2024. November 01. - 08:20:51
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: 2010-es tavaszi versenyidény  (Megtekintve 146874 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

2010. Június 06. - 22:28:41
Válasz #585
Nem elérhető

gurkha

gyenge az orosz-om de elméletileg azt olvasom hogy ő lett a body-fitness győztes..    (Добавлю еще просто супер-девочку Сьюзи ))), она стала чемпионкой в категории боди-фитнесса вроде.)

2010. Június 06. - 22:33:32
Válasz #586
Nem elérhető

gurkha

Valamint egy NABBA-WFF UNIVERSE hír Görögországból:
A magyar páros 2.( (:-) )  :-OO :-OO    lett !!!!!  mindössze egy pont választotta el őket a győzelemtől.. ***))))
És itt a videó a gyakijukról.

http://www.youtube.com/watch?v=zcM8-LgFiAk&feature=uploademail

2010. Június 07. - 11:45:39
Válasz #587
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
A magyar páros 2.( (:-) )  :-OO :-OO    lett !!!!!  mindössze egy pont választotta el őket a győzelemtől.. ***))))

Ez jópofa! Grat a párosnak!  ;) :-)!

2010. Június 07. - 12:35:25
Válasz #588
Nem elérhető

God Vazzeg

Nagyon jó, ötletes volt!  :-)!

2010. Június 07. - 16:10:28
Válasz #589
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
...én nem is tudtam hogy ilyen sok magyar volt kinn!

Grat lányok,fiúk!

Néhol egy kicsit komolyabb bekészülés elkélt volna,de részemről tényleg örülök a sikereknek!  ;)

2010. Június 07. - 17:35:01
Válasz #590
Nem elérhető

jepi

Sziasztok!Most értünk haza.Lajos sajnos nem került a 6ba. :(

2010. Június 08. - 07:50:24
Válasz #591
Nem elérhető

joemester

N.A.C. VB. 2010. első hír:

:-< Lakatos Misi VILÁGBAJNOK LETT!!!!!  :-<

"Pokolra kell annak menni,aki dudás akar lenni"

Misi tudja ez mit jelent!!

2010. Június 08. - 10:52:56
Válasz #592
Nem elérhető

dino

Sziasztok!Most értünk haza.Lajos sajnos nem került a 6ba. :(
durva mezőny lehetett  :-O képek valahol?
hanyagoljatok a szteroidos kérdésekkel, privát üzenetekkel. minenki azt szed, szúr magába amit akar. én teljesen leszarom. köszi a megértést!

2010. Június 08. - 11:31:49
Válasz #593
Nem elérhető

jepi

A mezőny egy vb.-n mindig jó.Lajnos nem volt formában de ezt ő is tudta.Kell egy  kicsit pihennie mindenkinek. Nem szabad folyamatosan minden szezonban indulni.Én is erre faragtam rá tavaly ősszel.

2010. Június 08. - 16:56:32
Válasz #594
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member

Kicsit javítok. " Aki dudás akar lenni,pokolra kell annak menni! "  ;)

2010. Június 08. - 23:36:17
Válasz #595
Nem elérhető

joemester

Kicsit javítok. " Aki dudás akar lenni,pokolra kell annak menni! "  ;)

Köszönöm a hozzászólást és a javítást! Igen, az eredeti dalszöveg így hangzik, ahogy te is írtad.
A mondat szerkezetének megváltoztatása NEM VÉLETLEN, de te ezt nem tudhatod ezzel mire céloztam, ahogy írtam is... "Misi tudja ez mit jelent"!

2010. Június 09. - 17:49:28
Válasz #596
Nem elérhető

Cressler

Joe Mester pedig 180kg-t nyomott a Nógrád megyei fekvenyomón a verseny után  ;)
The Iron is the best antidepressant I have ever found. There is no better way to fight weakness than with strength. Once the mind and body have been awakened to their true potential, it's impossible to turn back.

"Tudnod kell, hogy a felhőkön túl mindig kék az ég!"

You want something? Go and get it!

2010. Június 09. - 18:07:42
Válasz #597
Nem elérhető

rr

2010. Június 09. - 20:58:38
Válasz #598
Nem elérhető

joemester

Joe Mester pedig 180kg-t nyomott a Nógrád megyei fekvenyomón a verseny után  ;)

Szia!

