2024. November 01. - 07:35:24
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Mi a Probléma a H1N1 vírussal és mi az az immunrendszer?  (Megtekintve 38419 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

2009. November 18. - 12:45:41
Válasz #45

Tündi-Bündi

Vendég
Mi most azon akadtunk ki, hogy a főnök titkárnőjének a kislánya h1n1 es és ő meg itt van egész nap és mindenkivel kapcsolatban van...kiderült hogy múlthét csütörtök óta beteg a lánya, kolléganőm meg tagnap oltatta be a 4 éves kisfiát..szal ha esetleg ő hazavitte és ha a gyerekben már benne volt...akkor  :-\ ilyet szól a csaj, hogy nem ebolás a gyerek csak influenzás, azért ezt közölhette volna a kollégáival, a miheztartás végett.. védőnő azt mondta, c vitamin, mosakodás, sok alvás, szellőztetés nem kell annyira parázni...hát ha 5 nap múlva beteg leszek, akkor sikerült elkapnom... :'(

2009. November 18. - 13:30:05
Válasz #46
Nem elérhető

Maszat

ilyet szól a csaj, hogy nem ebolás a gyerek csak influenzás

ezt kellene felfognia az embereknek.hogy ez csak 1 közönséges szar influenza, amire a gyógyszeripar kitalált 1 jó businest...
semmivel nem komolyabb ez az influenza mint bármely más.egészséges emberen átmegy 3-4-5nap alatt...már ha elkapja
"Nem minden tevepata visz át a sivatagon!"

"1200mg boldi okozhat e enyhe fejfájást?"  by dbr  ;D

"Ezekben a kíméletlen időkben muszáj csalni, hogy boldoguljunk!" -Eric Cartman :D

"Soha ne érd be kevesebbel, mint amit valójában akarsz!"

http://indavideo.hu/video/Cicak_26

2009. November 18. - 13:42:24
Válasz #47

Tündi-Bündi

Vendég

ezt kellene felfognia az embereknek.hogy ez csak 1 közönséges szar influenza, amire a gyógyszeripar kitalált 1 jó businest...
semmivel nem komolyabb ez az influenza mint bármely más.egészséges emberen átmegy 3-4-5nap alatt...már ha elkapja
azt mondta 5 napig volt 40 fokos láza a lányának...és hogy az orvos azt mondta az oltás azért jó mert akkor nem szenvedsz otthon 5 napig...

2009. November 18. - 13:48:35
Válasz #48
Nem elérhető

fastor

Efit!
átfogalmazom, bár annyit hozzátennék előre,hogy gyógynövény, és más természetes gyógyszerekkel nyílván el lehet érni hasonló, vagy jobb hatást X százalékban, csak nincs elérhetö, publikus infó, és megbízhatónak BIZONYÍTOTT forrás se... legalábbis ide még nem jutott el ;D

szóval, amikre utaltam
kullancs oltás, TEtanusz oltás, ezek vannak bennem csak
amik gyógyszerek, és NEKEM hatásosak voltak ( én csak így tudom bizonyítani, remélem megfelel) gyulladás csökkentök, kalmopyrin, zyrtec, pufókák.... a többi nevére nememlékszem ;D
abban egyetértek,hogy a legtöbb, általános betegségre fölösleges lenne gyógyszert adni!
devannak olyan dolgok, amire viszont szerintem elkerülhetetlen.... vagy legalbábis nagyon nehezen megkerülhetö
"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2009. November 18. - 14:19:59
Válasz #49
Nem elérhető

God Vazzeg

Van 1 kis történet amit el kell mesélnem, annyira nem is off...

Jól kezdődik a napom, 10perce tiltottak ki a várusunk 1ik patikájából ;D

Tegnap este edzés után konstatáltam, h elfogyott a zabom is meg a szőlőcukrom is, ez azért szomorú mert az első kajánál semmi mást nem tud befogadni a gyomrom csak turmixot.Ezt régen a rohanás miatt intéztem folyékonyra, és az évek alatt nagyon hozzászoktam.A szilárd kajára nem vesz rá a lélek  és hányingerem is szokott lenni.

