2024. November 02. - 10:28:20
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: 2010-es tavaszi versenyidény  (Megtekintve 147070 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

2010. Április 12. - 15:17:28
Válasz #180
Nem elérhető

Gabe

Biztos vagyok benne, hogy igazad van Ati, mert én is ismerek ilyen srácokat, DE erre mondják azt, hogy ha a versenyen nem mutatja meg, akkor abból a szempontból olyan, mintha nem is lenne. Ez a srác felkészül, beszárad, odamegy, és megméretteti magát. Mindenki előtt adott a lehetőség.
"Yeah buddy, light weight baby!"

2010. Április 12. - 15:23:05
Válasz #181
Nem elérhető

ati75

Igy van, de az emberek döntő többsége nem a versenyzésért edz... sosem fogják megmutatni a színpadon, mert őket nem ez vonza ebben a sportban,de mégis edzenek és csinálják.. és nagyon is jól megvannak a színpad nélkül...

2010. Április 12. - 19:50:48
Válasz #182
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Sok embert ismerek aki pólóban és izomtrikóban jól mutat,de ez közelsem biztos hogy lepucolva is mutatni fog valahogy. Gábort viszont tudom hogy milyen mikor kész van.  ;)

De ez valóban nem vitatéma,így nemhiszem hogy ezen nekünk "össze kéne veszni". Peace Attis!  ;) ****:))))))

2010. Április 12. - 20:15:16
Válasz #183
Nem elérhető

jepi

Gábor versenyen pengeéles.Volt szerencsém hozzá az egyik versenyen.Én is éles voltam(amivel 21fős világbajnoki mezőnyben 4.lettem az NAC-on),de Gáborhoz képest egy "dagadt" fiú voltam. :( Biztos vagyok benne hogy nem szaladgálnak ilyenek tömegével az utcán.Aki ennyit ért hozzá az írjon inkább a szex topicba. ;D

2010. Április 12. - 21:03:04
Válasz #184
Nem elérhető

NosztalNiga

Bár nem versenyez, de fellép versenyen:
Kormány Misi!
(Nem tudom kik nem látták még ezeket az aránylag új képeket  ::) )
"Mer bazmeg nem szecc elég vitamint! Azé FÁJ!"

2010. Április 12. - 21:06:27
Válasz #185
Nem elérhető

Szabi

Én még nem láttam ezeket a képeket de úgy látom tömegben ismét nincs hiány ;D ;D ;D
"A jövő testépítője pedig az,aki az általános jó alak,jó kinézet mellett eltér az átlagostól.Valahogy más..."

"A mai bodybuilding több szertartásból tevődik össze: vallás, sport, művészet, és tudomány, összemosva kémiával és a matematikával."

2010. Április 12. - 21:09:13
Válasz #186
Nem elérhető

NosztalNiga

Nem tudom beszáradva, hogy mutat, de mintha kicsit jobban festene az a leszakadt jobb bicepsz! vagy még egyszer megnézve mégse  :-\
Mért van az, hogy Misinek kb 0  a publicitása? Vagy én lakok barlangba?  ;D

2010. Április 12. - 21:49:36
Válasz #187
Nem elérhető

L

Nem tudom beszáradva, hogy mutat, de mintha kicsit jobban festene az a leszakadt jobb bicepsz! vagy még egyszer megnézve mégse  :-\

Szerintem egyrészt rajta is múlik hogy mennyi lehetőséget teremt magának pulicitás terén, másrészt ha több versenyen indulna többen figylenének fel rá.
"-Pedig azt gondolják sokan, hogy egy ilyen  individuális sport inkább egy emberen múlik...
  -Nem igaz! Higgyétek el: a testépítés CSAPATMUNKA!"

2010. Április 12. - 22:07:36
Válasz #188
Nem elérhető

NosztalNiga

Szerintem egyrészt rajta is múlik hogy mennyi lehetőséget teremt magának pulicitás terén, másrészt ha több versenyen indulna többen figylenének fel rá.
Nagyon nagy részben rajta múlik ez BIZTOS! És ezt nem értem, miért nem dolgozik ezen?  ::)

2010. Április 13. - 20:50:56
Válasz #189
Nem elérhető

rr

Gábor versenyen pengeéles.Volt szerencsém hozzá az egyik versenyen.Én is éles voltam(amivel 21fős világbajnoki mezőnyben 4.lettem az NAC-on),de Gáborhoz képest egy "dagadt" fiú voltam. :( Biztos vagyok benne hogy nem szaladgálnak ilyenek tömegével az utcán.Aki ennyit ért hozzá az írjon inkább a szex topicba. ;D

Łł=

2010. Április 15. - 21:35:31
Válasz #190
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Jenei Pisti irányítja a következő leányzó munkáját. ...és közben Pisti egy kis helyzetjelentést is adott.  :-)!

" Jagamus Csilla.ez a nyersanyag,most kezdtük a diétát.21 éves és fitneszmodellben fog indulni most tavasszal.Suba Krisztina idén fitneszben is kipróbálja magát a NAC vb.-n.élete első gyakiját akrobatikus és tornászmúlt nélkül állította össze amit minden elgogultság nélkül is szupernek neveznék.Krisztát már tavaly is lepontozták a modellben izmossága miatt,ezért vált műfajt."

2010. Április 15. - 21:37:25
Válasz #191
Nem elérhető

God Vazzeg

2010. Április 15. - 23:02:24
Válasz #192
Nem elérhető

fastor

"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2010. Április 15. - 23:26:22
Válasz #193
Nem elérhető

Tóth Attila

De kis édes! /7%
Tipikus bodys feleségnek való! <3!
Leendő mesterszakács úr!!!

"Az életben az ember úgy van,sodródik mint bacilus a húgyban!"

2010. Április 16. - 13:43:21
Válasz #194
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
A magyar különítmény ma indult a Frey Classicra.

Lénárd Gábor-Athletic ( ...képei alapján dobogós lesz ) A harc gondolom Karim Bouali,Thomas Hage és Lénárd Gábor között lesz. Manuel Lauterbach még beleszólhat ebbe.  

Lakatos Misi bá-Badi ( ...a forma majdnem mindig kész,a tömeg viszont az abszolút kategóriához nemtom elég lesz-e )
Major Zsolti ( ...ismerve adottságait,majdnem biztos vagyok a győzelmében.)

Az athletic