2024. November 07. - 22:51:18
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Bodybuilding Chat  (Megtekintve 765490 alkalommal)

0 Felhasználó és 10 vendég van a témában

2009. November 09. - 23:25:48
Válasz #555
Nem elérhető

Kris

Valami olyasmi volt ,bizonyos dolgok ami elvileg folyadék de a szervezetnek emésztenie kell az bizonyos esetekben vizet von el a szervezetből.

2009. November 09. - 23:31:55
Válasz #556
Nem elérhető

God Vazzeg

Valami olyasmi volt ,bizonyos dolgok ami elvileg folyadék de a szervezetnek emésztenie kell az bizonyos esetekben vizet von el a szervezetből.

Hát nemtom.. Napi folyadékbevitelbe beleszámolják a levest is, és ugye azt is emészted..  /7%

2009. November 09. - 23:34:01
Válasz #557
Nem elérhető

meghalokhogyharámnézel

Jó is a leves nagyon...ha mindetn fedezni tudnék tápanyagögyben a kedvenc leveseimből, biza azokat enném csak...szállna ki a kontaktgrill az ablakon mint rabmadár mikor szélnek eresztik ;D
Ha Wichitában buksz, azért buksz, mert Wichitában vagy.

2009. November 09. - 23:48:53
Válasz #558
Nem elérhető

Pity

na én már asse tudom h ki kivel van! Inni kell a turmixot ozt cső mellé meg sok vizet! ;D

2009. November 09. - 23:49:59
Válasz #559
Nem elérhető

Kris

Én még az életben  nem ittam meg egy nap 5 litert. Akármit beleszámolva! Sajnos!!!!

2009. November 10. - 00:01:15
Válasz #560
Nem elérhető

Steve Namat

VIP Member
Szerintem a folyadek az folyadek... Ugy ertem en abszolute nem szamolgatom, megszoktam mar egy adott mennyiseget (5-6 liter/nap), de velemenyem szerint bele szamit a turmix is.

Mert akkor pl. ha eves kozben iszok akkor azt sem szamoljam bele...?

Mondjuk ezen nem fogunk osszeveszni.

:-oD

Egyszer valahol azt olvastam ,hogy amit emésztenie kell a szervezetnek az nem számít be a folyadékszükségletbe.
Az emeszteshez tapanyag kell es folyadek...

Ezert tettem fel a kerdest a hsz-ben amire reagaltal.  :-oD
GYURMA FOREVER: http://www.youtube.com/watch?v=AtCbp1kx41M
www.facebook.com/HammerHungarian
"All that we are is the result of what we have thought."

2009. November 10. - 00:12:10
Válasz #561
Nem elérhető

Kicsibors

Én még az életben  nem ittam meg egy nap 5 litert. Akármit beleszámolva! Sajnos!!!!

Meee még nem volt egy fincsi vízhajtásod...  ;D :----
Na jó, ez megint más tészta, de ez jutott eszembe.  :D

2009. November 10. - 00:21:29
Válasz #562
Nem elérhető

Kris

Szerintem a folyadek az folyadek... Ugy ertem en abszolute nem szamolgatom, megszoktam mar egy adott mennyiseget (5-6 liter/nap), de velemenyem szerint bele szamit a turmix is.

pont azt irjak tobb helyen hogy a jo emeszteshez eves kozben nem jo a folyadekbevitel. Felhigitja a gyomorsavat.

Egyszer valahol azt olvastam ,hogy amit emésztenie kell a szervezetnek az nem számít be a folyadékszükségletbe.

2009. November 10. - 00:37:53
Válasz #563
Nem elérhető

Steve Namat

VIP Member

pont azt irjak tobb helyen hogy a jo emeszteshez eves kozben nem jo a folyadekbevitel. Felhigitja a gyomorsavat.

Mar megint nem ugy ertetted ahogy irtam... ;D

Az emeszteshez tapanyag kell es folyadek... Marmint hogy pl. egyel napokig es ekozben ne igyal semmit...vagy irok egy rovidebb tesztet...szord bele a proteinport a szadba es nyeld le... Kell folyadek vagy nem?

