan majd leülepszik mindenkiben az eredmény de nem győzöm kihangsúlyozni hogy a legtökéletesebb kiegészítők nélkül mit sem ér egy felkészülés! Nekem szerencsém volt használni azokat az étrendkiegészítőket a felkészülés alatt amelyek lépésről-lépésre közelebb vittek a célhoz!

Ez nem jöhetett volna létre ha nincs az EXTREMEFIT (Efit Zoli)...és a sok önzetlen támogató,barát,fórumtárs...és az én gigabarátom edzőtársam George!

Nagyon sok ember részt vett abban hogy én ezt a felkészülést a lehető legjobb keretek közt tudjam végrehajtani. Kik ők? Megérdemlik hogy névszerint is megemlítsem őket ismét:
Jójárt Ferenc
Berta Gábor
Kiss Béla
Ocskó Attila
Tóth Endru
Gergely Andi

...és nem utolsósorban a fnisben köszönet Johnnynak a jótanácsokért!  ;)

Tervek? Hamarosan majd leírom mik voltak konkrétan a hosszú felkészülés pontos étrendkiegészítői.
Most egy pici pihi....de hamarosan visszatérek...mert ígéretet tettem kint a vb-n hogy legközelebb egy 10 kilóval nehezebb Nutzillát viszek. Tehát mostmár nincs visszaút!

2008. Június 12. - 14:43:27
Válasz #1277

B1ll4

Vendég
Nagyon jók a képek Zsolti , csak irígység tudott elönteni :D . Az életbe nem tudok testépítésből ilyen helyekre kikerülni :( , de persze nem adom fel .
Yvette formája elképesztő , amióta tudom az eszem , egyszer nem láttam Kécskén szégyen vagy nem szégyen :D .

Mesélj utóbbi napok kajálásáról kicsit :D .

2008. Június 12. - 14:50:54
Válasz #1278
Nem elérhető

Joel

Train Hard!
Blood And Guts

2008. Június 12. - 14:54:57
Válasz #1279
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Ne akard tudni Béla!  !+"%

Ugye "wellnesseltünk" Visegrádon egy kicsit. Reggeli:Tojásrántotta kb 15 tojásból,bacon,pici virsli,rozscipó(!)  !+"%,utána ösztönösen megtaláltam a mogyorókrémet kb 400 gramm reggelire szigorúan light omega 3-6 zsírprofilú margarinnal foszlós kalácsra kenve. Sokvót,jóvót. Ittam hozzá kb egy liter kakaót,szigorúan cukorral.  !+"%
Vacsi: Tárkonyos raguleves szolídan,olasz tejszines tészta parmezánnal,utána rösti,csőben sült naphallal,majd erre ettem egy kis ragus szarvashúst,utána meg kellett kóstolnom a muflont...ami jóvót mert olyan száraz hús...asszem benne lesz a diétámban is legközelebb. Elképzeltem ahogy lemegyek a bótba hogy "1 kiló muflont kérek!"  ;D Łł= !+"%
Után megkóstolam a nyulat! Szar vót...öreg-e...vagy mindig ilyen keserű nemtom.  ;D
Édességként csak szigorúan két kehely smolói galuskát ettem.

Na átlagosan így telt egy nap...meg uszi...séta (pici)...nevezetességek... :-)(-: ;-oo-;  ;D
Ebéd ahol épp,ahol mit....

De jövőhéttől visszajön a józan ész!

