2024. November 01. - 02:28:30
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Jól működő márkák a szteroid piacon  (Megtekintve 542253 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

2024. Október 26. - 00:22:38
Válasz #6930
Nem elérhető

Cukrasz13

Rendesen kínos végigolvasni itt emberek hogy még mindig ilyenekbe vagytok hogy szar üres cuccot töltők magatoknak és azon variàltok hogy hová adjatok be hogy ne gyulladjon stb. Kajak üres cuccok és még ezen próbálok variálni? Ennyi észtek van de tényleg? Évekkel ezelőtt elmondtam már hogy vannak rendelös oldalak ahol bevizsgált cuccot lehet rendelni és garanciát vállalnak h ha le akarod tesztelni a cuccukat és ti meg mindig ilyen szar cuccokat töltők magatokba kitudja kitől veszitek.... Mondok néhány jó márkát megint és innen rendeljetek. Driada, Duncan pharma, Hilma biocare. Üdv: Logan
Tévedésben vagy..driada és hilma motyókbol is kaptam már olyat ami aluldozisolt szar volt pl mindkettő drosta enaja , a hilma susija is szar volt a driada stana aluldozisolt volt stb  ha meg reklamalsz valami fasza magyarázatot kitalálnak hogy miért nem hatott.

Te valami különleges ellensége vagy a driadanak neked külön aluldozisolt cuccot küldenek veled akarnak kibaszni célzottan. Mégis honnan szeded hogy neked aluldozisolt volt? Beméretted a cuccot? Van róla valami kimutatás? Vagy csak te ránézésre megmondod? Nincs ugye gondolom semmi...  Ne látjátok ilyen ismeretlen random emberek véleményeire akik semmivel nem támasztják alá se egy bevizsgálás se semmi csak ő megmondja H aluldozisolt.... Egész Európa Driadat használ több száz komment garancia és csak itt ezen a fórumon ő megmondja H aluldozisolt. Kabaré

2024. Október 26. - 11:48:20
Válasz #6931
Nem elérhető

VBorisz

Hali, itt az én friss Druida tesztem.Ha emlékszel nyáron már tettem fel eredményeimet sustájáról, enájáról, ez az utolsó adagom az ampullás tesztójából, jól berendeltem belőle, és mind kb. ugyan ezt az eredményt hozta, most fogyott el.Szépen tartja az eddigi minőségét, heti 2 ml megy belőle szokásom szerint, és én úgy gondolom ez egy kicsit gyengusz.Van benne persze, itt az eredmény is, érzem is, de majd teszek fel pár hónap múlva laborról képet más tesztóval hogy mit mutat 2 ml- vel nálam.(Hilma ugyan ennyivel 140/90 körül volt volt kb az e2/t értékem)

2024. Október 26. - 14:26:15
Válasz #6932
Nem elérhető

SUPRA AIM

Hali, itt az én friss Druida tesztem.Ha emlékszel nyáron már tettem fel eredményeimet sustájáról, enájáról, ez az utolsó adagom az ampullás tesztójából, jól berendeltem belőle, és mind kb. ugyan ezt az eredményt hozta, most fogyott el.Szépen tartja az eddigi minőségét, heti 2 ml megy belőle szokásom szerint, és én úgy gondolom ez egy kicsit gyengusz.Van benne persze, itt az eredmény is, érzem is, de majd teszek fel pár hónap múlva laborról képet más tesztóval hogy mit mutat 2 ml- vel nálam.(Hilma ugyan ennyivel 140/90 körül volt volt kb az e2/t értékem)

Ezt trombitálom már évek óta. :-)!
Sokan jönnek hogy het 1ml kezdésnek. Minek, miért? ***)))) Nem elég semmire, arra jó hogy felborítsa a normális működést! Főleg hogy alul dózisolják még a sima tesztoszteront is. Ebben jó ha volt 200mg/ml. Látni a labor eredményen  8-}

2024. Október 26. - 15:24:24
Válasz #6933
Nem elérhető

Cukrasz13

Ez tényleg kevés heti 2 ml hez képest. Melyik oldalról rendelted ezt?

2024. Október 26. - 16:23:48
Válasz #6934
Nem elérhető

Hülyegyerek

Evolve biolabs és a HTPharma üres szinte labor szerint is.
Exemestanom driadás arra kíváncsi leszek majd,hogy működik-e mert tényleg sok rosszat lehet olvasni róluk közben meg máshol istenitik,de majd a labor megmondja.
Viszont deus exemestanet és clomidját nagyon dicsérik. Az osgear oldalán láttam deus cuccokat de ott csak kriptoval lehet fizetni. Nem tudjátok esetleg melyik megbízható oldal forgalmaz deus exemestanet?
Köszi ✌️

2024. Október 26. - 16:51:13
Válasz #6935
Nem elérhető

VBorisz

A Druidashp.eu- ról a hivatalos oldalukról 2x akciókban jól bevásároltam mert mindenki dícsérte.Hatottak is de az enyémekben kevés volt az anyag és nem egy üveggel vettem viszont mindegyik terméküknél csináltattam labort szóval nekem ez elég bizonyíték.
Deust a deuspwr.shop-ról rendelj én is onnan vettem most megy ASTERA labs boldenon és oxy csak 25mg-al és nagyon jó!
Tesztóját most kezdem csak hogy elfogyott a Driada.Van náluk banki utalás is.

