2024. November 08. - 08:36:13
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Bodybuilding Chat  (Megtekintve 765582 alkalommal)

0 Felhasználó és 7 vendég van a témában

2009. November 04. - 12:35:12
Válasz #405
Nem elérhető

meghalokhogyharámnézel

Esetleg jó lehet a homlokra engedés helyett a fej mellé engedés kézisúlyzókkal. Nekem az is nagyon jól bedurrantja, ráadásul kisebb lépésekkel lehet felfelé haladni, és a másfajta fogás miatt más szögből terheli a tricepszet.

Basszki tényleg! :-O
Ha Wichitában buksz, azért buksz, mert Wichitában vagy.

2009. November 04. - 12:35:59
Válasz #406

Akezdetfia

Vendég
Esetleg jó lehet a homlokra engedés helyett a fej mellé engedés kézisúlyzókkal. Nekem az is nagyon jól bedurrantja, ráadásul kisebb lépésekkel lehet felfelé haladni, és a másfajta fogás miatt más szögből terheli a tricepszet.

George, letolás helyett szerinted milyen gyakorlatot érdemes csinálni? mert valahogy nekem nem nagyon tetszik  :-/-- , inkább csinálnék helyette valami súlyzós gyakorlatot.
Ha nem tetszik akkor nem jól csinálod. Szerintem az egyik legjobb gyakorlat tricepszre, a rudas meg a köteles változat is. Azt el tudom képzelni, hogy még nem alakult ki annyira az agy-izom kapcsolat, vagy csak simán nem jó a végrehajtás. De olyan emberrel akinek ne lenne jó, még nem találkoztam.

Hát nem tudom, én úgy szoktam csinálni hogy: megfogom a szűk lehuzót, lehúzom addig hogy a felkarom párhuzamos legyen az oldalammal, könyökeim pár centivel vannak az oldalam mellett, és letolom a lehúzot ameddig tudom, vagyis ameddig hajlik a karom  :D és úgy probálom csinálni hogy a könyék  mozdulatlan maradjon. valamit rosszul csinálok?  ????...

2009. November 04. - 12:44:19
Válasz #407
Nem elérhető

Kicsibors

http://mdtv.musculardevelopment.com/content/view/2471/209/

Jeff Long.... elég durva a srác!
Tavalyhoz képest rengeteget fejlődött :-oD ****:))))))

pfff Te jóóó ég:O

olyan ér van a bal vállán mint a mutatóujjam :)

Hát ez...ez felháborítóan gusztustalan!...  <3! :-)o-: ***)))

2009. November 04. - 13:10:37
Válasz #408
Nem elérhető

Maszat

ezt ne is mond....:D

éppen pár hete történt meg velem 1 maratoni buli után,h hazakisértem 1 lányt... ;)
felmentem hozzá,és hát az ilyen nagyobb bulik után eleve jobban kint vannak az erek,és úgy adta a sors,h valahogy felette voltam és támaszkodtam ;D...kijöttek a karjaimon meg a vállom az erek és felkiáltott,h fúj de gusztustalan ***))))

kicsit lehangoló volt közben, gondoltam magamban örüljé,h megd.....k!
azóta valahogy nem kerestem ;D
"Nem minden tevepata visz át a sivatagon!"

"1200mg boldi okozhat e enyhe fejfájást?"  by dbr  ;D

"Ezekben a kíméletlen időkben muszáj csalni, hogy boldoguljunk!" -Eric Cartman :D

"Soha ne érd be kevesebbel, mint amit valójában akarsz!"

http://indavideo.hu/video/Cicak_26

2009. November 04. - 15:35:43
Válasz #409
Nem elérhető

meghalokhogyharámnézel

Még egy gyors kérdés, ki hány gyakorlatot vet be lábra?
Mert én azt érzem, hogyha következetesen végzem a gyakorlatokat, akkor nem megy túl sok...hallottam láttam ilyen hét-nyolc gyakorlatot, nekem annyi bőven nemmegy, maximum öt aztán annyi.A vádlit amúgy is külön napon csinálom az viszonylag rendben van, nem edzem tul sokat.

2009. November 04. - 15:51:34
Válasz #410
Nem elérhető

Kicsibors

éppen pár hete történt meg velem 1 maratoni buli után,h hazakisértem 1 lányt... ;)
felmentem hozzá,és hát az ilyen nagyobb bulik után eleve jobban kint vannak az erek,és úgy adta a sors,h valahogy felette voltam és támaszkodtam ;D...kijöttek a karjaimon meg a vállom az erek és felkiáltott,h fúj de gusztustalan ***))))

Szerintem ez férfias...nem tudja mi a jó...  :-}

2009. November 04. - 15:55:47
Válasz #411

Akezdetfia

Vendég

Akkor még örülj neki hogy csak annyi volt hogy a válladon kijöttek az erek, egy hosszabb bulizás után ellőfordulhat hogy a broki  ;D bedobja az unalmast  :-Đ

2009. November 04. - 15:58:19
Válasz #412
Nem elérhető

Balu

Globális moderátor

2009. November 04. - 16:09:48
Válasz #413
Nem elérhető

meghalokhogyharámnézel

Jaja :-!!!

