0 Felhasználó és 6 vendég van a témában
Idézetet írta: nes - 2009. Október 30. - 21:47:26a Tegnapi köszöntésekért cserébe kaptok egy képet edzés előtt készült, míg nem volt senki tehát, Superbody előtt 1 nappal Micsoda szakmunkás bajuszod van Cégér, vagy leborotválod holnapra? (Ha nem, viseld a baszogatást )
a Tegnapi köszöntésekért cserébe kaptok egy képet edzés előtt készült, míg nem volt senki tehát, Superbody előtt 1 nappal
Idézetet írta: God Vazzeg - 2009. Október 30. - 21:52:05Idézetet írta: nes - 2009. Október 30. - 21:47:26a Tegnapi köszöntésekért cserébe kaptok egy képet edzés előtt készült, míg nem volt senki tehát, Superbody előtt 1 nappal Micsoda szakmunkás bajuszod van Cégér, vagy leborotválod holnapra? (Ha nem, viseld a baszogatást )na ezt megkaptam faxa... Le perszeszeptember elejétől lassan feljött 4kg, kicsit lassabb a növekedési ütem mint amire számítottam (nem ugrálnak rám a kilók mint Ogréra illetve Akezdetfiára ), erőben is sajna még nincs meg a tervezett, de igyekszünk...
Hogy ment a tegnap esti tréning pocoktestű Gabe?
kiment a 30 kiló
Én üresen sem bírnék 500-at oldalemelni!Ma pedig karozok egyet! Cél a 6kilós egykezes!
Idézetet írta: Gabe - 2009. Október 31. - 18:48:54Én üresen sem bírnék 500-at oldalemelni!Ma pedig karozok egyet! Cél a 6kilós egykezes!http://www.youtube.com/watch?v=iKTG35QjJMQ
Idézetet írta: Gabe - 2009. Október 31. - 18:37:26kiment a 30 kiló Jessssssssszzzzzzz!!! Én tegnap váll edzés után csináltam egy amolyan George féle oldalemelést kis súllyal, a max. pumpáltság érdekében...4kg-al asszem 75 ism. utána még 2kg-al 25 ism. Fájt. És ami a lényeg...életemben először izomláz van a vállamban. De az 500 ismétlés még odébb van.
Idézetet írta: Balu - 2009. Október 31. - 18:47:10Idézetet írta: Gabe - 2009. Október 31. - 18:37:26kiment a 30 kiló Jessssssssszzzzzzz!!! Én tegnap váll edzés után csináltam egy amolyan George féle oldalemelést kis súllyal, a max. pumpáltság érdekében...4kg-al asszem 75 ism. utána még 2kg-al 25 ism. Fájt. És ami a lényeg...életemben először izomláz van a vállamban. De az 500 ismétlés még odébb van. Ugye milyen jó? Gondolom már a füleden is próbáltál levegőt venni
Gondolom már a füleden is próbáltál levegőt venni
Idézetet írta: George - 2009. Október 31. - 19:11:10Idézetet írta: Balu - 2009. Október 31. - 18:47:10Idézetet írta: Gabe - 2009. Október 31. - 18:37:26kiment a 30 kiló Jessssssssszzzzzzz!!! Én tegnap váll edzés után csináltam egy amolyan George féle oldalemelést kis súllyal, a max. pumpáltság érdekében...4kg-al asszem 75 ism. utána még 2kg-al 25 ism. Fájt. És ami a lényeg...életemben először izomláz van a vállamban. De az 500 ismétlés még odébb van. Ugye milyen jó? Gondolom már a füleden is próbáltál levegőt venni Tele lett vérrel, az tény. Néha biztos alkalmazni fogom. Amúgy durva...volt, hogy kellett tartanom pár másodperc pihit.