2024. Október 27. - 07:22:14
Válasz #6936
Nem elérhető

Janó

Rendesen kínos végigolvasni itt emberek hogy még mindig ilyenekbe vagytok hogy szar üres cuccot töltők magatoknak és azon variàltok hogy hová adjatok be hogy ne gyulladjon stb. Kajak üres cuccok és még ezen próbálok variálni? Ennyi észtek van de tényleg? Évekkel ezelőtt elmondtam már hogy vannak rendelös oldalak ahol bevizsgált cuccot lehet rendelni és garanciát vállalnak h ha le akarod tesztelni a cuccukat és ti meg mindig ilyen szar cuccokat töltők magatokba kitudja kitől veszitek.... Mondok néhány jó márkát megint és innen rendeljetek. Driada, Duncan pharma, Hilma biocare. Üdv: Logan
Tévedésben vagy..driada és hilma motyókbol is kaptam már olyat ami aluldozisolt szar volt pl mindkettő drosta enaja , a hilma susija is szar volt a driada stana aluldozisolt volt stb  ha meg reklamalsz valami fasza magyarázatot kitalálnak hogy miért nem hatott.

Te valami különleges ellensége vagy a driadanak neked külön aluldozisolt cuccot küldenek veled akarnak kibaszni célzottan. Mégis honnan szeded hogy neked aluldozisolt volt? Beméretted a cuccot? Van róla valami kimutatás? Vagy csak te ránézésre megmondod? Nincs ugye gondolom semmi...  Ne látjátok ilyen ismeretlen random emberek véleményeire akik semmivel nem támasztják alá se egy bevizsgálás se semmi csak ő megmondja H aluldozisolt.... Egész Európa Driadat használ több száz komment garancia és csak itt ezen a fórumon ő megmondja H aluldozisolt. Kabaré
Nem vagyok ellensége semminek csak a tapasztalataimat írom le erre való ez az oldal. A pozitívat és a negativat is le szoktam írni . Ám ha vissza olvasol kicsit láthatod hogy másoknak is voltak negatív tapasztalatai driadaval hilmaval is.

2024. Október 29. - 01:01:45
Válasz #6937
Nem elérhető

malomkarom

Közben megkérdeztem őket. EUn belülről adják fel, így nem megy át vám kezelésen. Rafkósak.

Egy másik országban vámolják ahol egyszerűbb/könyebb a procedúra.

Ismerek valakit aki rendelt tőlük mondhatni nagy mennyiséget, aztán a "bundescriminalpolizei"től jött a meghívó,hogy fáradjon be.
Mikor ezt szóvá tette QSC-nek az volt a válasz,hogy: "Order at your own risk!"

Nem minden arany ami fénylik...
[/quote]

Ebbol amugy mi lett vegulis? Gondolom hulye kerdes

2024. Október 31. - 16:53:34
Válasz #6938
Nem elérhető

Hülyegyerek

Sziasztok
Egy dologra válaszoljatok már légyszives,hogy melyik exemestane működik?
Csak erre az egy dologra lenne már szükségem majd(arimidex is megteszi ha az biztosabb,mármint működésben)
Deus,hilma,driada vagy más gyártó?
Valaki azt írta a fórumon még szeptemberben kb hogy a driada jó és neki működött,viszont valaki azelőtt meg panaszkodott,hogy hármassával szedte már és a laborba semmi változás sem történt.
Nagyon hálás lennék ha valaki adna ebben tanácsot vagy leírná a tapasztalatát.
Köszi✌️✌️
(Görög kék fehér dobozos MSD pregnyl fullba üres csináltam ma 2 tesztet kíváncsiságból,de ezt már a gagyi csomagolásból is sejtettem) viszont nekem itt kint a srácnál csak ez volt,de ezt már megoldottam elvileg és kapok jót.

2024. Október 31. - 17:33:49
Válasz #6939
Nem elérhető

Jbl

Sziasztok
Csak erre az egy dologra lenne már szükségem majd(arimidex is megteszi ha az biztosabb,mármint működésben)
Valaki azt írta a fórumon még szeptemberben kb hogy a driada jó és neki működött,viszont valaki azelőtt meg panaszkodott,hogy hármassával szedte már és a laborba semmi változás sem történt.
Köszi✌️✌️
(Görög kék fehér dobozos MSD pregnyl fullba üres csináltam ma 2 tesztet kíváncsiságból,de ezt már a gagyi csomagolásból is sejtettem) viszont nekem itt kint a srácnál csak ez volt,de ezt már megoldottam elvileg és kapok jót.

Deus működik, Driada is szerintem nekem az fura, hogy egyszer jó egyszer nem azért aki nemzetközi fórumon jelen van ott hamar megbukik, ha üres a cucc, de láttunk már ra példát. Hcgbe lutri mi működik mi nem én ovitrollet használok azzal melle nem lösz csak lehetőleg ne ad be egyszerre az összeset, ha nem muszáj 😂

2024. Október 31. - 18:44:32
Válasz #6940
Nem elérhető

hopistico

Sziasztok
Köszi✌️✌️

Deus működik, Driada is szerintem nekem az fura, hogy egyszer jó egyszer nem azért aki nemzetközi fórumon jelen van ott hamar megbukik, ha üres a cucc, de láttunk már ra példát. Hcgbe lutri mi működik mi nem én ovitrollet használok azzal melle nem lösz csak lehetőleg ne ad be egyszerre az összeset, ha nem muszáj 😂

A hcg-ről pont szó volt gymrat videóiban, hogy igazából lehet jó minőségű, de a tárolása és egyébb tényezők végett sajnos romlik az állapotuk.