Későn keltem 11kor, na mondom gyorsan felöltözök és elugrok a PATIKÁBA szőlőcukorért(mert a városunkban csak ott tudok venni).
Le kell szögeznem,h gyűlölök bemenni, hányingert kapok ahogy a sok dagadt disznó veszi magának a gyógyszereket, meg elve hányingerem van attol az egész ipartol.
Bemegyek 2 öreglány nyomorog a 2 patikussal.Dumálgatnak, szenvednek.Szinte hallottam ahogy az izmaim tápanyagért könyörögnek ezek meg eldumálgatnak, kezdett felmenni a pumpa.Az 1ik szegény férje emésztési problémáira szeretett volna "valamit", kérdezte a nőt,h tud rá  valamit(már majdnem odaszóltam,h egészséges táplálkozás) a másik a tv-ben láttot kézfertőtlenítőt akar az unokáinak venni,h nehogy elkapják ezt a vírust.De neki csak a reklámban látott jó.Mindkettő ki lett szolgálva, mondanom se a cumoikért mindkettő 5 és 10ezer ft közötti összeget fizetett...

Sorra kerülök mondom,h kérek fél kilős szőlőcukrot.Pár napja elfogyott a c vitaminom amit csak a Lenkeinél szoktam venni(mégha máshol olcsóbb is) mert ennyivel támogatom, de gondoltam valami 30db- ost veszek mert nem tom mikor megyek Lenkei bolt felé.Sorolja nekem milyenek vannak teljesen elborzadtam mert a 30db-os kiszereléseket akarta annyiért adni amit a Lenkei 60 vagy 90db ért kér el.Mondom a csajnak már csak azért is majd inkább megveszem a Lenkeinél mert ott 3x ennyit kapok ennyiért.

A kis anorexiás betanított kurv@nak 1böl kikerekedett a szeme, azt mondja ezt meg se hallotta.Vérnyomásom 150lett hirtelen kérdezem
-na mondja miért?
-Mert a lenkei mérgező koncentrátumban árulja a vitaminjait és még azt se tudja senki,h mit tesz bele.

pfffffffff

Kérdezem a csajtol,h ezt írásban is adná?
A kérdésére miszerint miért, azt válaszoltam,h fel tudjam jelenteni rágalmazásért.
Aztán már a tápanyaghiánytol felindultan elkezdtem neki modnani,h az összes idiota ismerősöm akik szívják a szar cigijüket és 2 havonta betegek szokták ezt mondani NEKEM, aki évek óta nem volt komolyabban beteg, és nem jár ide magukhoz a szart venni havi szionten 10ezrekért.Eléggé kiosztottam a tudálokos picsát, aztán kifizettem a szőlőcukrot ;D

Megyek ki a kocsihoz utánam szalad 1 trapista sajtos paphoz hasonló dagadt disznó,h nem szeretne még 1x a patika közelében látni...
Kinyitottam az ajtót kiemeltem az ülésem mellé direkt konfliktus helyzetekre odakészített hajlított kerékulcsot, és elmagyaráztam a pasinak mennyire nem szeretek a patikájuk közelébe járni ;D ;D
Nem ütöttem vele, de mivel kb 40kg mal több volt és 1 fejjel magasabb, az esélyek kiegyenlítése érdekében elő kellett vennem, annyira szánalmas volt a pali és úgy összeszarta magát, h inkább kiröhögtem...

ez a ma reggeli gyógyszeripari storym...kicsit felháborító sztem!!!

Kissé antiszociális vagy  ;D

2009. November 18. - 14:29:41
Válasz #50
Nem elérhető

Maszat

és lobbanékony, és ezek után elhajtottam a BMW-mel, kész sztereotípia ;D

"Ezekben a kíméletlen időkben muszáj csalni, hogy boldoguljunk!" -Eric Cartman :D

2009. November 18. - 21:21:57
Válasz #51
Nem elérhető

Cressler

az influenzával nem a 3-4-5 nap lázas  állapot a fő gáz hanem a lehetséges szövődményei akár egészséges embereken is, mellhártyagyulladás, tüdőgyulladás stb stb stb
The Iron is the best antidepressant I have ever found. There is no better way to fight weakness than with strength. Once the mind and body have been awakened to their true potential, it's impossible to turn back.

