2024. November 02. - 12:27:06
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: 2010-es tavaszi versenyidény  (Megtekintve 147085 alkalommal)

0 Felhasználó és 30 vendég van a témában

2010. Április 12. - 10:28:53
Válasz #165
Nem elérhető

Lantos Johnny

VIP Member
Sztereo mester ,azt meg tudod mondani,hogy a bécsi versenyre hogyan lehet nevezni? Lehet a helyszínen is?
Csak nem indulsz Johnny? Vagy csak a tanítványok miatt kérded?
Nem,nem indulok,én jelenleg "tömegnövelek"..
.."senki sem mondhatja azt,hogy senki..anélkül hogy valaki lenne"
                                                     (MICIMACKÓ)
www.lantosjohnnyfitness.hu

2010. Április 12. - 10:30:25
Válasz #166
Nem elérhető

Gabe

Sztereo mester ,azt meg tudod mondani,hogy a bécsi versenyre hogyan lehet nevezni? Lehet a helyszínen is?
Csak nem indulsz Johnny? Vagy csak a tanítványok miatt kérded?
Nem,nem indulok,én jelenleg "tömegnövelek"..
Nem tudom az idézőjel esetleg a nem minőségi tömegnövelést takarja-e, de hajrá!  :)  :-!
"Yeah buddy, light weight baby!"

2010. Április 12. - 10:33:04
Válasz #167
Nem elérhető

Lantos Johnny

VIP Member
Annyira nem minőségi,bár nem is olyan gáz..Érdekes módon sikerült szinte könnyedén visszarendeződnöm 104-105kgra,csak úgy szívom be a tömeget,jó érezni ezután a válltrauma után...különösen hogy egy  sportszakember megkérdezte néhány hónapja,amikor Cegléden kinyitottuk a tápkieg üzletünket,hogy én művelem is a sportot vagy csak ügynök vagyok @-o ***))))
                                                     (MICIMACKÓ)

2010. Április 12. - 10:33:54
Válasz #168
Nem elérhető

Gabe

Annyira nem minőségi,bár nem is olyan gáz..Érdekes módon sikerült szinte könnyedén visszarendeződnöm 104-105kgra
:-O Mondjam, hogy képet!? :D
A vállad már teljesen rendben?

2010. Április 12. - 10:35:58
Válasz #169
Nem elérhető

ati75

Hajdú Gabesz mai képei...6 héttel a verseny előtt. Gabesz a Bihac Openen és a WBPF Eb-n indul. Mindkét helyen klasszikus badiban. Bihacon a győzelem a cél,a WBPF EB-n pedig a dobogó.

Nem akarok hangulatot kelteni és minden tiszteletem a versenyzőnek, de nálunk a teremben több srác is jobban néz ki... és nem készülnek versenyre... ****)

2010. Április 12. - 10:38:14
Válasz #170
Nem elérhető

Lantos Johnny

VIP Member
Annyira nem minőségi,bár nem is olyan gáz..Érdekes módon sikerült szinte könnyedén visszarendeződnöm 104-105kgra,csak úgy szívom be a tömeget,jó érezni ezután a válltrauma után...különösen hogy egy  sportszakember megkérdezte néhány hónapja,amikor Cegléden kinyitottuk a tápkieg üzletünket,hogy én művelem is a sportot vagy csak ügynök vagyok @-o ***))))
Képet?...no lehet hogy majd dobok fel...Milyenre gondolsz,bodysra vagy ügynökösre?
                                                     (MICIMACKÓ)

2010. Április 12. - 10:39:58
Válasz #171
Nem elérhető

Gabe

Képet?...no lehet hogy majd dobok fel...Milyenre gondolsz,bodysra vagy ügynökösre?
Egy bodysat, meg egy MIB-set!  /:-) ;D

2010. Április 12. - 11:10:34
Válasz #172
Nem elérhető

hopika

Hajdú Gabesz mai képei...6 héttel a verseny előtt. Gabesz a Bihac Openen és a WBPF Eb-n indul. Mindkét helyen klasszikus badiban. Bihacon a győzelem a cél,a WBPF EB-n pedig a dobogó.

Nem akarok hangulatot kelteni és minden tiszteletem a versenyzőnek, de nálunk a teremben több srác is jobban néz ki... és nem készülnek versenyre... ****)
Olyan kis izé vagy Ati!
 @-o
Élj természetesen:Sex,Drugs 'n' R'n'R!!!
Már két zenekaromnak van weblapja:
www.hopika.hu és www.zahonyunplugged.hu
NE kérj tanácsot szteroid ügyben,mert NEM értek hozzá!

