2024. November 02. - 12:21:30
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: 2010-es tavaszi versenyidény  (Megtekintve 147081 alkalommal)

0 Felhasználó és 13 vendég van a témában

2010. Április 08. - 21:01:12
Válasz #150
Nem elérhető

balic

ezt persze értem én  ;D de ugye azt az izomtömeget, amit megszerzett a korábbi versenyekre nem naturál módon érte el. Ezért nem értem én, h mitől lesz ő hirtelen naturál.

2010. Április 08. - 21:07:05
Válasz #151
Nem elérhető

Jordan

ezt persze értem én  ;D de ugye azt az izomtömeget, amit megszerzett a korábbi versenyekre nem naturál módon érte el. Ezért nem értem én, h mitől lesz ő hirtelen naturál.

Nem hasznal kimutathato illegalis anyagokat. Ez nem egy "Lifetime natural" verseny. Amugy meg az Insulin, a Novi, meg a pajzsmirigyhormon kimutathatatlan.  ;D
Drugs Bunny Edző Válaszol
Szia Bunny! A Sárga kapszula olyan lett nekem, mint a Szent Grál, egy Szentírás, maga a Szent Biblia :)

2010. Április 08. - 21:08:49
Válasz #152
Nem elérhető

meghalokhogyharámnézel

Nem hasznal kimutathato illegalis anyagokat. Ez nem egy "Lifetime natural" verseny. Amugy meg az Insulin, a Novi, meg a pajzsmirigyhormon kimutathatatlan.  ;D

;D
Ha Wichitában buksz, azért buksz, mert Wichitában vagy.

2010. Április 08. - 21:19:17
Válasz #153
Nem elérhető

balic

Ja így már értem! Tehát egy kis rosszindulattal ennek a naturál kategoriának sincs köze a valódi naturál testépítéshez.
Kössz a felvilágosítást Jordan!  ;-oo-;

2010. Április 08. - 21:30:49
Válasz #154
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member

Igazi naturálságról beszélünk. Egyenlőre valóban ebben komolyak a szándékok,okkal! Ferire emlékszem abból az időből amikor semmi motyó nem ment és nem is edzett. Na sokan szeretnének most úgy kinézni ahogy akkor ő kinézett. Ebben biztos vagyok.  ;)

2010. Április 08. - 22:20:26
Válasz #155
Nem elérhető

jepi

Nem sok értelmét látom.Annál több értelme lenne egy komoly csatának mondjuk Tóth Danival,Molnár Petivel vagy Kathi Bécivel. ;)

2010. Április 09. - 08:01:44
Válasz #156
Nem elérhető

ibit74

2010. Április 09. - 17:35:38
Válasz #157
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Hajdú Gabesz mai képei...6 héttel a verseny előtt. Gabesz a Bihac Openen és a WBPF Eb-n indul. Mindkét helyen klasszikus badiban. Bihacon a győzelem a cél,a WBPF EB-n pedig a dobogó.

2010. Április 10. - 18:06:12
Válasz #158
Nem elérhető

Lantos Johnny

VIP Member
Sztereo mester ,azt meg tudod mondani,hogy a bécsi versenyre hogyan lehet nevezni? Lehet a helyszínen is?
.."senki sem mondhatja azt,hogy senki..anélkül hogy valaki lenne"
                                                     (MICIMACKÓ)
www.lantosjohnnyfitness.hu

2010. Április 10. - 19:35:09
Válasz #159
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Sztereo mester ,azt meg tudod mondani,hogy a bécsi versenyre hogyan lehet nevezni? Lehet a helyszínen is?

Johnny mester,ha a WBPF Eb-ről beszélünk akkor annak május 10 a nevezési határidő,és "Gandi" emilcímére kell jelezni az indulási szándékot. Csatolva a tudnivalók.  ;) ****:))))))

2010. Április 11. - 09:10:32
Válasz #160
Nem elérhető

sasa

Nem a B. Ildikónál kell jelezni az indulási szándékot? Valszinű, hogy Brigi is megmérettetik Bécsben.

2010. Április 11. - 12:25:48
Válasz #161
Nem elérhető

Gabe

Csak nem indulsz Johnny? Vagy csak a tanítványok miatt kérded?
"Yeah buddy, light weight baby!"

2010. Április 11. - 12:52:39
Válasz #162
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Nem a B. Ildikónál kell jelezni az indulási szándékot? Valszinű, hogy Brigi is megmérettetik Bécsben.

Ugyanoda fut be a dolog. Mindegy hogy Ildikó vagy Gandi,de Gandi lesz úgyis aki intézi a papírmunka részét és úgy emlékszem hogy az ő emilje van megadva.

Én örülnék nagyon Briginek!!!!  @:-)

2010. Április 11. - 14:06:47
Válasz #163
Nem elérhető

sasa

Ugyanoda fut be a dolog. Mindegy hogy Ildikó vagy Gandi,de Gandi lesz úgyis aki intézi a papírmunka részét és úgy emlékszem hogy az ő emilje van megadva.

Én örülnék nagyon Briginek!!!!  @:-)
Mi csak az Ildikó válaszára várunk. Eredetileg csak a NAC vb volt tervezve, de Gabcsika mondta, hogy jó lenne ha Brigi indulna. Sok még a megválaszolatlan kérdés. Tudni kéne, hogy Brigi milyen kategóriában indulhat? Milyen elvárások vannak testben és ruházatban? Milyen szintü gyakorlat szükséges? Nem beszélve arról, hogy két héttel későbbre terveztük a formát, így most sűríteni kell mindent. Ez persze nem nagy gond, de a hét elején mindenképp választ kell kapnom, mert kifutunk az időből.

2010. Április 12. - 10:26:53
Válasz #164
Nem elérhető

Lantos Johnny

VIP Member
Köszönöm az infót :-){
És nincs semmi válogató,bárki aki nevez az indulhat? ????...
.."senki sem mondhatja azt,hogy senki..anélkül hogy valaki lenne"
                                                     (MICIMACKÓ)
www.lantosjohnnyfitness.hu