"Tudnod kell, hogy a felhőkön túl mindig kék az ég!"

You want something? Go and get it!

2009. November 18. - 21:25:35
Válasz #52
Nem elérhető

lue

H1N1-járvány van Magyarországon
Átlépte a járványküszöböt az influenzás megbetegedések száma - jelentette be az Országos Epidemiológiai Központ főosztályvezetője. A küszöb heti 20 ezer megbetegedés, a múlt héten 22 ezer ember fordult orvoshoz influenzaszerű tünetekkel, a legtöbben Pest megyében betegek. Az országos tiszti főorvos nem ajánlja a Mikulás-ünnepségeket.

A maszkok sokat segíthetnek

AjánlatCsurran-cseppen a drágított vakcina árából az államnak
Mikola István is beoltatta magát H1N1 ellen
AjánlatBenzinkutasnak is elvihetnek járvány idején
A különféle szervezetek járványtervei és a Nemzeti Pandémiás terv

Nemzeti Influenza Pandémiás Terv
Így kell cselekedni járvány idején
A múlt héten a megelőző héthez képes 32 százalékkal nőtt az orvoshoz fordulók száma, összesen 22 100-an panaszkodtak influenzaszerű tünetekre orvosuknál - mondta a kormányszóvivői tájékoztatón Falus Ferenc országos tisztifőorvos. A hivatalos járványküszöb a heti 20 ezer megbetegedés.

A legtöbben Pest, Heves, Győr és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében betegedtek meg. A betegek mintegy 29 százaléka gyerek, 43 százaléka 16-34 éves fiatal, 22 százaléka 35-60 éves, a 60 év felettiek aránya kevesebb, mint 6 százalék - mondta

Falus szerint 18 iskola- illetve óvodabezárás estében biztos, hogy a H1N1 betegítette meg a gyerekeket. A bezárások 43 százalékát a fővárosban rendelték el, volt olyan iskola, ahol a gyerekek 94 százaléka beteg lett. A múlt héten duplájára nőtt a kórházba felvett influenzások száma, 15-en kerültek intenzív osztályra, 8 embert kellett gépi lélegeztetésre kapcsolni a H1N1-vírus okozta legyengülés miatt. A halálesetek száma ugyanakkor nem nőtt, továbbra is hét ember esetében bizonyított, hogy a H1N1-vírussal fertőzött volt - mondta a tisztifőorvos.

Székely Tamás egészségügyi miniszter már kedden figyelmeztetett, hogy a megbetegedések száma hamarosan túllépheti a járványküszöböt. Múlt héten összesen 16 700-an fordultak orvoshoz influenzaszerű tünetekkel, és az elmúlt napokban egyre gyakoribb iskola- és óvodabezárások is arra utaltak, hogy egyre több a beteg. Székely még hozzátette, éppen emiatt kezdeményezte keddre a Kormányzati Koordinációs Bizottság rendkívüli ülésének összehívását.

A Mikulás-ünnepség kockázatos

Falus szerint az országos járvánnyá nyilvánítás alapvető változást nem hoz a járvány kezelésében, hiszen nem sok különbséget jelent, hogy egy héten 19, vagy 21 ezer ember betegszik meg. Szerinte inkább a tendencia aggasztó, vagyis az, hogy Magyarországon és az összes környező országban dinamikusan nő a megbetegedések aránya. A múlt héten minden ötszázadik magyar fordult orvoshoz influenzaszerű tünetekkel, de a számuk akár ennek a tízszeresére is nőhet majd - magyarázta.

Az országos tiszti főorvos szerint a napokban áll fel egy kórház jelentési rendszer, amelynek segítségével mindig pontosan tudni fogják majd a kórházba került betegek számát, az ágyszámokat, hogy mikor van szükség kórházi ágyak felszabadítására, kevésbé fontos műtétek elhalasztására, látogatási tilalomra, esetleg felvételi zárlatra - sorolta.

