0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Laci! Te a verseny napján vagy a verseny előtti napon használtál Plasmajet-et? Van értelme versenyre vinni?
Idézetet írta: Sztereó - 2008. Március 16. - 18:04:38Laci! Te a verseny napján vagy a verseny előtti napon használtál Plasmajet-et? Van értelme versenyre vinni?Nem vicc,de nagyon sok profi Viagrát vesz ben a színpadra lépés előtt fél órával
Idézetet írta: Lantos Johnny - 2008. Március 20. - 16:23:30Idézetet írta: Sztereó - 2008. Március 16. - 18:04:38Laci! Te a verseny napján vagy a verseny előtti napon használtál Plasmajet-et? Van értelme versenyre vinni?Nem vicc,de nagyon sok profi Viagrát vesz ben a színpadra lépés előtt fél órával Ezt soha nem merném kipróbálni edzés előtt
Sziasztok!Gondoltam nyitok egy OFF szezon topicot, de ezt még meggondolom!Addig is a bemutatóm a kaposvári Zsaru versenyen http://www.youtube.com/watch?v=UvTE1EwtSXI
Szisztok!Hazaértünk végre! Kicsit késett a gép, és végig légörvénybn jöttünk! Újra itt vagyok a fedélzeten.Nagyon sajnálom, hogy nem lett jobb az eredmény, másnap még szárazabb lettem, azon a színpadon a fények is összehasonlíthatatlanok voltak az elődöntőhöz képest! Most egy év pihi, persze ha Pál Józsi felkér, mint az álltala adományozott címmel mint: örökös Mr Zsarut, a kollégáknak kaposváron 2 hét múlva bemutatózok egyet Kaposváron! Ezután regenerálódás, minőségjavítas!Összegezve: pont 6. lettem, micsoda véletlen az ötbe nem jutottam be. Én úgy éreztem előréb lett volna a helyem, de a bíró urak másképpen döntöttek. Sajnos spotrdiplomáciában fel kell jönnünk minden téren, mert a világ másik felén ahol az ember nem ismerik ez is sokat számít. Elégedett voltam a formával, és ez a lényeg. Annak ellenére, hogy a bírok közt senki nem patronált, azt sem tudták ki vagyok, hol van az a Magyarország 12-ből 6. lettem egy erős világversenyen. Ez lesz jobb is, csak meg kell megam ismertetni nemzetközi porondon is! Rengeteg élménnyel, tapasztalattal tértem haza, amiket képekben megosztok veletek, itt ebben a topicban!