0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
-Nyomás vizszintes padon 3 munkasor-Nyomás 30fokos padon 3 munkasor-Tárogatás 3 munkasor-Csigás keresztezés 2-3 munkasor
Idézetet írta: George - 2009. Október 28. - 10:33:02Nekem azóta nő jobban, amióta nagyobb súlyokkal erőlködök. Előtte hiába durrantottam be minden szögből teljesen, nem nőtt ennyire.Próbálom én is erőltetni, de hiába raknám fel 10-15kg-al többre...mert érzem, hogy menne, ha lenne mögöttem valaki...de igy, egyedül nem menne a 6-8 ismétlés.
Nekem azóta nő jobban, amióta nagyobb súlyokkal erőlködök. Előtte hiába durrantottam be minden szögből teljesen, nem nőtt ennyire.
Idézetet írta: Balu - 2009. Október 28. - 10:30:50-Nyomás vizszintes padon 3 munkasor-Nyomás 30fokos padon 3 munkasor-Tárogatás 3 munkasor-Csigás keresztezés 2-3 munkasorIsmétlésszámok?
én nem akarok tanácsot adni, mert nem nyomok 130-al se, de szerintem elég logikátlan amit mondassz. Geogre felvet valamit, erre te azt mondod hogy neked az működik amit eddig csinálsz, miközben 2-szer akarod edzeni a melled mert szerinted "fos" Segítő nélkül én se tudok nyomni, mert be vagyok xarva ha "nagyobb" (nekem) súly alá kell befeküdni, még akkor is ha simán meg tudom csinálni a sorozatot.
Idézetet írta: Woodslave - 2009. Október 28. - 10:57:37én nem akarok tanácsot adni, mert nem nyomok 130-al se, de szerintem elég logikátlan amit mondassz. Geogre felvet valamit, erre te azt mondod hogy neked az működik amit eddig csinálsz, miközben 2-szer akarod edzeni a melled mert szerinted "fos" Segítő nélkül én se tudok nyomni, mert be vagyok xarva ha "nagyobb" (nekem) súly alá kell befeküdni, még akkor is ha simán meg tudom csinálni a sorozatot. Akkor rosszul fogalmaztam...Jobban működik annál, mint ha csak 2-3 gyakit csinálok. (próbáltam azt is.)Amúgy működött...amig volt edzőtársam, de mint már leirtam, egyedül sokkal nehezebb számomra erőltetni a nagyobb súlyos ismétléseket.
http://www.youtube.com/watch?v=y5CRl6W6aJ8Ezt csak neked George!Motiváció 1000rel!
nekem sincs edzőtársam, de arra mindig van valaki, hogy segítsen.
Idézetet írta: Woodslave - 2009. Október 28. - 11:37:53nekem sincs edzőtársam, de arra mindig van valaki, hogy segítsen. én pl. ma is egyedül voltam a teremben...és ez elég sokszor igy van.
Idézetet írta: endre66 - 2009. Október 28. - 10:40:51Ismétlésszámok? 12 és 6 között.
Ismétlésszámok?