Falus szerint készül egy ajánlás is a tömegrendezvények estleges korlátozásáról. A munkahelyi Mikulás-ünnepségeket például nem ajánljuk - mondta. Figyelik a kiemelt infrastruktúrákban - például az egészségügyben - dolgozók megbetegedésének arányát is, ha a hiányzási arány túl nagyra nő, a minisztériumoknak jelenteniük kell.

A közeljövőben újra kell gondolni az antivirális kezelések taktikáját is - mondta. Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) a múlt héten némileg módosította ugyanis a legveszélyeztetettebbek körét. Első helyre kerültek a két év alatti kisgyermekek, a másodikra a terhes anyák, a harmadikra az asztmások, a negyedikre a túlsúlyosak. Csak ezt a négy rizikócsoportot követi a népesség további része - mondta Falus.

A Nemzeti Influenza Pandémiás Terv (ezt az ÁNTSZ honlapján, itt elolvashatja), amelynek alapján járványhelyzetben intézkedni kell, különféle szintekre bontja a járvány terjedését. Az országos járvány esetén szükséges intézkedéseket ugyanakkor a terv nem választja külön azoktól az időszakoktól, amikor Magyarországon még csak néhány helyen jelent meg a járvány, vagy egy-egy régióban betegedtek meg sokan. Erre a három szintre többféle intézkedést is felsorol a terv. Ezek között szerepel például, hogy az egészségügyi miniszter szükség esetén egyes megyékben vagy az egész országban egészségügyi katasztrófa-helyzetet hirdethet ki, de Magyarország kérhet nemzetközi segítséget is.

Mexikóból jött

Az újinfluenzával kapcsolatos összes hírünket itt megtalálja, a védőoltásról pedig itt tájékozódhat.

A vírus tavasszal jelent meg először Mexikóban, majd felbukkant a világ több más országában. A fertőzöttek többsége felépült a betegségből, de a vírus több beteg halálát okozta Magyarországon is, bár az elhunytak többségének volt valamilyen más betegsége is. Egészségügyi szakemberek figyelmeztettek ugyanakkor arra, hogy az influenzának ez a típusa a fiatal és erős szervezetű felnőttek számára is veszélyes lehet (erről részletek ebben a cikkünkben).

2009. November 18. - 21:25:52
Válasz #53
Nem elérhető

Maszat

az influenzával nem a 3-4-5 nap lázas  állapot a fő gáz hanem a lehetséges szövődményei akár egészséges embereken is, mellhártyagyulladás, tüdőgyulladás stb stb stb

egészséges embereknél megemelt vitamindózissal, kipihenve semmiféle szövődmény nem keletkezik.
Azoknál keletkezik akik mindenféle szar antibiotikummal azt hiszik,h 2nap után lehet menni megint melózni és ki se pihenik a betegséget.Ez amugy jellemző az egész magyar társadalomra, ami sztem a csóróságra vezethető vissza meg arra,h a szemétláda cégek sok helyen nem fizetik a betegszabit és az embert arra kényszerítik,h menjen és gürizzen.

2009. November 18. - 21:28:37
Válasz #54
Nem elérhető

Cressler

egészséges embereknél megemelt vitamindózissal, kipihenve semmiféle szövődmény nem keletkezik.
Azoknál keletkezik akik mindenféle szar antibiotikummal azt hiszik,h 2nap után lehet menni megint melózni és ki se pihenik a betegséget.Ez amugy jellemző az egész magyar társadalomra, ami sztem a csóróságra vezethető vissza meg arra,h a szemétláda cégek sok helyen nem fizetik a betegszabit és az embert arra kényszerítik,h menjen és gürizzen.
Az első mondat nem fedi teljesen a valóságot sajnos.
The Iron is the best antidepressant I have ever found. There is no better way to fight weakness than with strength. Once the mind and body have been awakened to their true potential, it's impossible to turn back.

"Tudnod kell, hogy a felhőkön túl mindig kék az ég!"

You want something? Go and get it!

