2024. November 07. - 23:01:11
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Bodybuilding Chat  (Megtekintve 765492 alkalommal)

0 Felhasználó és 12 vendég van a témában

2009. November 10. - 13:33:57
Válasz #570
Nem elérhető

endre66

Nem értem miért lovagoltok ennyit ezen a víz témán... ::)

Bár én biztos freaknek számítok a napi 1 turmixommal, amit 1,5 dl tejjel fogyasztok.  :)

De szerintem egy jól alkalmazható hüvelykujjszabály, hogy ha már szomjúságérzeted van, akkor az már rég rossz. (ugyanez az éhségnél is, szerintem ha éhes vagy, akkor már rég katabolizálsz)  8-)

2009. November 10. - 13:45:17
Válasz #571
Nem elérhető

meghalokhogyharámnézel

Endrénél a pont..tőlem szokták kérdezni, hogy minek iszom, ha nem vagyok szomjas...igen az már sztem rossz.
Ha Wichitában buksz, azért buksz, mert Wichitában vagy.

2009. November 10. - 13:56:33
Válasz #572
Nem elérhető

Kicsibors

Miért... én szeretek lovagolni...  :laugh: :-X !+"%***))))

2009. November 10. - 13:57:58
Válasz #573
Nem elérhető

Kicsibors

Hagyd már, hadd cseréljenek eszmét a vízfogyasztásról, ez is kardinális kérdés...  :D

2009. November 10. - 14:01:11
Válasz #574
Nem elérhető

hopika

A jelenlegi derekammal még ezt is kihagynám...gondolkodtam pont tegnap rajta és szerintem max. állva lennék mostanában képes bármire is...
Na de legyen on is:
Olvasom a chat-et és be kell látnom,hogy egyedül én eszek normálisan?
 @-o
Élj természetesen:Sex,Drugs 'n' R'n'R!!!
Már két zenekaromnak van weblapja:
www.hopika.hu és www.zahonyunplugged.hu
NE kérj tanácsot szteroid ügyben,mert NEM értek hozzá!

2009. November 10. - 14:05:40
Válasz #575
Nem elérhető

Kicsibors

A jelenlegi derekammal még ezt is kihagynám...gondolkodtam pont tegnap rajta és szerintem max. állva lennék mostanában képes bármire is...
Na de legyen on is:
 @-o

No jó-jó, de páran mi verseny utáni habzsi-dőzsit tartunk...  :laugh:
Amúgy ja, majd meglátjuk mi áll rendelkezésemre kajából a tömegeléshez...  ::)

2009. November 10. - 14:06:56
Válasz #576
Nem elérhető

Cressler

Hagyd már, hadd cseréljenek eszmét a vízfogyasztásról, ez is kardinális kérdés...  :D
hmmmm az epres kardinális az fincsiii  ;D
The Iron is the best antidepressant I have ever found. There is no better way to fight weakness than with strength. Once the mind and body have been awakened to their true potential, it's impossible to turn back.

"Tudnod kell, hogy a felhőkön túl mindig kék az ég!"

You want something? Go and get it!

2009. November 10. - 15:00:48
Válasz #577
Nem elérhető

God Vazzeg

Na de legyen on is:
 @-o

Csak te. A jelenlegi kajálásom kb a nullával egyenlő, szép lesz ez is  !+"% De nekem amúgy is kezdődik a karácsony előtti hajtás, ilyenkor nekem nincs időm enni, napi 24 óra munka jeee  @:-)

Mindig megmagyarázom!  !+"%

2009. November 10. - 15:06:44
Válasz #578
Nem elérhető

Kicsibors

Na de legyen on is:
 @-o

Csak te. A jelenlegi kajálásom kb a nullával egyenlő, szép lesz ez is  !+"% De nekem amúgy is kezdődik a karácsony előtti hajtás, ilyenkor nekem nincs időm enni, napi 24 óra munka jeee  @:-)

Mindig megmagyarázom!  !+"%

Légyszi cseréld már le az avatarodat Vazzeg!... Annyira irritál ez a kép, botsi!  :-X :D

2009. November 10. - 15:12:35
Válasz #579

B1ll4

Vendég
Mutterom kiadta azt a parancsot , ha már termeszt játszok 2 hétig , akkor a fagyasztóból szépen egyek fel mindent és utántöltünk karácsonyi akciókból ! :D Így hát felvan adva a lecke , de nem tétlenkedek , fogynak a termékek ! Lekváros derelye , túrós gombóc , fagyasztott gyümölcsök , sültkrumplik , sajtal töltött pulykamell mocskok , röstik , meg valami nyomoronc pogácsák ... :D . Szép igaz ? :D

2009. November 10. - 15:34:50
Válasz #580
Nem elérhető

danybuilding

VIP Member
Mutterom kiadta azt a parancsot , ha már termeszt játszok 2 hétig , akkor a fagyasztóból szépen egyek fel mindent és utántöltünk karácsonyi akciókból ! :D Így hát felvan adva a lecke , de nem tétlenkedek , fogynak a termékek ! Lekváros derelye , túrós gombóc , fagyasztott gyümölcsök , sültkrumplik , sajtal töltött pulykamell mocskok , röstik , meg valami nyomoronc pogácsák ... :D . Szép igaz ? :D

Nem úgy volt, hogy te már nem írsz többet! Mááááá megen itt vagy?

2009. November 10. - 15:51:19
Válasz #581

B1ll4

Vendég

Nem úgy volt, hogy te már nem írsz többet! Mááááá megen itt vagy?

A topicomba , meg velem kapcsolatban ! :)

2009. November 10. - 16:18:56
Válasz #582
Nem elérhető

danybuilding

VIP Member
Akkor mostantól nem akarok hallani egy szót sem. És kész. Punktum! Szóval ne beszélgess itt senkivel, mert már eleged van és töröljetek van!  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

2009. November 10. - 16:22:12
Válasz #583

B1ll4

Vendég
Akkor mostantól nem akarok hallani egy szót sem. És kész. Punktum! Szóval ne beszélgess itt senkivel, mert már eleged van és töröljetek van!  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

@:-) ;-oo-; :-}

2009. November 10. - 20:13:04
Válasz #584
Nem elérhető

rr

Légyszi cseréld már le az avatarodat Vazzeg!... Annyira irritál ez a kép, botsi!  :-X :D
[/quote]

Nehogy már lecserélje!!!!Én imádom zsákfost!!! :D
Hopika:Már ketten vagyunk ;)