2024. November 01. - 07:37:43
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Mi a Probléma a H1N1 vírussal és mi az az immunrendszer?  (Megtekintve 38421 alkalommal)

0 Felhasználó és 6 vendég van a témában

2009. November 30. - 13:00:28
Válasz #75
Nem elérhető

efitmaster

Adminisztrátor
"Gyerekek, ne írjatok nekem privátokat kérdésekkel, mert még nem vagyok nyugdíjas és nincs időm válaszolni rájuk. Majd 25 év múlva! Thanx! " - efitmaster és anonym alcoholic

"Csak azok érhetnek el valaha is nagyot, akik mernek nagyot bukni" --Robert Francis Kennedy

"Egy hazugság a fél világot körbeutazza, mialatt az igazság még csak a cipőjét húzza"

2009. November 30. - 13:18:56
Válasz #76
Nem elérhető

Maszat

Nagyon jó cikk, és valóban teljesen logikus a következtetés!

Sajnos nagyon elszomorító az a tény, ami a cikk elején le van írva:AZ EMBEREK BÍRKÁK!Minden szart bevesznek amit a média a pofájukba tól.

Sokszor Én érzem kellemetlenül magam amikor szakmunkás vágzettséggel 2diplomás, több nyelvizsgával rendelkező embereknek magyarázom,h mennyire fontos a napi vitaminpótlás, és mennyire félre vannak informálva.Mennyire semmit nem tudnak az egészséges életmódrol, vagy éppen a rák megelőzéséröl vagy az aids kezeléséröl.

Egyszerűen azért mert tájékozatlanok, azt a kevés információt meg a nők lapjábol szerzik.

A tájékozottság jó dolog ;)  és ez abszolut nem függ össze a legmagasabb iskolai végzetséggel.

(éljen a máónika show)

"Nem minden tevepata visz át a sivatagon!"

"1200mg boldi okozhat e enyhe fejfájást?"  by dbr  ;D

"Ezekben a kíméletlen időkben muszáj csalni, hogy boldoguljunk!" -Eric Cartman :D

"Soha ne érd be kevesebbel, mint amit valójában akarsz!"

http://indavideo.hu/video/Cicak_26

2009. November 30. - 13:35:13
Válasz #77
Nem elérhető

Maszat

valamelyik este nem tudtam elaludni és kénytelen voltam bekapcsolni a tv-t... :-\

erre mit látok, a retek klubbon a sotérol valami immunologiai főguru arrol áradozik,h vitamin pótlással nem lehet elkerülni az influenzát, sőt a kezelésében annyit ér, mint a vakbélgyulladásnak a hidegvizes borogatás.
Természetesen ezután jött, h mindenkinek be kell oltatnia magát.

Na most gondolom ez az ember professzor volt, elkezdtem azon agyalni,h Ő ezt valóban komolyan gondolhatja, vagy pénzt kap,h ezt mondja.

hogy lehet ennyire félreinformálni az embereket, és hogy Én képes lennék-e rá.hát nem hiszem.Még pénzért sem.
 :----

"Ezekben a kíméletlen időkben muszáj csalni, hogy boldoguljunk!" -Eric Cartman :D

2009. November 30. - 15:52:01
Válasz #78
Nem elérhető

Balu

Globális moderátor
Akkor jöjjön egy kis reklám.  ;D

Aki nem jut el Floridába, mint Steve, annak ajánlunk egy jó kis D-vitamint.

http://www.extremefit.hu/modules.php?name=catalog&file=product_info&products_id=1159

2009. November 30. - 16:31:54
Válasz #79
Nem elérhető

God Vazzeg

Akkor jöjjön egy kis reklám.  ;D

Aki nem jut el Floridába, mint Steve, annak ajánlunk egy jó kis D-vitamint.

http://www.extremefit.hu/modules.php?name=catalog&file=product_info&products_id=1159

Pont ezt akartam kérdezni hogy van-e külön D vitamin, de akkor adott a dolog. És olcsó is  ;-oo-;

2009. December 01. - 18:40:35
Válasz #80
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member

2009. December 01. - 20:07:11
Válasz #81
Nem elérhető

Maszat

Ön is fél a sertésinfluenzától?

H1n1 almát!  ;D

2009. December 06. - 21:04:50
Válasz #82
Nem elérhető

Maszat

most m1 dokumentum film a national geographicon a sertésinfluenzárol, és a hatóanyag megbízhatóságárol.

hányingerem van a témától, kíváncsi vok a natgeo,h állítja be, de van 1 olyan sejtésem,h a gyógyszergyáraknak igen sok pénzük van propagandafilmekre :-}

2009. December 06. - 21:14:31
Válasz #83
Nem elérhető

Maszat

jujujujuuuuj

új kialakuló, szuper, gyilkos, hibridvírus...

eddig bírtam :-p

"kezdetét veszi az emberiség életéért vívott harc"

pffff

2009. December 06. - 21:22:42
Válasz #84
Nem elérhető

Szandi

Az ember fizikai korlátja csak az, amit ő épít saját maga köré.

