Lehet buta kérés , de ezután mi lesz dream tan helyett?
Gondolom a ProTan és a Jantana barnitó engedélyezett.Mindkettőtt kb 4-5 rétegben lehet felvinni a testre szivacsecsettel(én mosogató szivaccsal csináltam).Nagyon barna szint ad és ami a jó benne,hogy nem maszatolja el az ember.Ha éppen csúszás van a versenyen nem kell 2-3 órát vigyázállásban maradni,hanem simán lefekhet,leülhet vele az ember.Ezen kivül az öltözőket sem barnitózzák össze.
Az IFBB Pro versenyeken a Jantanát használják,mert neki ott fel van állitva egy sátorféle,ahol géppel viszik fel a versenyzőkre a szint.Általában senki sem pepecsel otthon a barnitással,mert megoldhatja az egészet a verseny előtt.
Viszont ez egy matt barna szint ad(ProTan,Jantana).De mindkettőhöz van saját olaj is.Azért jó a saját olaj,mert ha valaki elköveti azt a hibát hogy ráken valami "vastag" olajat,fedett összképet fog adni.Úgyhogy ha nincs kéznél a barnitó saját olaja,érdemes kisérletezni vele,hogy a "hozzá való" olajat használjuk,mert csúnyán meg lehet szivatnia magát az embernek.
Igen valóban ez szó szerint így van ahogy a mester mondta. Érdekes mód a lengyelek és a spanyolok is tudták az újítást. Vallattam őket, hogy lettek ennyire barnák! Hosszas ráhatásra beismerték: három napja viszik fel a festéket a kis szivaccsal. Baromi barnák lettek. Amúgy valóban lehetett sejteni. Mikor az Arnoldon voltam , az expón a Jantana standon ki volt írva: az IFBB hivatalos színe, Mi egy habot hoztunk haza, amit sminkszivacs szerű segédeszközzel visznek fel. Meglepően jó volt!
Amúgy a versenyeken nincs fújó sátor azonban privibe tudok adni címet ahol fújnak. (nem jantanával. és többször kell)