szia Linda.
lenne pár kérdésem a súlyzós edzéssel kapcsolatban. heti 3x tudok edzőterembe járni ez úgy van felosztva h 1.váll-tricepsz 2.hát-bicepsz 3.láb. minden edzésnél hasazok: forgás twist gépen ill. forgás parfisnyéllel, hasprés, lábemelés.
váll:előre emelés 4x10, oldal em. 4x10, nyakból ny. 4x10 előrehajolva oldalemelés 4x10
tricepsz:széles letolás 4x10, tolózkodás 4x10, és "lórugás" 4x10
hát: nyakhoz húzás 4x10, fűrészelés 4x10, mellhez húzás 4x10, és még van egy ami olyan mint a fűrészelés csak ülve 4x10
bicepsz:állva válltott kéz 4x10, ülve váltott kéz 4x10, koncentrált 4x10
láb:guggolás 4x10, kitörés 4x10, sétáló kitörés 4x10, csipőtolás 100, láb emelés oldalra/hátra csigával 4x10
nem tudom mennyire jó igy, vagy lene mit változtatni rajta? kajálást amennyire tudom próbálom betartani. kollégista vagyok szóval szegényebb a templomegerénél, de mivel a párom már évek óta edz próbálunk minél több csirkemellet venni.
ill. még abba szeretném a segitségedet kérni, hogy van egy nagyon jó bnőm és látva eredményeim (amik igaz kicsit lasabb mint ahogy azt én szeretném,biztos a nem teljesen megfelelő kaja miatt...) el szeretné kezdeni az edzést. ő 175cm és 90kg. nem olyan rég epe műtéte volt szóval már meggyógyultak a sebei de azrt én aggódok h nehogy valami baja legyen. szóval csinálhatja szted amit én, azt az edzést amit fenn leirtam? ha nem tudnál valamit ajánlani?
és még egy utolsó kérdés: akkor azt mondod hogy úgy edzünk h mindig menjünk el a maximumig? tehát lépcsőzetesen haladjunk a súllyal a gyakorlat alatt és a végén már olyan súly legyen amivel irtó nagy szenvedés árán de még megtudjuk csinálni az 1-2ismétlést?
mert annyi mindent hall az ember, a fittnes forma versenyzők is másképp edzenek és mást mondd mki aki tanácsot ad, valaki h sok ismétlés kis súly, valaki h akkora súllyal h 10ismétlést tudjak csinálni de ugy h az utolsó 2 már nehezebben menjen. ez eddig nekem nem nagyon jött be azért kérdezem h akkor te azt tanácsolod e h igy legyen az edzés?!
párom mindig olyan jól bedurran és nekem elmarad ez az érzés, szeretném ezt megtapasztalni hisz akkor jobban azt érzem h tettem valamit magamért.
na ennyi, ha eszembe jut még majd valami irok
Üdv