2024. November 08. - 07:04:43
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Bodybuilding Chat  (Megtekintve 765555 alkalommal)

0 Felhasználó és 8 vendég van a témában

2009. November 05. - 17:21:42
Válasz #480
Nem elérhető

God Vazzeg

Távol áll tőlem hogy szétzúzzam a témát :D most is épp edzeni megyek.Jó kis lábazás lesz.Frank Zane guggolást már nem csinálok mert a derekamat tönkreteszi...
Majd szólok ha már elértem ezt a szintet  >:D

Seggben mindenképp elérhető ez a szint nekem, nincs kicsi a néninek azért, de ami jó, az jó!  >:D

<3!

2009. November 05. - 17:31:43
Válasz #481
Nem elérhető

Jordan

Azért rr nem áll olyan messze ettől ***))) Legalábbis ami a Fitparádén látszódott ::)

Meselj, en nem voltam ott  :)
Drugs Bunny Edző Válaszol
Szia Bunny! A Sárga kapszula olyan lett nekem, mint a Szent Grál, egy Szentírás, maga a Szent Biblia :)

2009. November 05. - 17:33:28
Válasz #482
Nem elérhető

George

Azért rr nem áll olyan messze ettől ***))) Legalábbis ami a Fitparádén látszódott ::)

Hogy is mondjam :D Nézd én majdnem házas ember vagyok, de ami szép azt megnézem ;D Legyen ennyi elég ;D

2009. November 05. - 17:34:04
Válasz #483
Nem elérhető

Kicsibors

De kép volt, amin ketten voltunk a kolleginával, ha emlékszel!  ;)

2009. November 05. - 17:34:39
Válasz #484
Nem elérhető

George

Sötét háttér előtt fekete nadrág nem sokat mutat 8-}

2009. November 05. - 17:35:42
Válasz #485
Nem elérhető

Jordan

Hogy is mondjam :D Nézd én majdnem házas ember vagyok, de ami szép azt megnézem ;D Legyen ennyi elég ;D

El tudom kepzelni........ ::)

Amugy meg ne bujkaljal, nem kell semmifele barlang, naplot vezetni kell.  ***))))
Szia Bunny! A Sárga kapszula olyan lett nekem, mint a Szent Grál, egy Szentírás, maga a Szent Biblia :)

2009. November 05. - 17:38:28
Válasz #486
Nem elérhető

Jordan

Olyan becsben tartom, azota az a "Bodybuilding motivacios" hatterkepem.  ;D
Edzes elott azt nezegetem, es mondom, nekem is ilyen seggem lessz mint neketek  !+"%
Tegnap ugy beleeltem magam, el is szakitottam a combom  @-o

2009. November 05. - 17:42:06
Válasz #487
Nem elérhető

Kicsibors

Olyan becsben tartom, azota az a "Bodybuilding motivacios" hatterkepem.  ;D
Edzes elott azt nezegetem, es mondom, nekem is ilyen seggem lessz mint neketek  !+"%
Tegnap ugy beleeltem magam, el is szakitottam a combom  @-o

Látod-látod, jobb lett volna ha belátod, hogy olyan jó segged sosem lesz mint nekünk, s akkor nem szakadt volna el a combod!  !+"%

2009. November 05. - 17:43:20
Válasz #488
Nem elérhető

meghalokhogyharámnézel

Hol van ez a kép?Már készítem a házioltárt...hogy van a lábad Jordan? :-):-)::
Ha Wichitában buksz, azért buksz, mert Wichitában vagy.

2009. November 05. - 17:45:27
Válasz #489
Nem elérhető

Jordan

Hol van ez a kép?Már készítem a házioltárt...hogy van a lábad Jordan? :-):-)::

Beraktam a fagyoban, edzes elott kiveszem es felrakom torna vegeig. Szerdara harcra kesz lessz  8-)

2009. November 05. - 18:15:24
Válasz #490
Nem elérhető

meghalokhogyharámnézel

basszus jo nektek ezekkel a fekvenyomásokkal,megmondom őszintén nekem egy lélektani határ van, 140 fölé nem tudok menni az is egyismétléses max.

Gondolom a tecnikával lehet a baj, vagy túl sok sorozatopt csinálok és elkészülök az erőmmel...tegnap pl. lábnál változtattam, három melegítő sorozatot csináltam, a harmadikban 120al hatot.Utána munkasorozatok jöttek,és teljesen simán felmentem 180ra, tiz ismétlés egész könnyen ahhot képest, hogy máskor ennyinél bandázsolnom kellett, és maximum három-négy ismétlés ment.

Lehet vmi hasonló a gond a fekvenyomással is..

2009. November 05. - 19:05:33
Válasz #491
Nem elérhető

bandus

ha mondjuk csak 9-10 körül megyek le edzeni, utána nyugodt szívvel bevághatok még egy adag csirkerizst, ugye?
"200 Danabolnak magában nem állnék neki,de tény,hogy a methandrostenolonnak az izomépítő hatását érdemes kihasználni legalább 1x-az életben..." by player

2009. November 05. - 19:07:28
Válasz #492
Nem elérhető

meghalokhogyharámnézel

Sztem edzés után mindenképp kell a komplett kaja...én legalábbis úgy vettem észre, hogy nagyon kell...sztem vágd be, de majd szólnak az okossak.

2009. November 05. - 19:18:57
Válasz #493
Nem elérhető

Pity

Én lazán beverném... nem nagyon érdekelne hogy lefekvés előtt vagyok e vagy nem...

2009. November 05. - 19:34:58
Válasz #494
Nem elérhető

Yeti

Én lazán beverném... nem nagyon érdekelne hogy lefekvés előtt vagyok e vagy nem...
Engem sem érdekelne és nem is érdekel. Ha éhes vagyok eszem. Bár... ez látszik is.  ***)))) ****:)))
Úgyhogy hajrá bandus, jó étvágyat!  ****:))))))
"Me' te is csak szeded azokat a aszteroidákat, vagy mit..." - az utca embere.
"BE A MONSTER!!!"
"Gut, Besser, Gyógyszer..."