2024. November 01. - 16:28:21
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: 2010-es tavaszi versenyidény  (Megtekintve 146942 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

2010. Május 30. - 18:24:07
Válasz #510
Nem elérhető

dino

Milf?attól még távol van.19 éves. ***)))
akkor a smink öregit rajt 15öt  :)
hanyagoljatok a szteroidos kérdésekkel, privát üzenetekkel. minenki azt szed, szúr magába amit akar. én teljesen leszarom. köszi a megértést!

2010. Május 30. - 18:46:59
Válasz #511
Nem elérhető

aleSs

Harangozó Timcsi az egyik nagy kedvencem, de úgy érzem fél vállról veszi a felkészülést...
" Amíg az erőmből futja megyek és előre megyek...és meg fogom mutatni, hogy meg lehet csinálni egyedül! Nem kell hozzá senkinek a segítsége !!! " by Farkas Andi

2010. Május 30. - 18:48:02
Válasz #512
Nem elérhető

Gabe

Szerintem sem a barnító volt itt a probléma...
"Yeah buddy, light weight baby!"

2010. Május 30. - 19:45:20
Válasz #513
Nem elérhető

jepi

Pedig k..va jó a genetikája. ****:))))))

2010. Május 30. - 20:00:10
Válasz #514
Nem elérhető

BibóImpiAmpi

Tetszik ez a Timike  <3! <3! <3!, de azért ennél jobban be kell majd száradjon legközelebb. A barnítóról meg no comment...

2010. Május 31. - 08:02:38
Válasz #515
Nem elérhető

Berkes László

VIP Member
A jelenleg is tartó IFBB Európa Bajnokságon betiltották a Drean Tan barnitók használatát. A Magyar versenyzők erről semmit sem tudva kénytelenek falfehéren szinpadra lépni. Valamiről megint lemaradtunk? ????...

Ez valóban nem volt fer! Botrányt is csináltunk, de hiába!
De én már elterveztem, hogy a Classic VB-n mi is bevezetünk valami vicceset aznap!
A Drean Tan ideje lejárt, nem lesz több összekent öltöző.

2010. Május 31. - 09:20:40
Válasz #516
Nem elérhető

Lantos Johnny

VIP Member
Erről a Dream Tan-os dologról már 2 éve ment a vita.Én már 2008-ban hallottam,hogy már akkor tervben volt a beszüntetése.
.."senki sem mondhatja azt,hogy senki..anélkül hogy valaki lenne"
                                                     (MICIMACKÓ)
www.lantosjohnnyfitness.hu

2010. Május 31. - 10:45:41
Válasz #517
Nem elérhető

lacka

Lehet buta kérés , de ezután mi lesz dream tan helyett?

2010. Május 31. - 11:04:15
Válasz #518
Nem elérhető

Kicsibors

Sztem csak a fújós barnító... bár márkanévre az is Dream Tan, ami nekem volt és kb csak alapozni jó...
Most már legalább költhetünk majd 100x annyit szolira!  :-Đ

2010. Május 31. - 11:08:08
Válasz #519
Nem elérhető

sasa

Én már előre gondolkodom és a leendő testépítő fiam anyja néger lesz. ;D

2010. Május 31. - 11:09:47
Válasz #520
Nem elérhető

Kicsibors

Én már előre gondolkodom és a leendő testépítő fiam anyja néger lesz. ;D

Ezt majd óvatosan adagold be azért Briginek!  ;D ;D ;D

2010. Május 31. - 11:13:40
Válasz #521
Nem elérhető

Kicsibors

A profiknál is be kéne tiltani, de akkor Dennis Wolf nagy szarban lenne, neki azért vannak pigment problémái...  ***)))

2010. Május 31. - 12:51:06
Válasz #522
Nem elérhető

dino

A profiknál is be kéne tiltani, de akkor Dennis Wolf nagy szarban lenne, neki azért vannak pigment problémái...  ***)))
eddig amúgy is elb*szta a színt az estek 90% -ban szóval neki mindegy..  ;D
hanyagoljatok a szteroidos kérdésekkel, privát üzenetekkel. minenki azt szed, szúr magába amit akar. én teljesen leszarom. köszi a megértést!

2010. Május 31. - 16:36:35
Válasz #523
Nem elérhető

Lantos Johnny

VIP Member
Gondolom a ProTan és a Jantana barnitó engedélyezett.Mindkettőtt kb 4-5 rétegben lehet felvinni a testre szivacsecsettel(én mosogató szivaccsal csináltam).Nagyon barna szint ad és ami a jó benne,hogy nem maszatolja el az ember.Ha éppen csúszás van a versenyen nem kell 2-3 órát vigyázállásban maradni,hanem simán lefekhet,leülhet vele az ember.Ezen kivül az öltözőket sem barnitózzák össze.
Az IFBB Pro versenyeken a Jantanát használják,mert neki ott fel van állitva egy sátorféle,ahol géppel viszik fel a versenyzőkre a szint.Általában senki sem pepecsel otthon a barnitással,mert megoldhatja az egészet a verseny előtt.
Viszont ez egy matt barna szint ad(ProTan,Jantana).De mindkettőhöz van saját olaj is.Azért jó a saját olaj,mert ha valaki elköveti azt a hibát hogy ráken valami "vastag" olajat,fedett összképet fog adni.Úgyhogy ha nincs kéznél a barnitó saját olaja,érdemes kisérletezni vele,hogy a "hozzá való" olajat használjuk,mert csúnyán meg lehet szivatnia magát az embernek.
.."senki sem mondhatja azt,hogy senki..anélkül hogy valaki lenne"
                                                     (MICIMACKÓ)
www.lantosjohnnyfitness.hu

2010. Május 31. - 21:08:15
Válasz #524
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
 :-< Harangozó Tímea 6. lett a Szerbiában megrendezett IFBB Felnőtt Női Európa Bajnokságon

:-)!