0 Felhasználó és 7 vendég van a témában
174 centiméter alacsony kérlekszépen.
Idézetet írta: meghalokhogyharámnézel - 2009. November 05. - 16:33:00100 kilo és hatvan dekagramm...ez mind én vagyok.Sajnos a holnapi edzés elmarad, ahová mennem kell, ott nem szívesen megyek terembe.Marad a szombat.Remélem addig ogretopicban lesz vmi fejlemény, s azt mantrázom majd elötte Nah... 100 kila az már férfi! És milyen magas vagy?
100 kilo és hatvan dekagramm...ez mind én vagyok.Sajnos a holnapi edzés elmarad, ahová mennem kell, ott nem szívesen megyek terembe.Marad a szombat.Remélem addig ogretopicban lesz vmi fejlemény, s azt mantrázom majd elötte
Idézetet írta: Kicsibors - 2009. November 05. - 16:36:41Idézetet írta: meghalokhogyharámnézel - 2009. November 05. - 16:33:00100 kilo és hatvan dekagramm...ez mind én vagyok.Sajnos a holnapi edzés elmarad, ahová mennem kell, ott nem szívesen megyek terembe.Marad a szombat.Remélem addig ogretopicban lesz vmi fejlemény, s azt mantrázom majd elötte Nah... 100 kila az már férfi! És milyen magas vagy?Férfi vagy medve...lehet választani
Hát ez még nem az a 100as amit én szeretnék, de rajta vagyunk az úton.Keményen!
Távol áll tőlem hogy szétzúzzam a témát most is épp edzeni megyek.Jó kis lábazás lesz.Frank Zane guggolást már nem csinálok mert a derekamat tönkreteszi...Majd szólok ha már elértem ezt a szintet
Idézetet írta: rr - 2009. November 05. - 16:57:20Távol áll tőlem hogy szétzúzzam a témát most is épp edzeni megyek.Jó kis lábazás lesz.Frank Zane guggolást már nem csinálok mert a derekamat tönkreteszi...Majd szólok ha már elértem ezt a szintet Akkor nagyobb leszel, mint Gabe!
Idézetet írta: rr - 2009. November 05. - 16:57:20Távol áll tőlem hogy szétzúzzam a témát most is épp edzeni megyek.Jó kis lábazás lesz.Frank Zane guggolást már nem csinálok mert a derekamat tönkreteszi...Majd szólok ha már elértem ezt a szintet Seggben mindenképp elérhető ez a szint nekem, nincs kicsi a néninek azért, de ami jó, az jó!
Idézetet írta: Balu - 2009. November 05. - 17:02:30Idézetet írta: rr - 2009. November 05. - 16:57:20Távol áll tőlem hogy szétzúzzam a témát most is épp edzeni megyek.Jó kis lábazás lesz.Frank Zane guggolást már nem csinálok mert a derekamat tönkreteszi...Majd szólok ha már elértem ezt a szintet Akkor nagyobb leszel, mint Gabe! Majd hozzámnő!!