Azért raktam fel képet hogy nyomon tudd követni a fejlődést a versenyig...és amikor éremmel a nyakban hazatérünk akkor el tudjam mondani a versenyzőnek: "Gáborom,annyira ez nem szép eredmény mert ilyen srác mint te vagy,egy tucat a termekben. Sőt még jobbak is! "
A fingfésülés olyan mint a szájkarate.
Dehogy sértődök meg! Ez nem is az a topik. Meg nem is szoktam megsértődni. Csak eszembe jutott George arab vendége akinek a bátyja (akit még soha nem láttunk) sokkal többet nyom mint George fekve,és sokkal nagyobb is.
még egy utolsó megjegyzés és részemről lezárva a téma: azért vannak olyan srácok (lányok..), akik komoly szinten űzik ezt a sportot, komoly szintű formát és erőt is elértek, de nem versenyeznek... és szerintem ők vannak többen... akár hiszed, akár nem... és bizony van amelyik jobban is néz ki, mint egyik-másik versenyző... és ezen kár vitázni...
Zsolti! Én nem most kezdtem ezt a sportot, hülyeségeket sem beszélek a versenyzésről meg a testépítő edzésről, úgyhogy hagyjuk ezt a "szájkarate témát" mert ide éppen nem passzol....
A véleményem meg az amit már leirtam...