2024. November 01. - 18:31:10
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: 2010-es tavaszi versenyidény  (Megtekintve 146959 alkalommal)

0 Felhasználó és 8 vendég van a témában

2010. Május 24. - 12:29:31
Válasz #465
Nem elérhető

Kicsibors

Nah, a számból vetted ki Sasa!... Én nem vagyok egy nagy kritikus, illetve nem szeretek hangot adni a véleményemnek, ha az negatív, mert én sem szeretnék senkit sem megbántani, de... ... ...  ::)

2010. Május 24. - 13:12:55
Válasz #466
Nem elérhető

ibit74

Gratulálok Józsi!!!  :-! :-){

2010. Május 24. - 13:12:55
Válasz #467
Nem elérhető

poweres

Jó napot fiúk, lányok. HAPPY DAY!!!! Megnyertem a WBPF EB 80 kg-os kategóriáját!!  ****:))))))       :-!Nagyon boldog vagyok!! 1999 óta nem versenyeztem, az hogy most ezt az erdményt sikerült elérni minden várakozásomat felül múlta! Köszönöm minden segitőmnek és a biztatásokat is. Nagyszerű érzés volt magyarként ott állni a dobogó legfelső fokán  Łł= Łł= Łł=   Üdv mindenkinek.

Fogadd őszinte gratulációm, nagyon büszke vagyok rá hogy ismerhetlek, és csak így tovább!!!!

2010. Május 24. - 14:31:46
Válasz #468
Nem elérhető

csakisti

Jó napot fiúk, lányok. HAPPY DAY!!!! Megnyertem a WBPF EB 80 kg-os kategóriáját!!  ****:))))))       :-!Nagyon boldog vagyok!! 1999 óta nem versenyeztem, az hogy most ezt az erdményt sikerült elérni minden várakozásomat felül múlta! Köszönöm minden segitőmnek és a biztatásokat is. Nagyszerű érzés volt magyarként ott állni a dobogó legfelső fokán  Łł= Łł= Łł=   Üdv mindenkinek.

Gratula!

Ősszel is indulsz?
-Mit szedsz?
-A lábamat, hogy hamarabb odaérjek edzésre :-D

www.csakisti.hu

2010. Május 24. - 14:33:20
Válasz #469
Nem elérhető

Lantos Johnny

VIP Member
:-< IFBB EB

"Felnőtt Férfi Testépítés kategóriában
Gödöny Zsolt
3. helyezést érte el!!!

Szívből gratulálunk neki és edzőjének Vargha Violának!
/6 év után újra van Európa Bajnoki dobogósa Magyarországnak
Gödöny Zsolt személyében, aki 3. helyezést ért el Hollandiában./

Classic Bodybuilding-ben Czikó Gergő és Babai Tamás is
11. helyezést érték el!

Nekik is szívből gratulálunk!"

Többen nehezményezték hogy nem raktam be képet a szépen csillogó érem mellé. Pótlom a mulasztást. Gratulálok Gödöny Zsoltnak és edzőjének Vargha Violának!

Zsolt 56-os számmal.  :-)!
Isten ments, hogy bárkit is megbántsak, de mi lett volna ha legalább 4 induló lett volna?
Łł=.Hát ez komoly volt Sasa :D.Bár ami azt illeti nem ő tehet róla,hogy nem voltak többen.Azért még a profi kártyát ne kérje ki d:)
.."senki sem mondhatja azt,hogy senki..anélkül hogy valaki lenne"
                                                     (MICIMACKÓ)
www.lantosjohnnyfitness.hu

2010. Május 24. - 17:43:19
Válasz #470
Nem elérhető

sasa

Persze, hogy nem tehet róla. Jókor volt jó helyen.
Mivel előre beharangozták, hogy ezen a versenyen már komolyan fogják venni a vizsgálatokat, gondolom az eddigi sumákolók nem mertek kockáztatni.
Ha így fojtatják tovább, akkor létszám nélkül maradnak az IFBB versenyek. Én egyik tábort sem támogatom, mert az egyik tulzásokba esett, a másik pedig elveszíti népszerüségét a szinvonaltalan versenyei miatt.
Elég nagy szégyen, hogy egy EB-n hárman indulnak felnőtt karegóriában, abból is az egyik már nyugdíjas. Mi például a két tábor közt szorongunk, és nem tudjuk, hogy merre menjünk tovább. Brigi már nem szeretne a továbbiakban transzvesztitákkal versenyezni, de színvonaltalan versenyeken sem szeretne indulni. Talán még az IFBB kihívás lehetne, mert a női versenyek még elég normálisak a körülményekhez képest. Nagyon sajnáljuk, hogy az IFBB ilyen szigoruan veszi a más szövetségekkel való ellenségeskedését, mert pont ezen okok miatt sokan nem mennek vissza. Nincs értelme bekészülni egy-egy versenyre, főleg ha az a világ végén van, mert anyagilag nem mindenki birja. Ha engednék, hogy más normális gondolkodásu szövetségnél is lehetne indulni, mint pl. NAC, IBFA ahol még nincs eldurvulva annyira a helyzet, akkor biztos, hogy Brigi is indulna a versenyeiken. Ezen kéne elkondolkodni!

