Szia Linda!
Hát, elolvastam amit írtál, de meg kell mondjam h értéke az nincs. Legalábbis számomra. De mielőtt reagálnék rá szeretnélek tájékoztatni arról - és ez most téged minősít is - h privát üzeneteket a másik fél beleegyezése illetve hozzájárulása nélkül nyilvánosság előtt megosztani enyhén köcsög dolog. De amúgy nem gond, mert nincs benne semmi, ami miatt szégyenkeznem kellene, én úgy érzem, szóval semmit nem értél el vele. Hiába is gondolod úgy.
A pólós témához csak annyit szeretnék hozzáfűzni h megpróbáltam elmagyarázni a véleményemet a dologról, amit persze te fel se fogtál sztem. Egyébként meg eléggé sokkolt h először találkozom veled és akkor kapok egy ilyet. És mivel hiába magyaráztam ezért eléggé gáznak éreztem a helyzetet ami a barátnőm is alá tud támasztani, de az mellékes ugye. Igaz a pólót nem kértem, hanem kaptam, csak azért h legközelebb abban menjek be az üzletbe ("Ígérd meg h legközelebb ebben jössz be..." Ha jól rémlik a dolog...). Egyébként megköszöntem.
A privát üzenethez nem szólnék semmit a továbbiakban, mert nincs miről beszélni.
hogy te soha nem fogsz úgy kinézni mint ő ezért a kicsinyke érzékeny lelked mélyén emiatt már alapból utálodEz a mondat megint csak téged minősít. Tudod ez már nonsense kategória. Értéke = 0. Egyébként SOHA nem mondtam h nekem fantasztikus genetikám van. Éppen ellenkezőleg. Bárkivel beszéltem eddig, mindenkinek azt mondtam h bár a genetikám nem biztos h megfelelő, ennek ellenére kihozom belőle amit lehet. És nem török olyan babérokra mint a Pisti, tehát már itt megbotlott a te "kritikád".
Talán ,mert bánt, hogy nálad népszerűbbek a topicjaik?
Azt meg látom végképp nem bírod elviselni ,ha valakit kedvelünk is mint a Victort .
Pedig képzeld nem tett érte semmit ,hogy "bevágódjon" nálunk csupán önmagát adta és ez pont elég volt ! Tudod vannak a világon normális emberek is , mint kiderült te nem gyarapítod ezek táborát!Soha nem érdekelt h ki milyen népszerű ezen a fórumon. Én nem azért voltam itt h sztár legyek vagy h híres legyek bármilyen szempontból. Az a baj h te rosszul látod a dolgokat, és csak írsz és írsz olyan dolgokat amiknek semmi alapja nincs. Próbálj meg valami olyat is írni aminek értéke van.
Én inkább nem fejtem ki a véleményemet a több mint fél év alatt elért eredményeidről, ami ugye nincs.....Keressük a kockát Bubival, csak nem találjuk... úgyhogy inkább legyen TömegnövcsiTudod mit, teljesen igazad van. Neked is és a kedvesednek is. Ez tényleg 0 eredmény. Én kérek elnézést miatta
Bennem a következő folyamatok fognak lezajlani ezek után, ha meglátlak az online felhasználók között Köszönöm a véleményed. Én ennek ellenére se fogok hasonlóakat érezni.