0 Felhasználó és 10 vendég van a témában
Nagyérdeklődésre való tekintettel a júniusi adás már letölthető!!! A www.gyurma.net weboldalrólJó szorakozást
Idézetet írta: Producer - 2008. Június 12. - 23:37:08Nagyérdeklődésre való tekintettel a júniusi adás már letölthető!!! A www.gyurma.net weboldalrólJó szorakozást Megtisztelő ilyen csapattal dolgozni! Remélem egyszer (párszor) majd az USA-ban is forgatunk... Vegas stb...
Idézetet írta: Steve Namat - 2008. Június 13. - 00:00:52Idézetet írta: Producer - 2008. Június 12. - 23:37:08Nagyérdeklődésre való tekintettel a júniusi adás már letölthető!!! A www.gyurma.net weboldalrólJó szorakozást Megtisztelő ilyen csapattal dolgozni! Remélem egyszer (párszor) majd az USA-ban is forgatunk... Vegas stb... Az biztos, hogy úgy lesz Steve
Na most néztem meg! Szerintem az eddigi legjobb adás...és nemcsak Yvette miatt ,de ahogy Pisti és Johnny is egyre több mindent mutat meg illetve a formát folyamatosan látjuk egyre letisztulni...ugyanolyan ütemben nő a mi adrenalinszintünk is.Gyurma Stáb Pisti & Johnny Szereplők
Idézetet írta: Sztereó - 2008. Június 13. - 13:26:30Na most néztem meg! Szerintem az eddigi legjobb adás...és nemcsak Yvette miatt ,de ahogy Pisti és Johnny is egyre több mindent mutat meg illetve a formát folyamatosan látjuk egyre letisztulni...ugyanolyan ütemben nő a mi adrenalinszintünk is.Gyurma Stáb Pisti & Johnny Szereplők Óóó! Köszi szépen! Én a te Figura (Extra) rovatodat szerettem a legjobban, mert olyan még nem volt.