2008. Június 12. - 14:59:03
Válasz #1280
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Nagy köszönet még a kinti "háttérmunkásoknak" a mi jobbkezeinknek:
Becz Gyulának,Koltai Esztinek és Kókai Attilának!  :-){

2008. Június 12. - 15:05:19
Válasz #1281
Nem elérhető

sasa

Nagy köszönet még a kinti "háttérmunkásoknak" a mi jobbkezeinknek:
Becz Gyulának,Koltai Esztinek és Kókai Attilának!  :-){
És a VILÁGBÉKE hol maradt? ;D

2008. Június 12. - 15:27:21
Válasz #1282
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Ja és világbéke...bár amikor odaértünk épp sztrájkoltak a buszsofőrök ezért egy órás késéssel indultunk a hotelbe.  !+"%

2008. Június 12. - 15:52:10
Válasz #1283
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
...szelektív a memóriám:Hatalmas köszönet a MI három legnagyobb médiánknak a bodybuilding.hu-nak,és a GYURMA Testépítő és Fitness magazinnak ,valamint a Pump & Flex magazinnak, mert vállalják hogy helyet adnak a hozzánk hasonló félnótásoknak  ;D,vállalva ezzel az esetleges nézői lemorzsolódást vagy a nézökben okozott sokkot melyet a későbbi gondolatban való feldolgozás után mintegy negatív élményként élhetnek meg,ezáltal esetlegesen negatív,romboló,frusztráló kép kialakulását idézhetik elő a szegény proli badisok sérelmére.  !+"%

2008. Június 12. - 17:08:24
Válasz #1284
Nem elérhető

Johnnyx

Ahogy nézegettem a képeket, nem véletlen, hogy ti nyertetek. Tényleg kiemelkedtetek a mezőnyből  :-)!
Az is feltűnt (bár én laikus vagyok) hogy a színetek is sokkal jobb, mint  a többieké, a barnító is nagyon el lett találva.
Egyetek zabot!

2008. Június 12. - 17:16:54
Válasz #1285
Nem elérhető

sasa

Igen a barnitó az sokat számit!
Az Ivettnél biztos kellett a két réteg bronz II-es, de a Zsoltinál már korábban megbeszéltük, hogy az alapszine és a származása miatt neki elég a bronz I-ből egy réteg is. ;D

2008. Június 12. - 17:43:09
Válasz #1286
Nem elérhető

George

Az Ivettnél biztos kellett a két réteg bronz II-es, de a Zsoltinál már korábban megbeszéltük, hogy az alapszine és a származása miatt neki elég a bronz I-ből egy réteg is. ;D
Łł= Mindjárt jön és tagad mindent ;D Ugye Patron Pardelean :D

2008. Június 12. - 17:47:20
Válasz #1287
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member

Igen...Yvetten is és rajtam is az alapot megcsináltuk tök sötétre pénteken de dreamtan 1-el! Mer' az még úgy volt oszt gondoltuk el kell használni. Utána egy pár réteg meg finomítás kellett. Nekem a finis előtt Gyula még felrakott egy extra masszív csillogó réteget...biztos ami biztos.  ;D  Na ez látszik!

A származásom miatt meg valóban kevesebb kell ezért mert a Dream Tan helyett a Győzikéék által forgalmazott Dikk Ten-t használtam.Ez azért jobb mert ha kontrázol vagy szájbőgőzöl hozzá akkor gyorsabban barnul. Én kannáztam mellé és 10 perc elég neki. Ezért is "Ten" a neve.  !+"% ;D @-o

2008. Június 12. - 17:55:25
Válasz #1288
Nem elérhető

swarci

Idézet
A származásom miatt meg valóban kevesebb kell ezért mert a Dream Tan helyett a Győzikéék által forgalmazott Dikk Ten-t használtam.Ez azért jobb mert ha kontrázol vagy szájbőgőzöl hozzá akkor gyorsabban barnul. Én kannáztam mellé és 10 perc elég neki. Ezért is "Ten" a neve.  !+"% ;D @-o

nem vagy ép Łł=

gratula mindkettőtöknek!

2008. Június 12. - 20:12:41
Válasz #1289
Nem elérhető

FirstLady

Hát miszter Nutella és Yvette, komolyan mondom...
Nagyon-nagyon gratulálok! :-)! Łł= Łł= Łł=
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady