Van 1 kis történet amit el kell mesélnem, annyira nem is off...
Jól kezdődik a napom, 10perce tiltottak ki a várusunk 1ik patikájából
Tegnap este edzés után konstatáltam, h elfogyott a zabom is meg a szőlőcukrom is, ez azért szomorú mert az első kajánál semmi mást nem tud befogadni a gyomrom csak turmixot.Ezt régen a rohanás miatt intéztem folyékonyra, és az évek alatt nagyon hozzászoktam.A szilárd kajára nem vesz rá a lélek és hányingerem is szokott lenni.
Későn keltem 11kor, na mondom gyorsan felöltözök és elugrok a PATIKÁBA szőlőcukorért(mert a városunkban csak ott tudok venni).
Le kell szögeznem,h gyűlölök bemenni, hányingert kapok ahogy a sok dagadt disznó veszi magának a gyógyszereket, meg elve hányingerem van attol az egész ipartol.
Bemegyek 2 öreglány nyomorog a 2 patikussal.Dumálgatnak, szenvednek.Szinte hallottam ahogy az izmaim tápanyagért könyörögnek ezek meg eldumálgatnak, kezdett felmenni a pumpa.Az 1ik szegény férje emésztési problémáira szeretett volna "valamit", kérdezte a nőt,h tud rá valamit(már majdnem odaszóltam,h egészséges táplálkozás) a másik a tv-ben láttot kézfertőtlenítőt akar az unokáinak venni,h nehogy elkapják ezt a vírust.De neki csak a reklámban látott jó.Mindkettő ki lett szolgálva, mondanom se a cumoikért mindkettő 5 és 10ezer ft közötti összeget fizetett...
Sorra kerülök mondom,h kérek fél kilős szőlőcukrot.Pár napja elfogyott a c vitaminom amit csak a Lenkeinél szoktam venni(mégha máshol olcsóbb is) mert ennyivel támogatom, de gondoltam valami 30db- ost veszek mert nem tom mikor megyek Lenkei bolt felé.Sorolja nekem milyenek vannak teljesen elborzadtam mert a 30db-os kiszereléseket akarta annyiért adni amit a Lenkei 60 vagy 90db ért kér el.Mondom a csajnak már csak azért is majd inkább megveszem a Lenkeinél mert ott 3x ennyit kapok ennyiért.
A kis anorexiás betanított kurv@nak 1böl kikerekedett a szeme, azt mondja ezt meg se hallotta.Vérnyomásom 150lett hirtelen kérdezem
-na mondja miért?
-Mert a lenkei mérgező koncentrátumban árulja a vitaminjait és még azt se tudja senki,h mit tesz bele.
pfffffffff
Kérdezem a csajtol,h ezt írásban is adná?
A kérdésére miszerint miért, azt válaszoltam,h fel tudjam jelenteni rágalmazásért.
Aztán már a tápanyaghiánytol felindultan elkezdtem neki modnani,h az összes idiota ismerősöm akik szívják a szar cigijüket és 2 havonta betegek szokták ezt mondani NEKEM, aki évek óta nem volt komolyabban beteg, és nem jár ide magukhoz a szart venni havi szionten 10ezrekért.Eléggé kiosztottam a tudálokos picsát, aztán kifizettem a szőlőcukrot
Megyek ki a kocsihoz utánam szalad 1 trapista sajtos paphoz hasonló dagadt disznó,h nem szeretne még 1x a patika közelében látni...
Kinyitottam az ajtót kiemeltem az ülésem mellé direkt konfliktus helyzetekre odakészített hajlított kerékulcsot, és elmagyaráztam a pasinak mennyire nem szeretek a patikájuk közelébe járni
Nem ütöttem vele, de mivel kb 40kg mal több volt és 1 fejjel magasabb, az esélyek kiegyenlítése érdekében elő kellett vennem, annyira szánalmas volt a pali és úgy összeszarta magát, h inkább kiröhögtem...
ez a ma reggeli gyógyszeripari storym...kicsit felháborító sztem!!!