2024. November 08. - 15:38:18
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Bodybuilding Chat  (Megtekintve 765648 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

2009. Október 28. - 10:40:51
Válasz #345
Nem elérhető

endre66

-Nyomás vizszintes padon 3 munkasor
-Nyomás 30fokos padon 3 munkasor
-Tárogatás 3 munkasor
-Csigás keresztezés 2-3 munkasor

Ismétlésszámok?  8-)

2009. Október 28. - 10:57:37
Válasz #346
Nem elérhető

Woodslave

én nem akarok tanácsot adni, mert nem nyomok 130-al se, de szerintem elég logikátlan amit mondassz. Geogre felvet valamit, erre te azt mondod hogy neked az működik amit eddig csinálsz, miközben 2-szer akarod edzeni a melled mert szerinted "fos"  ????...
Segítő nélkül én se tudok nyomni, mert be vagyok xarva ha "nagyobb" (nekem) súly alá kell befeküdni, még akkor is ha simán meg tudom csinálni a sorozatot.

2009. Október 28. - 10:58:12
Válasz #347
Nem elérhető

George

Nekem azóta nő jobban, amióta nagyobb súlyokkal erőlködök. Előtte hiába durrantottam be minden szögből teljesen, nem nőtt ennyire.

Próbálom én is erőltetni, de hiába raknám fel 10-15kg-al többre...mert érzem, hogy menne, ha lenne mögöttem valaki...de igy, egyedül nem menne a 6-8 ismétlés.
Keress valami csajt aki beáll mögéd :D

2009. Október 28. - 11:18:50
Válasz #348
Nem elérhető

Balu

Globális moderátor

-Nyomás vizszintes padon 3 munkasor
-Nyomás 30fokos padon 3 munkasor
-Tárogatás 3 munkasor
-Csigás keresztezés 2-3 munkasor

Ismétlésszámok?  8-)

12 és 6 között.

2009. Október 28. - 11:21:27
Válasz #349
Nem elérhető

Balu

Globális moderátor
én nem akarok tanácsot adni, mert nem nyomok 130-al se, de szerintem elég logikátlan amit mondassz. Geogre felvet valamit, erre te azt mondod hogy neked az működik amit eddig csinálsz, miközben 2-szer akarod edzeni a melled mert szerinted "fos"  ????...
Segítő nélkül én se tudok nyomni, mert be vagyok xarva ha "nagyobb" (nekem) súly alá kell befeküdni, még akkor is ha simán meg tudom csinálni a sorozatot.

Akkor rosszul fogalmaztam...
Jobban működik annál, mint ha csak 2-3 gyakit csinálok. (próbáltam azt is.)
Amúgy működött...amig volt edzőtársam, de mint már leirtam, egyedül sokkal nehezebb számomra erőltetni a nagyobb súlyos ismétléseket.

2009. Október 28. - 11:25:43
Válasz #350
Nem elérhető

God Vazzeg

Akkor rosszul fogalmaztam...
Jobban működik annál, mint ha csak 2-3 gyakit csinálok. (próbáltam azt is.)
Amúgy működött...amig volt edzőtársam, de mint már leirtam, egyedül sokkal nehezebb számomra erőltetni a nagyobb súlyos ismétléseket.

Egyedül én se tudnék olyan súlyokkal dolgozni mint most, ki se venném. Sokat számít ha van valaki, én is most tapasztaltam meg, mert éveken keresztül egyedül edzettem. Edzőtársam ugyan nincs, de segítségem mindig van, és ez így nagyon rendben van  8-)

2009. Október 28. - 11:37:53
Válasz #351
Nem elérhető

Woodslave

nekem sincs edzőtársam, de arra mindig van valaki, hogy segítsen.

2009. Október 28. - 11:37:58
Válasz #352
Nem elérhető

Joel

http://www.youtube.com/watch?v=y5CRl6W6aJ8
Ezt csak neked George!Motiváció 1000rel! :-/- :-/- :-/-
Train Hard!
Blood And Guts

2009. Október 28. - 11:42:50
Válasz #353
Nem elérhető

George

http://www.youtube.com/watch?v=y5CRl6W6aJ8
Ezt csak neked George!Motiváció 1000rel! :-/- :-/- :-/-
Kösz ;-oo-; Tolok mellé egy kis csirke-rizst, és már megyek is edzeni @-o

2009. Október 28. - 11:43:53
Válasz #354
Nem elérhető

Joel

Azé annyi nemelég,még dobjá valamit hozzá! ;)
Train Hard!
Blood And Guts

2009. Október 28. - 11:44:22
Válasz #355
Nem elérhető

Balu

Globális moderátor

én pl. ma is egyedül voltam a teremben...és ez elég sokszor igy van.

2009. Október 28. - 11:49:29
Válasz #356
Nem elérhető

csaba.r

Ja partner nélkül nehéz, én is sokkal jobban tudok (merek) edzeni,nyomni, ha valaki ott van. (ilyen eddig egyszer volt).
Kis segítségnek tűni, de egyépként kurva nagy.
Kezdetben nagy izomlázad lesz és meg fogsz halni minden edzés során,de NE ADD FEL!!!  By Szántai Dóra

Az élet a színházhoz hasonlít, mert gyakran a legrosszabbak kapják a legjobb helyet.

Arisztonümosz

2009. Október 28. - 12:17:33
Válasz #357
Nem elérhető

Woodslave

én pl. ma is egyedül voltam a teremben...és ez elég sokszor igy van.

mondjuk annak is megvan az előnye  ;D Én is direkt olyankor járok esténként, hogy már csak néhányan lézengenek, azok is már csak a 8-ik koncentrált bicepsz gyakit csinálják  /:-)

2009. Október 28. - 12:28:49
Válasz #358

B1ll4

Vendég
Csatlakoznék Baluhoz . A helyi Temple Gym-be este 8 - 10 ig fergeteges hangulatot varázsolunk pamela2 , tockon2 , én !

2009. Október 28. - 12:31:06
Válasz #359
Nem elérhető

endre66

Ismétlésszámok?  8-)
12 és 6 között.
A helyedben tennék egy próbát a 15-ökkel...és ha kívánod a nagyobb súlyt, akkor:

próbáld ki, hogy 3x15-öt csinálsz (vagy 2x) és utána 4. (3.) sorozatban feljebb mehetsz olyan súlyra, hogy 6-ot biztonságosan meg tudj csinálni. Bár segítség nélkül nehéz, az tény...

- csak egy ötlet -