0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
Idézetet írta: Berkes László - 2010. Május 02. - 21:40:14Tahitótfalú Magyar Kupa!Nagy Berkes Team sikerek születtek!Bodyfitness-ben-158 cm Polgár Szilvia 1.-163 cm Rédei Barbara 1.+168 cm Metzler Anita 1.-Szabó Réka 2.Polgár Szilvi és Metzler Anita kvalifikált az EB-reA délutáni szabadidős versenyben abszolút kategóriában1. Polgár Szilvi Berkes Team2. Metzler Anita Berkes Team3. Szabó Réka Berkes Team4. Rédei Barbara Berkes Team5. Csörgő Adrienn6. Palecián JuditGratula a Berkes lányoknak! Teljesítették a szakvezetés elvárásait!Nem csak az elvárásokat teljesítették, hanem gyönyörűek voltak, ahogy látom a képeken!Gratula az egész Berkes Team - nek!
Tahitótfalú Magyar Kupa!Nagy Berkes Team sikerek születtek!Bodyfitness-ben-158 cm Polgár Szilvia 1.-163 cm Rédei Barbara 1.+168 cm Metzler Anita 1.-Szabó Réka 2.Polgár Szilvi és Metzler Anita kvalifikált az EB-reA délutáni szabadidős versenyben abszolút kategóriában1. Polgár Szilvi Berkes Team2. Metzler Anita Berkes Team3. Szabó Réka Berkes Team4. Rédei Barbara Berkes Team5. Csörgő Adrienn6. Palecián JuditGratula a Berkes lányoknak! Teljesítették a szakvezetés elvárásait!
Woooow, Metzler Ancsa nagyon jól nézett ki Őt ismerem személyesen is, de olyan keveset járok otthon, hogy erről nem is tudtam, hogy versenyezni kezdett
Pár kép a hétvégi IFBB Magyar Kupáról és ezúton is gratulálok Balogh Antinak!
Anti az egyik legfrankóbb sportember akivel találkoztam. Fanni meg az egyik legszebb. Ha minden igaz akkor a hétvégén képek is készülnek róla. Meg talán egy riport is.
Idézetet írta: Sztereó - 2010. Május 04. - 20:58:56Pár kép a hétvégi IFBB Magyar Kupáról és ezúton is gratulálok Balogh Antinak! Azta de komoly! Egyszer találkoztam vele Debrecen egyik konditermében. Rendes fickó. Gratula Neki és persze Fanninak is!
Vasárnap mi is visszük a lányokat versenyezni.