2009. November 18. - 22:04:36
Válasz #55
Nem elérhető

zotja

vki indithatna egy szavazást... :) ki oltatja be magát ,ki nem stb :)

2009. November 19. - 19:45:45
Válasz #56
Nem elérhető

Gabe

Ezt ma kaptam:

A H1N1 és a vakcinája nem más, mint egy bináris, kombinált biokémiai fegyver!

(Szigorúan terjesztendő!)

Nemzeti_Hirhalo  - 2009, November 16.

Ma vettem egy zsák meszet és van már hipóm is elég, hogy fertőtleníteni tudjak a H1N1 ellen, de jöhet akár a H5N1-is, mint Ukrajnában mostanság. Az ember esze megáll a hazug médiás és gerinctelen "szakember" -zsidók nyilatkozatai láttán, hallatán. Egy apukával beszélgettem az óvodában pár perce. Képes volt felhívni a biztosítóját, hogy ha beoltatja magát ezzel a kotyvalékkal és lesz valami baja tőle, akkor a biztosító vállal-e felelősséget azért, amiért sem a szer gyártója, sem az orvos, gyógyszerész, de még az állam sem? Persze, hogy nemleges választ kapott. Ha viszont nem oltatja be magát és azért lesz baja, akkor sem vállalnak felelősséget és nem állnak jót. A felesége biokémikus, és mondanom sem kell, hogy nem oltatja le magát, sem a családját. Apropó, ha már itt tartunk. Tulok írt egy összefoglalást ebben a témában, tisztán vegyelemzéssel eljutva a nem tetsző eredményekhez.

Íme: "Az Omninvest által kifejlesztett Fluval-p vakcina 50 mikrogramm etil-higanyt (Tiomerzal) tartalmaz. A Cevalpam 5 mikrogrammot, de a gyártó a rosszhírű Baxter AG. A Pandemrix szintén 5 mikrogram etil-higanyt tartalmaz, és a gyártója GlaxoSmithKline Biologicals.

Miért kell a "magyar" oltóanyagba 10-szeres mennyiségű etil-higany? Az etil-higanyt tartósítószerként alkalmazzák, de a Fluval-P tartalmaz még a veszélyesebb vegyületek közül alumínium-klorid-hexahidrátot, trinátrium-foszdát-dodekahidrátot, dinátriumhidrogén-foszfát-dihidrátot és kálium-dihidrogén-foszfátot is. Fokozott elővigyázatosságot ajánlanak (anafilaxiás reakciótól eltérően) túlérzékenység esetében, a nyomokban visszamaradt tojásfehérjével, formaldehiddel, gentamicinnel, neomicinnel, vancomicinnel és ciprofloxacinnal szemben."

Ami ebből kiviláglik, attól felakadhat az ember szeme. De ez mind semmi, mert amit most olvashattok, az a biokémiai hatásmechanizmust feltáró vallomása ennek a népírtó akciónak. Tegnap kaptam az alábbi információkat, de megjegyzem, hogy Szekeres, a piás zsidó "magyar hadügyér" ma reggel Zulu idő szerint 7 óra 12 perckor megkérdezte az illetékeseket, hogy "Mi az a bináris méreg?" Ez nem csak azt jelenti, hogy az SMS-eimet olvassák, hanem azt is, hogy Szekeres asztalára teszik azt! No meg még kinek? Ezek szerint a katonai elhárítás is rajtam csámcsog, de jól (t)eszik, hátha tanulnak valamit a zsidóbérenc ostoba majmok is! Katonák? Sajnos, már csak pár taliga orángután van, tábornoki mundérral álcázva.

Íme a hír!

