2024. November 02. - 18:36:51
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: 2010-es tavaszi versenyidény  (Megtekintve 147145 alkalommal)

0 Felhasználó és 12 vendég van a témában

2010. Január 03. - 09:08:26
Válasz #45
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Van már valami hír a tavaszi IFBB versenyekről?

Május 14-17. IFBB Testépítő és Klasszikus Testépítő EB - Maastricht - Hollandia
Május 28-31. IFBB Női és Férfi Fitness EB  - Novi Sad - Szerbia
Június 25-28. IFBB Junior és Masters Testépítő Eb - Kyiv - Ukrajna

Az ősz is megvan...de azt majd az őszi topikba.  ;)

2010. Január 04. - 08:11:20
Válasz #46
Nem elérhető

sasa

Van már valami hír a tavaszi IFBB versenyekről?

Május 14-17. IFBB Testépítő és Klasszikus Testépítő EB - Maastricht - Hollandia
Május 28-31. IFBB Női és Férfi Fitness EB  - Novi Sad - Szerbia
Június 25-28. IFBB Junior és Masters Testépítő Eb - Kyiv - Ukrajna

Az ősz is megvan...de azt majd az őszi topikba.  ;)
Kösz Zsolti!
Azért kéne tudni az egész éves programot, mert annak a fügvénye, hogy hol indulunk az idén.

2010. Január 04. - 09:14:59
Válasz #47
Nem elérhető

sasa

Közben megnéztem az IFBB oldalát. Sajnos nem kecsegtetőek a helyszinek. Egyedül a Szerbia ami elérhető, a többi kész vagyonba kerül. :(

2010. Január 04. - 20:20:29
Válasz #48
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Közben megnéztem az IFBB oldalát. Sajnos nem kecsegtetőek a helyszinek. Egyedül a Szerbia ami elérhető, a többi kész vagyonba kerül. :(

Bezon Sasa....de ha egy kicsit gyüjtögettek még akkor a 2011-es Arnold Amateurt csak meg kéne célozni.  ;) ****:))))))

2010. Január 04. - 20:25:57
Válasz #49
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
 :-< 2009-es NAC Universe versenyen induló versenyzők!!!!!

Megrendelhető a Universe verseny hivatalos dvd-je a Frey Nutrition-től!

Trailer: http://www.freynutrition.info/DVD_Universe_2009/video.html

2010. Január 04. - 20:33:53
Válasz #50
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Elérhető a tavaszi szezon egyik pénzdíjas versenyének a FREY CLASSIC-nak a weboldala:

http://www.freyclassic.de/

2010. Január 04. - 20:42:15
Válasz #51
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
A "másik" NABBA szövetség a NABBA INTERNATIONAL Világbajnokságának is megvan az időpontja és helyszíne:

2010 WORLD CHAMPIONSHIPS
Bugibba, Malta.
Június 19

Sasa kedvéért ennek a NABBÁ-nak is megadom az őszi szezonban rendezett Universe versenyének helyét és idejét:
2010 UNIVERSE CHAMPIONSHIPS
South Port, England
Október 30.

Itt már asszem voltatok.  :)
Mindig elmondom a könnyebb beazonosíthatóság kedvéért,Bernát ennél a nabbánál nyert Universe címet.

2010. Január 05. - 08:04:07
Válasz #52
Nem elérhető

sasa

A "másik" NABBA szövetség a NABBA INTERNATIONAL Világbajnokságának is megvan az időpontja és helyszíne:

2010 WORLD CHAMPIONSHIPS
Bugibba, Malta.
Június 19

Sasa kedvéért ennek a NABBÁ-nak is megadom az őszi szezonban rendezett Universe versenyének helyét és idejét:
2010 UNIVERSE CHAMPIONSHIPS
South Port, England
Október 30.

Itt már asszem voltatok.  :)
Mindig elmondom a könnyebb beazonosíthatóság kedvéért,Bernát ennél a nabbánál nyert Universe címet.
Itt lett Universe bajnok a Tozó is. A Brigi is itt lett vb második.

2010. Január 05. - 08:10:16
Válasz #53
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Nem-nem!  **:))))*  A helyszín valóban ugyanaz,de a szövetség az ez: http://www.nabba-international.org/

Ezt Jim Pitt vezeti.  ;)

2010. Január 06. - 07:45:52
Válasz #54
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
 :-< OLÁH NOÉMI indulási jogot kapott az Arnold Classicra!!! Nagy menet vár rá,de tudom hogy remek eredménnyel jön haza!!!!

Hajrá Noncsi!!!!  ****:))))))

2010. Január 06. - 15:46:34
Válasz #55
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Nagy visszatérés?

Krucsai Józsi neve nem sok embernek csenghet ismerősen,de akik a 90-es évektől követik a versenyeket azok emlékezhetnek Józsira. Józsi a 80 kg magyar bajnoka volt (amikor még presztizse volt enne a címnek),nemzetközi versenyen pedig Vékony Zoli mögött lett második.(Mindezt 4 évnyi edzéssel) Józsi kategóriája többnyire a 80 kg volt. Izomzata jellegzetesen szögletes és végletekig szálkás. Úgytünik 36 évesen ismét összerakja magát és elindul meghódítani a tavaszi és őszi szezont. Előre szólok a kis súlycsoportos versenyzőknek: Gatyákat felkötni!

****:))))))

2010. Január 06. - 15:59:24
Válasz #56
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
De van még visszatérő,hisz megkezdte az őszi szezonra a készülést egy remek potenciállal rendelkező versenyző is Szalma Attila. Hosszú kihagyás után most ismét bizonyítani akar. Ha minden tökéletesen sikerül,akkor ütős és csúnyán nagy versenyzőt fogunk a színpadon látni.

:-)!

2010. Január 06. - 16:05:09
Válasz #57
Nem elérhető

God Vazzeg

Nagy visszatérés?

Krucsai Józsi neve nem sok embernek csenghet ismerősen,de akik a 90-es évektől követik a versenyeket azok emlékezhetnek Józsira. Józsi a 80 kg magyar bajnoka volt (amikor még presztizse volt enne a címnek),nemzetközi versenyen pedig Vékony Zoli mögött lett második.(Mindezt 4 évnyi edzéssel) Józsi kategóriája többnyire a 80 kg volt. Izomzata jellegzetesen szögletes és végletekig szálkás. Úgytünik 36 évesen ismét összerakja magát és elindul meghódítani a tavaszi és őszi szezont. Előre szólok a kis súlycsoportos versenyzőknek: Gatyákat felkötni!

****:))))))

Azért Józsi se felejtse el, hogy nagyon sokat fejlődött a sport azóta, szóval az akkori szárazsága lehet ide már kevés.. Csak hogy ne érje meglepetés  ::)

2010. Január 06. - 16:08:44
Válasz #58
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
...én versenyeztem vele. Az a szárazság elég,hidd el!  ;)

2010. Január 06. - 17:32:51
Válasz #59
Nem elérhető

God Vazzeg

...én versenyeztem vele. Az a szárazság elég,hidd el!  ;)

Nem is azért írtam  ;-oo-;
Biztos vagyok benne hogy naprakész ebben a dologban is, csak az utóbbi 10 évben nagyon sokat száradt a mezőny, és ezt tettem szóvá. Te is sokat alakultál az utóbbi években, sokkal ütőképesebb vagy  8-)