Szóval kinél hogy néz ki a lábedzés?Érdekelne...

2009. November 04. - 16:14:53
Válasz #414
Nem elérhető

Balu

Globális moderátor
A tegnapi lábedzésem igy nézett ki:

- Guggolás kereten
- Lábtoló
- Combfeszitő
- Combhajlitó fekve
- Merev lábú felhúzás
- És pár sorozat segg  :D

3 munkasorozatokkal, 12-6 az ismétlésszám, kivéve segg, ott 25ism.

2009. November 04. - 16:19:47
Válasz #415
Nem elérhető

meghalokhogyharámnézel

Nagyjából vmi hasonlót csinlok én is láb címszó alatt persze vmi változtatás mindig van....ezek szerint akkor te sem csinálsz kismillio gyakorlatot

2009. November 04. - 16:33:15
Válasz #416
Nem elérhető

Maszat

Mert én azt érzem, hogyha következetesen végzem a gyakorlatokat, akkor nem megy túl sok...hallottam láttam ilyen hét-nyolc gyakorlatot, nekem annyi bőven nemmegy, maximum öt aztán annyi.A vádlit amúgy is külön napon csinálom az viszonylag rendben van, nem edzem tul sokat.

bemelegítés bicajon.
lábnyújtás 3x10
guggolás piramisban 4x15-12-10-8
lábhajlítás 3x15

nagyon szar a bal térdem, nem bírja a lábtolást(nemértem miért,pedig a guggolás m1 magamhoz képest nagy súllyal) se a hack guggolást a kitörést pedig végkép nem.

a gyakorlatokat maximálisan koncentrálva hajtom végre,lassan, figyelve a negatív szakaszra is.
kurva hosszuak a lábaim,nehezen jön rá a tömeg ezért azt hajtom a legjobban, lehet perverzióbol de kedvenc gyakim a guggolás.

imádom az izomlázat a lábaimban és a seggemben.1xüen fenomenális érzás amikor guggolok vagy ülök le és szét szakad, tudom,h megtettem mindent annak érdekében,h fejlődjön :)

ha a térdem kicsit rendbejön hozzácsapom még a lábtolást, kis súlylal 4x20as ismétlésszámmal.

Comb után 4x20szamárvádli (a vádlit heti 2-3x edzem)
"Nem minden tevepata visz át a sivatagon!"

"1200mg boldi okozhat e enyhe fejfájást?"  by dbr  ;D

"Ezekben a kíméletlen időkben muszáj csalni, hogy boldoguljunk!" -Eric Cartman :D

"Soha ne érd be kevesebbel, mint amit valójában akarsz!"

http://indavideo.hu/video/Cicak_26

2009. November 04. - 17:26:01
Válasz #417
Nem elérhető

God Vazzeg

bemelegítés bicajon.
lábnyújtás 3x10
lábhajlítás 3x15

nagyon szar a bal térdem, nem bírja a lábtolást(nemértem miért,pedig a guggolás m1 magamhoz képest nagy súllyal) se a hack guggolást a kitörést pedig végkép nem.

a gyakorlatokat maximálisan koncentrálva hajtom végre,lassan, figyelve a negatív szakaszra is.
kurva hosszuak a lábaim,nehezen jön rá a tömeg ezért azt hajtom a legjobban, lehet perverzióbol de kedvenc gyakim a guggolás.

imádom az izomlázat a lábaimban és a seggemben.1xüen fenomenális érzás amikor guggolok vagy ülök le és szét szakad, tudom,h megtettem mindent annak érdekében,h fejlődjön :)

ha a térdem kicsit rendbejön hozzácsapom még a lábtolást, kis súlylal 4x20as ismétlésszámmal.

Ti miben guggoltok? Bevallom töredelmesen én már alsógatyában, mert minden leszakad rólam, melegítőben meg melegem van  ;D Nálunk mondjuk ez nem gáz, mert általában 2-3 ember van fent a teremben ilyenkor, csajok nincsenek  8)

2009. November 04. - 17:33:49
Válasz #418
Nem elérhető

Jordan

bemelegítés bicajon.
lábnyújtás 3x10
lábhajlítás 3x15

Ti miben guggoltok? Bevallom töredelmesen én már alsógatyában, mert minden leszakad rólam, melegítőben meg melegem van  ;D Nálunk mondjuk ez nem gáz, mert általában 2-3 ember van fent a teremben ilyenkor, csajok nincsenek  8)

Te aztan perverz vagy  ;D ;D ;D

Amugy hosszu melegitoben, a meleg jot tesz az izuleteknek.
Drugs Bunny Edző Válaszol
Szia Bunny! A Sárga kapszula olyan lett nekem, mint a Szent Grál, egy Szentírás, maga a Szent Biblia :)

2009. November 04. - 17:34:36
Válasz #419
Nem elérhető

hopika

lábnyújtás 3x10
lábhajlítás 3x15

Sztem a lábnyújtás ezerszer jobban nyírja a térdet,mint a lábtolás...
Élj természetesen:Sex,Drugs 'n' R'n'R!!!
Már két zenekaromnak van weblapja:
www.hopika.hu és www.zahonyunplugged.hu
NE kérj tanácsot szteroid ügyben,mert NEM értek hozzá!