God, amikor rád szegeznek egy fényképezőt, legközelebb mosolyogni próbálj, ne beszélgetni!
MÓD: A telefonszámát ráérsz utána is kicsalni!
Igenis, de muszáj volt válaszolnom az előző posztban levő kérdésre
azért az nagy volt
Wazeg finaoman megjegyezte Tímeának, hogy milyen magas, Tímea meg megkérdezte, ártatlan mosollyal, hogy akarod hogy lemenjek?
wazeg szava elakad, feje vörösödik
Fastor közben a kordont támasztja elfordulva, és fulladozik a röhögéstöl
Szénné röhögted magad, hallottam
Én barom meg mit mondtam: (hiába na, szolíd gyerek vagyok )
- Akarod hogy lemenjek?
- Nem kell, elég ha mellém állsz
hát hallod, most Tímea vagy direkt viccelt, vagy nem értette, hogy mért röhögök mint a fába szorult féreg
Szerintem nem érezte át a súlyát annak amit mondott, nyilván ilyen szinten nem tud magyarul Ha viszont igen, akkor én egy barom vagyok
elvileg SZlovákiai magyar, úgytudom ,szóval elvileg a magyar az anyanyelve, de egy ilyen botlás elnézhetö egy több éve kint élő személynek
másrészről meg baromvagy
Ez szerintem eléggé szleng, illetve elég újkeletű szerintem.. Biztos nem tudta mit jelent Ebben ringatom magam
ez szleng? te Wazzeg, nem beszélgettél még velem soha? , vagy mért gondolod,hogy ez szleng?
Nem emlékszek hogy mondtad volna ezt a kifejezést mikor ott voltam
hülyeeee
arra céloztam,hogy szerintem nem szleng
Szleng: valaminek a kifejezése körülírva, esetleg más szavakkal, asszociálva.. Ezt nem nagyon tanítják iskolában, ezt az élet tanítja. Te is tudod, én is, de ő nem ebben a közegben él, és lehet nem tudja.. Értem?