Hát, nem is tudom, hol kezdjem ezt a kitünő pihenőnapot.
Bár még csak most pihenjük ki fáradalmainkat a Debreceni nagy rendezvény után, ma reggel már kaptam egy kellemes telefonhívást, hogy közben lezajlott az IFBB magyar bajnokság vasárnap, ami ismét ködös dopping vizsgálatba fulladt. (vagy csak néhányan próbálják keverni a szart teljesen alaptalanul.)
Hogy jövünk mi a képbe, akkor, amikor semmi közünk nincs ahhoz az eseményhez?
Úgy jövünk a képbe, hogy a vizsgált sportolók többen az Extremefit által hivatalosan forgalamazott kiegészítőkkel készültek a versenyeikre...
Mivel alig volt mezőny vasárnap az IFBB Magyar bajnokságon, ahogy a mende-mondákból kiderül, mégis a wada(world anti dopping agency - Nemzetközi dopping ellenes ügynökség) kiérkezett, annak rendje és módja szerint és a kevés indulóból elkaptak pár srácot, akiktől mintát vettek. És lám, mi történt?
Hát, még nem tudjuk, mi történt. Mivel kb. 1 hónap a vizsgálat... A wada felsoroltatta a vizsgált sportolókkal a használt kiegészítőiket, mint a vizsgálat egyik lépéseként.
A vizsgált versenyzők közül többen készültek MuscleTech kiegészítőkkel pl. , mint NanoX9, Gakic, Leukic, stb...
Szóval, én nagyon örülök annak, hogy ezek az igen kitűnő versenyzők mind az Extremefit-nél szerzik be a táplálék-kiegészítőiket, mivel ez azt bizonyítja, hogy annyi eszük van, hogy tényleg megbízható és a világon a legtöbbet eladott legális táplálék-kiegészítőket használnak a felkészülésükkor...,
...A továbbiakban, mivel az extremefit nem gyártó, hanem csak forgalmazza a világ legnépszerűbb gyártóinak termékeit, ezért minden márkánktól beszerzünk egy nyilatkozatot, amelyben kijelentik, hogy nincs doppinglistás anyag a kiegészítőikben.
(elsőként csatolom alul az Iovate Health Sciences Inc. - a MuscleTech termékek gyártójának hivatalos nyilatkozatát -, amelyben kijelentik, hogy egyetlen termékük sem tartalmaz olyan anyagot, és mentes minden olyan anyagtól, amely a wada 2008-as!!! listáján található!!!!(a nyilatkozatot az Iovate Minőségbiztosítási Igazgatója írta.)
Az egész ügyről be fogunk itt számolni folyamatos frissítésekkel.
Maradjatok online
(moderálva, szerkesztve) és itt lejebb csatolva a MuscleTech hivatalos levele, tanusítványa, arról, hogy a kiegészítőik doppingmentesek!