2010. Április 12. - 11:11:14
Válasz #173
Nem elérhető

Kicsibors

Viccelt az "úriember", avagy tényleg ennyire egy sötét tapló?!...  :angry:

2010. Április 12. - 11:15:09
Válasz #174
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member

Olyan kis izé vagy Ati!
 @-o

Fel kell rakni őket színpadra és meg kell mutatni!  ;) ;D
Nem egy olyan formáról kell képet alkotni ahol még "semmi" nem látszik. 78 kiló Gábor azt elfelejtettem leírni.
Nem keltettél hangulatot....ez amolyan fingfésülés volt részedről.  ;D ****:))))))

2010. Április 12. - 11:16:34
Válasz #175
Nem elérhető

Kicsibors

Olyan kis izé vagy Ati!
 @-o

Nem egy olyan formáról kell képet alkotni ahol még "semmi" nem látszik. 78 kiló Gábor azt elfelejtettem leírni.
Nem keltettél hangulatot....ez amolyan fingfésülés volt részedről.  ;D ****:))))))

****:))) !+"% :D

2010. Április 12. - 11:36:29
Válasz #176
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Köszönöm az infót :-){
És nincs semmi válogató,bárki aki nevez az indulhat? ????...

Igen egyenlőre bárki nevezhet. A feltételek még képlékenyek. Az biztos ami nekem érvágás hogy a versenyzők és mindenki saját zsebből fizeti a szállását. Ami jó hír hogy az a regisztrácós díj vagy nevezési díj, (150 euro) az LEHET hogy nem lesz a magyar versenyzőknek. Ezért megy most a lobby. Ez még abszolút nembiztos.
Minden tutibiztosat egyből nyomok fel ide. ;)

2010. Április 12. - 12:46:09
Válasz #177
Nem elérhető

ati75

Olyan kis izé vagy Ati!
 @-o

****:))) !+"% :D

Nem tudom, hogy mi az a "fingfésülés", te biztos tudod,és nem kell megsértődnöd, ha valaki a mond egy véleményt...

nem is tudom, hogy akkor minek raktál fel olyan képet, "ahol még "semmi" nem látszik...." ???

2010. Április 12. - 12:57:01
Válasz #178
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Azért raktam fel képet hogy nyomon tudd követni a fejlődést a versenyig...és amikor éremmel a nyakban hazatérünk akkor el tudjam mondani a versenyzőnek: "Gáborom,annyira ez nem szép eredmény mert ilyen srác mint te vagy,egy tucat a termekben. Sőt még jobbak is! " ;)

A fingfésülés olyan mint a szájkarate.  ;D

Dehogy sértődök meg! Ez nem is az a topik. Meg nem is szoktam megsértődni. Csak eszembe jutott George arab vendége akinek a bátyja (akit még soha nem láttunk) sokkal többet nyom mint George fekve,és sokkal nagyobb is.  ;)

2010. Április 12. - 13:42:47
Válasz #179
Nem elérhető

ati75

Azért raktam fel képet hogy nyomon tudd követni a fejlődést a versenyig...és amikor éremmel a nyakban hazatérünk akkor el tudjam mondani a versenyzőnek: "Gáborom,annyira ez nem szép eredmény mert ilyen srác mint te vagy,egy tucat a termekben. Sőt még jobbak is! " ;)

A fingfésülés olyan mint a szájkarate.  ;D

Dehogy sértődök meg! Ez nem is az a topik. Meg nem is szoktam megsértődni. Csak eszembe jutott George arab vendége akinek a bátyja (akit még soha nem láttunk) sokkal többet nyom mint George fekve,és sokkal nagyobb is.  ;)

még egy utolsó megjegyzés és részemről lezárva a téma: azért vannak olyan srácok (lányok..), akik komoly szinten űzik ezt a sportot, komoly szintű formát és erőt is elértek, de nem versenyeznek... és szerintem ők vannak többen... akár hiszed, akár nem... és bizony van amelyik jobban is néz ki, mint egyik-másik versenyző... és ezen kár vitázni...
Zsolti! Én nem most kezdtem ezt a sportot, hülyeségeket sem beszélek a versenyzésről meg a testépítő edzésről, úgyhogy hagyjuk ezt a "szájkarate témát" mert ide éppen nem passzol....
A véleményem meg az amit már leirtam...