2024. November 01. - 18:29:44
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: 2010-es tavaszi versenyidény  (Megtekintve 146958 alkalommal)

0 Felhasználó és 7 vendég van a témában

2010. Május 26. - 09:30:46
Válasz #480
Nem elérhető

George

Aki nyer az eliten az mehet az amatőr Arnold Classicra és a szövetség fizeti az utat.Addig amíg nem vagy valamivel tisztában nem  kéne degradálni.
Szopattak már meg elég komolyan nagyon komoly versenyzőt hazai szervezésű eliten, mind tudjuk miről beszélek. Sok sikert az Arnoldhoz /:-)

2010. Május 26. - 09:53:07
Válasz #481
Nem elérhető

Berkes László

VIP Member
Ez kivételesen komolynak tűnik.Tudom hogy milyen az átlagos ifbb-s verseny mert indultam.1-2 induló kategóriánként de ez a verseny kvalifikáció egy komoly versenyre.

Szia Jepi!

Biztosan hallottad, hogy ősszel mi rendezzük a Classic VB-t. Ezen a versenyen belül lesz egy szabadidős elit szerű verseny, ahol az első és a második lesz kiemelve.BÁRKI INDULHAT EZEN A SZABADIDŐS VERSENYEN!
Az első választhat, hogy profi kártyát vagy az Arnold Classic-ra való utazást kéri nyereménynek. A második ettől a választástól függően kapja a másikat.
MINDENKI indulhat. De ezek után alá kell írnia, hogy az IFBB-ben versenyez, különben elveszti a lehetőséget amit nyert.
Ez szerintem hatalmas lehetőség mindenkinek, hiszen amíg a MR O és az Arnold Classic IFBB verseny marad, ezek a legnagyobb lehetőségek ebben a sportban. Aki ezzel vitatkozik az saját magát is becsapja.

Mindenféle addigi versenyzői múltjától független lehetőség MINDENKINEK!

d:)

2010. Május 26. - 09:56:21
Válasz #482
Nem elérhető

Berkes László

VIP Member
Aki nyer az eliten az mehet az amatőr Arnold Classicra és a szövetség fizeti az utat.Addig amíg nem vagy valamivel tisztában nem  kéne degradálni.
Szopattak már meg elég komolyan nagyon komoly versenyzőt hazai szervezésű eliten, mind tudjuk miről beszélek. Sok sikert az Arnoldhoz /:-)

Szerintem te is érzed, ha ez szopatás lenne nem adnám a nevem hozzá!

**:))))*

2010. Május 26. - 12:19:24
Válasz #483
Nem elérhető

George

Aki nyer az eliten az mehet az amatőr Arnold Classicra és a szövetség fizeti az utat.Addig amíg nem vagy valamivel tisztában nem  kéne degradálni.

Nem a te neved volt ott, azért írtam. De remélem változnak a dolgok itt is, és végre olyan emberek képviselhetik az országot nemzetközi IFBB versenyeken, akik tényleg odavalók, és megállják a helyüket egy kemény mezőnyben.

2010. Május 26. - 13:15:44
Válasz #484
Nem elérhető

gurkha

A képen lévő leányzó a hét végén lezajlott szuperkupán részt vett a modell kategóriában akit a Nagy Orsival közösen készítettünk fel..  (hozzátenném a Tóth Dani is segített  8-)  )   /:-)
Aránylag tűrhető lett a forma.. :-){
Egy hete Alzey-ban is 3.-ik lett.. :-)!
Bár a modell kategória nem az én műfajom,de jó kis kirándulásnak bizonyult.. /:-)

2010. Május 26. - 13:38:43
Válasz #485
Nem elérhető

sasa

Nálam ez a lány akár első is lehetett volna. Ő volt a legfeszessebb az egész mezőnyből. Toldi Zsuzsi a szépségével és rutinjával nyert. Gotlócz Zsuzsi kitünő formában volt, de elfelejtett mosolyogni és pózolni. Közölük sértődés nélkül bármelyik győzhetett volna.

2010. Május 26. - 13:42:57
Válasz #486
Nem elérhető

gurkha

Hát igen.. és ne feledjük ez inkább egy szépség verseny..  kinek ez tetszik kinek pedig az.. ****)
Ezért is írtam,hogy kirándulásnak nekem jó volt,de többet biztosan nem készítek fel modellt versenyre,nem az én műfajom.. /:-)

2010. Május 26. - 14:00:50
Válasz #487
Nem elérhető

Berkes László

VIP Member

Nem a te neved volt ott, azért írtam. De remélem változnak a dolgok itt is, és végre olyan emberek képviselhetik az országot nemzetközi IFBB versenyeken, akik tényleg odavalók, és megállják a helyüket egy kemény mezőnyben.

Az elmúlt 2évben ezen dolgoztam.
Hidd el nincs könnyű dolgom, de én nem magamért hanem a sporttért teszek mindent.
Nagyon fontos állomás, hogy most mindenki lehetőséget kap ezen a versenyen.

2010. Május 26. - 19:50:30
Válasz #488
Nem elérhető

powerbeco

én bíró voltam...nagyon jól mutattot a hölgy..le a kalappal..egyértelműen dobogóra raktam...de persze azt már nem írom hova ;D....tény ami tény Toldi és a hölgy nagyon szépek voltak és a modell részben szépségverseny is kell legyen....így meg, hogy alakra is hibátlan nagy jövő vár rá...

2010. Május 26. - 19:52:53
Válasz #489
Nem elérhető

gurkha

Hány éves vagy 17????    8-)
figyelek....  @-o   @-o   @-o

2010. Május 26. - 20:21:02
Válasz #490
Nem elérhető

gurkha

Ha esetleg valaki nem értené..a díjkiosztón a Béci megkérdezte tőle,hogy hány éves?17? a válasz:majdnem:27.. @-o  
Mondjuk amikor 2,5 hónappal ezelőtt megkért,hogy segítsek neki felkészülni,akkor én is azt hittem,hogy max. 20 éves.. ***)))

2010. Május 26. - 21:08:53
Válasz #491
Nem elérhető

jepi

Kedves George!Tisztában vagyok a dolgokkal.Szerinted miért nem a Huber Istvánt kérdeztem hanem inkább Berkes Lacit? ;)Laci jó barátom neki hiszek. @:-)

2010. Május 26. - 21:15:03
Válasz #492
Nem elérhető

George

Kedves George!Tisztában vagyok a dolgokkal.Szerinted miért nem a Huber Istvánt kérdeztem hanem inkább Berkes Lacit? ;)Laci jó barátom neki hiszek. @:-)
Szerintem ezt itt túltárgyaltuk ;-oo-; :-!!!

2010. Május 28. - 06:37:19
Válasz #493
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
 :-< OLÁH NOÉMI az első magyar Fitmodel aki profi kártyát kapott!!!

@:-) ;-oo-;

2010. Május 28. - 15:54:37
Válasz #494
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Aki az Alföldön...vagy affelé lakik annak egy jó program lehet holnap Makón az Erőnap.  :-)!