azért amit MAszat ír, nem feltétlen igaz, tudod ottvan az,hogy megbízol az orvosodban, mert többet kéne tudnia a testedröl mint neked
és ha ö aztmondja,hogy szükséged van rá, be fogod adatni
legtöbb esetben
és ehhez nem kell butának lenni
én nem adatom be, de csak azért, mert influenzás sosem voltam, gyomorbajra meg tüdögyuszira meg mégnemtláltak ki oltást
az orvosok a nemzetközi gyógyszeripari lobbi része.ez nem összeesküvés elmélet ez tény!eszerint kapják az egész oktatásukat, erre épül.a gyógyszerekre.lehet azt mondani,h ezt 1 könyvben olvastam, mert igen, de attol ez még így van.
hülye lesz azt mondani,h nem kell.
ők nem a megelőzésre(ezalatt nem a védőoltást értem) fordítják a hangsúlyt(ami sokkal fontosabb)hanem a tünetek(gyógyszeres) kezelésére.
amúgy az Én ovosomnak tuti van valami biznisze a kataflánosokkal.kataflános naptára van, kataflános torokvizsgálója, kataflános notesze és akár mikor megyek hozzá mindíg ír kataflánt.még sulis koromban voltam nála mondja ír fel kataflánt, mondom nem kell mert nem bírja a gyomrom, fáj tőle, meg nincsenek fájdalmaim csak megfáztam(igazolás kellett)
azt modnja erre :-NEMBAJ AZÉRT FELÍROM HÁTHA...
a nyakamat rá,h pénzt kapott!
melleseleg amíg azt mondja nekem,h napi 4-5000mg c vesekövet okoz és napi 4-5liter víz megterheli a szívet mondhat Nekem bármit, akkor is hülyének fogom nézni