2009. December 09. - 14:10:00
Válasz #85
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor
Perjési Klára: kétséges a H1N1 vakcina hatékonysága
Kormánypárti politikusként keményen bírálta keddi sajtótájékoztatóján a H1N1 vírus honi kezelésének gyakorlatát és a vakcinákra elköltött 6 milliárd forintot dr. Perjési Klára. Szerinte ágyúval lőnek verébre, mert ez a járvány még egy hagyományos influenzánál is gyengébb.

Máshol nagyobb szükség lenne erre a pénzre
A balliberális szakpolitikus szerint a vírus kezelése az iskolapéldája annak, hogyan akarnak szakmai kérdéseket politikai alapon megoldani. A gyulai polgármester, az országgyűlés egészségügyi szakbizottságának a tagja úgy véli, ez a vírus semmivel se veszélyesebb, mint bármelyik influenza járvány, sőt, az eddigi tapasztalatok szerint még egy hagyományos influenzánál is enyhébbnek tűnik.Hatmillió injekcióra hatmilliárd forintot költünk el, miközben a vakcina hatása kétséges. Ez olyan, mintha ágyúval lőnénk verébre, és közben az egészségügyi ellátórendszernek szorító elvárásai vannak — fogalmazott a politikus.

Egyébként az egész mögött Kóka János Strómanjának cége áll   8-)

2009. December 09. - 14:46:56
Válasz #86
Nem elérhető

Maszat

mennyire gyűlölöm ezeket a szemétláda köcsög politikus maffiózókat.
mindent megtehetnek, 100milliókat szakítanak puszibaráti alapon.
átkúrják az egész országot. :-p

mondjuk a sok bírkát aztán kurvára nehéz átbnaszni...ami ömlik a médiából azt készpénznek veszik.

2009. December 14. - 18:32:15
Válasz #88
Nem elérhető

Karcsi

Sziasztok!
Az én gyerekeim most gyógyultak meg a h1n1-ből ( 11,13 évesek) természetesen nem oltattuk be őket mert ez az oltó anyag még a vírusnál is rejtélyesebb volt számunkra. Amit meg a média nyomat azt nem szoktam megenni **:))))*Azért vannak értelmes emberék még ,pl: az egyik  gyerek kórház intenzív osztályán van a családnak ismerős orvosa aki azt mondta ,hogy  Isten őrizzen hogy beoltassuk a gyerekeket és magunkat.
Szóval következő képen zajlott le első két három nap 39 körüli láz aztán csúnya hurutos köhögés,kaptak hurut oldót, meg toltam nekik 2000mg c-vitamint naponta.Hála Istennek túl vagyunk rajta és most utólag még jobban látom hogy a média felfújja,illetve  felfújatják bizonyos velük !!!

2009. December 14. - 19:14:37
Válasz #89
Nem elérhető

efitmaster

Adminisztrátor
Sziasztok!
Az én gyerekeim most gyógyultak meg a h1n1-ből ( 11,13 évesek) természetesen nem oltattuk be őket mert ez az oltó anyag még a vírusnál is rejtélyesebb volt számunkra. Amit meg a média nyomat azt nem szoktam megenni **:))))*Azért vannak értelmes emberék még ,pl: az egyik  gyerek kórház intenzív osztályán van a családnak ismerős orvosa aki azt mondta ,hogy  Isten őrizzen hogy beoltassuk a gyerekeket és magunkat.
Szóval következő képen zajlott le első két három nap 39 körüli láz aztán csúnya hurutos köhögés,kaptak hurut oldót, meg toltam nekik 2000mg c-vitamint naponta.Hála Istennek túl vagyunk rajta és most utólag még jobban látom hogy a média felfújja,illetve  felfújatják bizonyos velük !!!

Ugyanez történt nálunk 6 és 8 évesnél...Érdekes, hogy mi nem kaptuk el a gyerekektől, pedig majdnem egész nap együtt voltunk az utóbbi két hétben...(Megy a vitamin dózis és műkődik)
"Gyerekek, ne írjatok nekem privátokat kérdésekkel, mert még nem vagyok nyugdíjas és nincs időm válaszolni rájuk. Majd 25 év múlva! Thanx! " - efitmaster és anonym alcoholic

"Csak azok érhetnek el valaha is nagyot, akik mernek nagyot bukni" --Robert Francis Kennedy

"Egy hazugság a fél világot körbeutazza, mialatt az igazság még csak a cipőjét húzza"