Beles Vazzeg 105kg-osan:
Remélem nem veszed kötekedésnek és nem érted félre... Mit ér az 50-es kar, ha sehol nincs egy ér, egy izomforma. Nem hiányzik, hogy lásd az éppen edzett izmot? Mert így nem 50-es az a kar. Ha jól emlékszem Sasa mondta egyszer, hogy az anyukájának hatvanas karja van... Sokan akarták már ezt tudni, gondoltam én megkérdezem.
Tudom hogy nektek ez semmit se jelent, de nekem sokat. Majd lehet egyszer lesz fasza formás testem is, de az nem most lesz. Én nem tudom úgy növelni a méreteimet mint ti, csak így, ha csalok. Kb 2 évem ment el arra, hogy próbáltam szépen tömegelni, de akkor is ugyanez volt a kritika, nevezetesen hogy fos a forma. Nekem diétában is fos a forma. Ez van. Én már elfogadtam magam, és ezért mondom hogy nem vagyok testépítő, de még gyúrósból is a gyenge fajta. És nem akarok senkivel se versenyezni semmiben, csak magammal versenyzek, a magam eszközeivel.
Nem adtam választ, csak magyarázkodtam. Ha Sasa mamája vagyok, úgy is jó, járom az utam, és nekem ez az. Mert ezt választottam. Ha elfogadjátok (ti fórumosok) úgy is jó, ha nem, úgy is. Egy szóval jelzi egy arra felhatalmazott személy, és azonnal eltűnök erről a fórumról, ha zavarom az összképet