"Ne találgassátok tovább, mert egy magyar kutatócsoport feltörte a H1N1 vírus hatásmechanizmusát kódját 2009. szeptember 20-án! Az alapvírus csak egy gyenge megbetegedést okoz, tünetei enyhék, lefolyása gyors, alapvetően nem veszélyes. Az oltás után viszont egyesül a vírus a vakcinában található bináris párjával, a másik részével és azonnal blokkolni kezdi a szervezet antitestjeit és adott körülmények között kiiktatja, védekezésre képtelenné teszi az immunrendszert. Azok, akik valamilyen rendellenességgel születtek, míg mások, akik időskori betegségeik miatt váltak folyamatos gyógyszerfogyasztókká, az oltás követően - és feltételezve a H1N1 heveny fertőzöttséget- éppen a gyógyszerek által biztosított relatív védettségüket veszítik el azáltal, hogy annak hatását a vakcina és a vírus együttesen blokkolja. A szervezet ezáltal sokkot kapva lényegében összeomlik. Magas láz után tüdőembólia lép fel, amelynek "szövődménye" maga a halál. A következmények tekintetében azt lehet me gállapítani, hogy a beteget valójában a saját betegsége öli meg, de minden esetben kimutatható nála a H1N1 vírus is, amely azt kitrükközte. Mindebből azt a konklúziót vonhatjuk le, hogy a vakcina végez az emberrel. Már 20 évvel ezelőtti betárolt vérminták is 92%-ban ugyanilyen reakciót adtak (Skandinávia).
A hadiparban ismertek a bináris idegmérgek és robbanó anyagok. Két komponensüket külön tárolva teljesen ártalmatlan szerek, de elegyítve biztosan ölnek, robbannak.

A H1N1 EGY ÉVEK ALATT GONDOSAN MEGTERVEZETT BINÁRIS KATONAI IDEGMÉREG-FEGYVER!

Az USA nevadai (zsidó irányítás alatt álló) kutatóbázisán. A mexikói kórház ideális bevetési hely volt, mert minden paciensnek volt valami krónikus betegsége, amelybe akkor haltak bele, amikor az ellenszerrel kezdték őket beoltani!

Az alkalmazást tekintve a fő cél Magyarország, ahol háromszoros haszonnal kecsegtet a H1N1 zsidó-komcsi horda általi alkalmazása és a vakcinázás.

1. kiírtják a betegeket, ha gyerek, ha felnőtt.
2. nem kell kórházi ápolást fizetni, sem gyugdíjat

3. az így felszabaduló helyekre vonulhatnak be a holokauszt-túlélők

Németországban kiborult a bili, de a célország, Magyarország. Itt kell kiírtani, akit lehet, hogy a megmaradt egészséges magyarok, mint rabszolgák legyenek alkalmazhatóak.

Mivel nálunk is egyre több embernek borul el az elméje a sok zsidó praktika láttán, ezért az a veszély is fenyeget, hogy a totális lebukás elől egy háborúba menekül ez a "féreg banda".

A H1N1 laboratóriumi próbája egyszerű. A fertőzött vérhez adjunk egy "halálos dózisú" vakcinát. Legalább 32 Celsius fokon 2 órán belül minden antitestet elpusztít (még a jókat is)!

Ezért él és terjed melegben is és gyilkol!"

A kapott üzenet melléklete az alábbi kitétel volt:

"Ezt a cikket fordítsátok le más nyelvekre is és küldjétek szét! Más kutatók is hadd vizsgálják ezt a nyomot!
Mától Mi hirdetünk háborút (kutatók)! KOMCSIK-ZSIDÓK-KOLLABORÁNS TV riporterek, ebben az országban élve nem maradtok! A VÁD ELLENETEK: HAZAÁRULÁS, NÉPÍRTÁS+BŰNSZÖVETSÉGBEN ELKÖVETETT tömeges RABLÓGYILKOSSÁG!

AZ A KUTATÓ AKI TUDJA, CÁFOLJA MEG A VIZSGÁLATUNK EREDMÉNYÉT!

Bajnai+Lendvai+Drazséka (szendvics), már az NBH is köp rátok! GYILKOSOK!"

Ehhez csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy BRAVÓ! Aki akarja, cáfolja meg a kutatókat, de egy biztos már most is: minden érintett hazaáruló ezért meg fog fizetni!
"Yeah buddy, light weight baby!"

2009. November 19. - 22:14:34
Válasz #57
Nem elérhető

Maszat

2009. November 19. - 23:12:05
Válasz #58
Nem elérhető

Maszat

2009. November 19. - 23:53:49
Válasz #59
Nem elérhető

Maszat