2024. November 01. - 22:24:10
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: 2010-es tavaszi versenyidény  (Megtekintve 146986 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2010. Május 12. - 21:18:44
Válasz #360
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member

2010. Május 12. - 21:24:42
Válasz #361
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Külföldön is tarolnak a Fitparádé bajnokai

Litvániában a WFF által jegyzett Európa Bajnokságon Fitmodel IV. magassági kategóriában nyert Horváth Zsuzsi, aki a 2008-as Tímea Majorova Fitmodel World/Fitparádé bajnokaként robbant be a honi fitnesz világába. Zsuzsiról,- illetve ahogy Amerikában hívják Suzy Horváthról- annyit már tudhattunk, hogy a Fitparádé nyerteseként kilátogatott az Arnold Classic expojára és fotózott Tímea Majorovával. Az Alex Ardenti által készült képek az American Curves magazinban jelentek meg tavaly ősszel. A csinos magyar versenyzőnőt a Hegyvidéki Fitparádé szervezői ajánlásával hívták meg először a WFF szövetség osztrák versenyére, annak kapcsán, hogy Peter Papula -az osztrák versenyek tulajdonosa- a 2008-as TMFW meghívott szakértőként bíráskodott. Majd a sikeres ausztriai debütálást követően Horváth  Zsuzsi már csak ennek a federációnak a versenyein és kinti szponzorai kérésére osztrák színekben indult. Őszintén örülve Zsuzsi sikereinek, itthoni rajongóinak nagy bánatára a kinti versenyzéssel két év óta elkerülte legnagyobb honi riválisait. Idén Zsuzsi  megnyerte a Linzben rendezett kvalifikációs bajnokságot, azt követően már az EB-t hírdető plakátokról  mosolygott rajongóira. A litvániai Kalauban rendezett Európa Bajnokságon négy magasági kategóriában versengtek a fitmodellek. Az első koktélruhás kűrben a lányok esti megjelenésben léptek színpadra. A második összehasonlítás bikiniben történt.  Győzött tehát a papírforma és Zsuzsi begyűjtötte az EB aranyat. A fotókon világoskék ruhában és piros bikiniben látható. Érdekesség, hogy Horváth Zsuzsi még nem versenyzett az Arnold Classic győztes Oláh Noémivel és a több szövetségnél is rangos címeket begyűjtő sokszoros bajnokToldi Zsuzsival sem, de remélhetőleg erre végre sor kerül idén október 16-án a Hegyvidéki Fitparádé Tímea Majorova Fitmodel World versenyen.

2010. Május 12. - 21:31:59
Válasz #362
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Közkívánatra friss Krucsai Józsi képek.  :-)!
80 kilóba most tarolni fog.  ;)

2010. Május 12. - 21:32:35
Válasz #363
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member

2010. Május 12. - 21:33:39
Válasz #364
Nem elérhető

Gabe

Állat a Józsi, add át neki!  :-){
Tricepsz kicsit gyengébb a többihez képest, de mit pofázok én.
"Yeah buddy, light weight baby!"

2010. Május 13. - 15:28:59
Válasz #365
Nem elérhető

Balu

Globális moderátor
A NAC VB-re készülő Franyó Edina legfrissebb képei:
Forrás: bodysport

2010. Május 13. - 19:58:33
Válasz #366
Nem elérhető

Szabi

Józsi tényleg komoly ****:))))))
"A jövő testépítője pedig az,aki az általános jó alak,jó kinézet mellett eltér az átlagostól.Valahogy más..."

"A mai bodybuilding több szertartásból tevődik össze: vallás, sport, művészet, és tudomány, összemosva kémiával és a matematikával."

2010. Május 14. - 13:25:29
Válasz #367
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Holnap indulunk a Bihac Openre. Lesz kép is bőven,meg lehet hogy videó is. Papamaci Gábor jön videóval (cimbi) de ő a flash-t csinálja majd "amoda". Szigorúan megtiltották neki hogy a kamera látószögébe kerüljek.  ;D  @:-)

2010. Május 14. - 17:17:03
Válasz #368
Nem elérhető

mushroom

Szigorúan megtiltották neki hogy a kamera látószögébe kerüljek.  ;D  @:-)

Pfff... Egyáltalán nem gyerekes dolog  :----

2010. Május 14. - 18:01:25
Válasz #369
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Szigorúan megtiltották neki hogy a kamera látószögébe kerüljek.  ;D  @:-)

Pfff... Egyáltalán nem gyerekes dolog  :----

Én készítem a riportokat,megegyeztem a Gáborral.  ;D

Világbéke van Mushroom koma! Sajtószabadság!  :D ;)

2010. Május 14. - 19:43:24
Válasz #370
Nem elérhető

poweres

Zsolti feküdjél már lefele aludni mert nem bírsz hajnal 3 kor felkelni! ;D

2010. Május 14. - 19:56:06
Válasz #371
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Zsolti feküdjél már lefele aludni mert nem bírsz hajnal 3 kor felkelni! ;D

Nekem minimális alvás is elég. A levegőből fotoszintetizálok aktivációs hormonokat ami az ébrenléthez szükséges. ;) Kurvajó képeket fogok csinálni! Már hajnal 4-kor levetkőztetem a srácokat a sztráda szélén pózolni és közben hagymás-tejfölös chipset majszolok előttük.  ;D

2010. Május 14. - 20:03:58
Válasz #372
Nem elérhető

poweres

Nagyon helyes számítok is operatőri képességeid minden hyper gigantikus csillagok feletti határának felső fokára!Ja és Szorítok nektek hiszen mi Csongrádiak tartsunk össze :D!
Szolidalításból felkelek én is 4 kor és bemegyek dolgozni :(

2010. Május 14. - 20:41:17
Válasz #373
Nem elérhető

jepi

Azért hozzáteszem tegnap derült ki hogy mégis mehettünk volna mert Balogh Antiék itthon maradtak. :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

2010. Május 14. - 20:45:30
Válasz #374
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Azért hozzáteszem tegnap derült ki hogy mégis mehettünk volna mert Balogh Antiék itthon maradtak. :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

...és még akkor nemmegoldható így utólag?  :-\