Akkor a turmix egyben folyadekbevitel is vagy nem?  ::)

GYURMA FOREVER: http://www.youtube.com/watch?v=AtCbp1kx41M
www.facebook.com/HammerHungarian
"All that we are is the result of what we have thought."

2009. November 10. - 03:08:38
Válasz #564
Nem elérhető

Seth

Kicsibors Neked egyre durvább képeid vannak   ;) Az én rekordom 11,5-12 liter 1 nap alatt na akkor már tényleg kezd herótod lenni tőle, de meglepő dolgokra képes...

2009. November 10. - 07:35:47
Válasz #565
Nem elérhető

Kris

Mar megint nem ugy ertetted ahogy irtam... ;D

Az emeszteshez tapanyag kell es folyadek... Marmint hogy pl. egyel napokig es ekozben ne igyal semmit...vagy irok egy rovidebb tesztet...szord bele a proteinport a szadba es nyeld le... Kell folyadek vagy nem?

Akkor a turmix egyben folyadekbevitel is vagy nem?  ::)

De értettem ,csak egy kicsit továbbléptem a témában.

Nekem fogalmam sincs ,hogy most melyik az igaz ,szerintem ez is olyan mint máshol ,hogy különböző vélemények vannak tudományos szinten is.

Ezeket csak olvastam.

De mint olvastam Balu is hasonlót írt

Most találtam az előző beírásom cáfolatát:

Évekkel ezelőtt terjedt el az a tévhit, hogy ha evés közben sok folyadékot fogyasztunk, felhígul a gyomorsav, és nem tudja lebontani a tápanyagokat. Ma már tudjuk, hogy az étkezéshez hozzátartozik egy pohár víz. A víz segíti az emésztést és a tápanyagok eljuttatását a szervezet minden sejtjéhez. Nagyjából 3 gramm víz szükséges ahhoz, hogy az izmok el tudjanak raktározni 1 gramm szénhidrátot.

2009. November 10. - 08:49:09
Válasz #566
Nem elérhető

atleeta

Egy egyszerűnek tűnő kérdésből elég hosszadalmas csevegés alakult ki ;D
Ma kezdődik életed hátralevő része...

http://www.youtube.com/watch?v=Bt1BDSAzHOA

2009. November 10. - 08:52:04
Válasz #567
Nem elérhető

meghalokhogyharámnézel

Akkor visszaegyszerűsítem oda ahol az elején tartottunk, minden kaja mellé egy nagy pohár wasser, a maradékod meg ellövöd edzés alatt, plusz turmixok, plusz igyék, h ne legyen szomjas.
Ha Wichitában buksz, azért buksz, mert Wichitában vagy.

2009. November 10. - 08:53:21
Válasz #568
Nem elérhető

atleeta

Arra mindenképp rájöttem, hogy kevés amit iszok.Turmix nélkül 2-3 liter.
Ma kezdődik életed hátralevő része...

http://www.youtube.com/watch?v=Bt1BDSAzHOA

2009. November 10. - 09:19:40
Válasz #569
Nem elérhető

Kicsibors

Kicsibors Neked egyre durvább képeid vannak   ;) Az én rekordom 11,5-12 liter 1 nap alatt na akkor már tényleg kezd herótod lenni tőle, de meglepő dolgokra képes...

Seth, a te képeiddel asszem semmi nem ér fel, de köszike!  :-){  ;)
( Ahogy Béla mondaná: a magam szintjén alakulok...  :D )

Huh, az a 12 liter már kurva durva! :o
(Melyik a jobb, egy kurva durva, vagy egy durva kurva?!  ****:))) ****:))) ****:)))
Na jó, megint pihent vagyok, sorryka! :D)
...Egyébként csak én vagyok úgy ezzel, hogy vízhajtáskor már magától a víztől is hányingert kapok?!...  ****:))) !+"%