2010. Május 24. - 21:10:32
Válasz #471
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
 :-< SZUPER KUPA

Tab május 22

Kisvideók Szakács Sanyi jóvoltából. :-){

2010. Május 25. - 00:48:51
Válasz #472
Nem elérhető

rr

2010. Május 25. - 09:13:00
Válasz #473
Nem elérhető

Berkes László

VIP Member
Persze, hogy nem tehet róla. Jókor volt jó helyen.
Mivel előre beharangozták, hogy ezen a versenyen már komolyan fogják venni a vizsgálatokat, gondolom az eddigi sumákolók nem mertek kockáztatni.
Ha így fojtatják tovább, akkor létszám nélkül maradnak az IFBB versenyek. Én egyik tábort sem támogatom, mert az egyik tulzásokba esett, a másik pedig elveszíti népszerüségét a szinvonaltalan versenyei miatt.
Elég nagy szégyen, hogy egy EB-n hárman indulnak felnőtt karegóriában, abból is az egyik már nyugdíjas. Mi például a két tábor közt szorongunk, és nem tudjuk, hogy merre menjünk tovább. Brigi már nem szeretne a továbbiakban transzvesztitákkal versenyezni, de színvonaltalan versenyeken sem szeretne indulni. Talán még az IFBB kihívás lehetne, mert a női versenyek még elég normálisak a körülményekhez képest. Nagyon sajnáljuk, hogy az IFBB ilyen szigoruan veszi a más szövetségekkel való ellenségeskedését, mert pont ezen okok miatt sokan nem mennek vissza. Nincs értelme bekészülni egy-egy versenyre, főleg ha az a világ végén van, mert anyagilag nem mindenki birja. Ha engednék, hogy más normális gondolkodásu szövetségnél is lehetne indulni, mint pl. NAC, IBFA ahol még nincs eldurvulva annyira a helyzet, akkor biztos, hogy Brigi is indulna a versenyeiken. Ezen kéne elkondolkodni!

Szia Sasa!

A máshol indulókkal szembeni ellenségeskesdés, egy tévhit!!!!!!!!!

Ezt most mindenkinek irom!!!
Két vonal van az IFBB-n belül. Vannak az Eb Vb kvalifikációs, szigorúan kontrolált versenyek. Ezek nyertesei  az IFBB által vannak delegálva a világversenyekre, tőlük elvárjuk a hűséget, mert ez nemzetközi IFBB elvárás nem magyar!

Vannak minden kategóriában szabadidős versenyek amik nem kontroláltak, mindenki indulhat! Én mint Szövetségi Kapitány szivesen várok és meg is hívok mindenkit ezekre a versenyekre.

Sajnos a versenyzők klikkesednek egy-egy szövetség melett, mert azok hazai vezetői nem akarják őket máshol indítani.

d:)

2010. Május 25. - 11:34:46
Válasz #474
Nem elérhető

sasa

Ezért vagyunk mi függetlenet, hogy senki se mondja meg, hogy mit csináljunk.
Oda megyünk ahol jól érezzük magunkat. Jelenleg a NAC és a NABBA ami fekszik nekünk. Nagyon szeretnénk indulni az IFBB versenyein is, de sajnos nem lehet. Értjük az IFBB politikáját, de nem biztos, hogy mindenki kokszol aki más szervezeteknél indul.

2010. Május 25. - 20:38:53
Válasz #475
Nem elérhető

jepi

Szia Laci!a multkor említette nekem Huber István hogy lesz ősszel egy komolyabb elit verseny,de azon csak az indulhat,aki nem indul WABBA,NAC versenyeken ősszel.Ha ez a kikötés nem lenne talán indulnánk mi is.Erről kéne lebeszélni valahogy.

2010. Május 25. - 21:06:29
Válasz #476
Nem elérhető

George

Szia Laci!a multkor említette nekem Huber István hogy lesz ősszel egy komolyabb elit verseny,de azon csak az indulhat,aki nem indul WABBA,NAC versenyeken ősszel.Ha ez a kikötés nem lenne talán indulnánk mi is.Erről kéne lebeszélni valahogy.
:laugh: Bocs de ezt nem bírtam ki ;D

2010. Május 25. - 21:32:56
Válasz #477
Nem elérhető

jepi

Aki nyer az eliten az mehet az amatőr Arnold Classicra és a szövetség fizeti az utat.Addig amíg nem vagy valamivel tisztában nem  kéne degradálni.

2010. Május 25. - 21:39:46
Válasz #478
Nem elérhető

jepi

Ez kivételesen komolynak tűnik.Tudom hogy milyen az átlagos ifbb-s verseny mert indultam.1-2 induló kategóriánként de ez a verseny kvalifikáció egy komoly versenyre.

2010. Május 25. - 21:44:25
Válasz #479
Nem elérhető

Kicsibors

Aki nyer az eliten az mehet az amatőr Arnold Classicra és a szövetség fizeti az utat.Addig amíg nem vagy valamivel tisztában nem  kéne degradálni.

Sztem George nem úgy értette ezt, mint ahogy te gondolod, de majd biztos megmagyarázza!  ;)