Köszi, jólesik az elismerés! Igaz én nem tartom nagy súlynak másokhoz képest. :)
Esetleg ott is voltál a versenyen, vagy csak gyorsan terjednek a hírek? :):):)

2010. Június 09. - 21:25:05
Válasz #599
Nem elérhető

joemester

Akkor egy kis helyzetjelentés, ha már szóba hoztad:

Sajnos a tavaszi szezonra nem tudtam bekészülni, a szokásos anyagi okok miatt, bár több versenyre is kaptam meghívást (pl. Tab). Lakatos Misi barátom szeretett volna ott látni a Kripta Trófeán, de a fent említett okok miatt többek között ez is elmaradt.

Viszont aki ismeri az előéletemet, az elmúlt 10-20, sőt 30 :) év sportmúltját, azok számára nem meglepő, hogy a testépítőversenyek mellett évente egyszer (vagy többször) részt veszek fekvenyomó versenyeken is, köztük a Nógrád Megyei Fekvenyomó Bajnokságon (immár 10 éve).

Egyrészt önmagam miatt, másrészt vannak a terembe járók között olyanok, akik kíváncsiak a fekvenyomó erejükre. Így láthatják a laikusok és az esetleges nem hozzáértők, hogy nem csak izmot, hanem párhuzamosan erőt is építünk!(már aki) :)

A verseny május 30-án zajlott. Két versenyzőt készítettem fel, egy 16 éves srácot 75 kg-ban, és egy "yógás lányomat". ****:))))))
Ja és természetesen én magamat. :)

(hozzáteszem mielőtt még valaki félreértené, én továbbra sem vagyok erőemelő és fekvenyomó versenyző) ez csak egy kis kikapcsolódás :)

Sikerült három súlycsoportban aranyat szereznünk és a női és a férfi abszolútot is megnyernünk!!! :) Ez egyfajta kárpótlás volt számomra, amiért nem tudtam eljutni a testépítő versenyekre. Viszont bizonyítottuk ezzel ,hogy egy testépítő szezonon kívül milyen erős tud lenni!!!  =/+'

Egy fekvenyomás versenyhelyzete teljesen más, ahol úgy nevezett "állított "nyomást kell produkálnod!!!! Három bíró jóváhagyása mellett. Ezt csak azok miatt írom akik nem tudnák, hogy hogyan zajlik egy szabályos nyomás versenyen.Természetesen fekvenyomó ruha használata nem volt megengedett!!!!!
Aki ismeri a szabályokat az úgyis tudja miről beszélek. Vagy kérdezze Mészáros Lacit, Kathi Bécit vagy Kupcsik Lacit! Ebben ők a profik! :)

A győzteseim megérdemlik,hogy a nevük kiírásra kerüljön!!

Tajti Olivér (ifjúsági korcsoport)..élete első versenye!!! 100kg

Lotharidesz Zsófia (felnőtt)..háromszoros megyebajnok... :) max nyomás:55 kg 56 kg-san.
(lehet mások számára ez "semmi") de ne feledjük ,hogy egy "yógás lányomról" van szó akinek nem ez a "szakterülete" :) hanem a hajlékonyság (fellépéseimen láthattátok már őt).

...és én magam aki 88 kg-os testsúlyommal 180 kg-ot nyomtam, így 46 évesen :) (Hangsúlyozom: fekvenyomó ruha nélkül! Akik jártasak ebben, azok tudják, hogy egy jó ruha manapság akár 40 kg-t is segíthet, vagy ahogy hallottam, akár még többet is!!!!) De ahogy írtam, az állított nyomás (mellkason megtartani a súlyt a bíró "press" vezényszaváig) teljesen más, ég és föld, mint edzésen nyomkodni.
...igaz edzésen 195 is ment... (De én soha nem nyomok ruhában, mert szerintem az az igazi erő!) 

Bár a nagyokat meg sem közelítem.....főleg nem testsúlyban :):):) na meg max nyomásban sem... :):):) De úgy gondolom a koromhoz képest ez nem rossz!  ****)