2024. November 01. - 12:26:23
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: God Vazzeg 2009-2010-es tömegelése "majdmeglátjuk"  (Megtekintve 235376 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

2009. Október 16. - 22:24:12
Válasz #465
Nem elérhető

God Vazzeg

God, én olvasom a topicod :-/-(-:
amúgymeg nyugodtan beírhatnád a súllyaidat, tudjuk a problémáidat, nem kell félni, nem fog senki kiröhögni ;D

De mit számít a súly?? Teljesen lényegtelen, csak nekem kell hogy tudjam, hogy mennyit kell felraknom következő héten..  ::)

2009. Október 16. - 22:44:29
Válasz #466
Nem elérhető

Tóth Attila

Gyúrósok vagyunk nem kaszkadőrök nem? ;D
Leendő mesterszakács úr!!!

"Az életben az ember úgy van,sodródik mint bacilus a húgyban!"

2009. Október 16. - 23:02:47
Válasz #467
Nem elérhető

God Vazzeg

2009. Október 16. - 23:16:09
Válasz #468
Nem elérhető

fastor

amúgymeg nyugodtan beírhatnád a súllyaidat, tudjuk a problémáidat, nem kell félni, nem fog senki kiröhögni ;D

De mit számít a súly?? Teljesen lényegtelen, csak nekem kell hogy tudjam, hogy mennyit kell felraknom következő héten..  ::)
csak hogy tudjuk érted ;D
"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2009. Október 16. - 23:28:22
Válasz #469
Nem elérhető

God Vazzeg

csak hogy tudjuk érted ;D

2009. Október 16. - 23:42:38
Válasz #470
Nem elérhető

God Vazzeg

2009. Október 16. - 23:45:47
Válasz #471

Akezdetfia

Vendég

2009. Október 16. - 23:47:49
Válasz #472
Nem elérhető

God Vazzeg

2009. Október 16. - 23:49:36
Válasz #473

Akezdetfia

Vendég

2009. Október 17. - 00:03:54
Válasz #474
Nem elérhető

tockon2

Beles Vazzeg 105kg-osan:
Remélem nem veszed kötekedésnek és nem érted félre... Mit ér az 50-es  kar, ha sehol nincs egy ér, egy izomforma. Nem hiányzik, hogy lásd az éppen edzett izmot? Mert így nem 50-es az a kar. Ha jól emlékszem Sasa mondta egyszer, hogy az anyukájának hatvanas karja van... Sokan akarták már ezt tudni, gondoltam én megkérdezem.

2009. Október 17. - 00:10:07
Válasz #475
Nem elérhető

kovsol

első sorban önmagunkhoz kell viszonyítani, hogy lássuk a fejlődést, és amúgy is formára megyünk nem súlyra nem ?  ;)

2009. Október 17. - 01:21:28
Válasz #476
Nem elérhető

God Vazzeg

Beles Vazzeg 105kg-osan:
Remélem nem veszed kötekedésnek és nem érted félre... Mit ér az 50-es  kar, ha sehol nincs egy ér, egy izomforma. Nem hiányzik, hogy lásd az éppen edzett izmot? Mert így nem 50-es az a kar. Ha jól emlékszem Sasa mondta egyszer, hogy az anyukájának hatvanas karja van... Sokan akarták már ezt tudni, gondoltam én megkérdezem.

Tudom hogy nektek ez semmit se jelent, de nekem sokat. Majd lehet egyszer lesz fasza formás testem is, de az nem most lesz. Én nem tudom úgy növelni a méreteimet mint ti, csak így, ha csalok. Kb 2 évem ment el arra, hogy próbáltam szépen tömegelni, de akkor is ugyanez volt a kritika, nevezetesen hogy fos a forma. Nekem diétában is fos a forma. Ez van. Én már elfogadtam magam, és ezért mondom hogy nem vagyok testépítő, de még gyúrósból is a gyenge fajta. És nem akarok senkivel se versenyezni semmiben, csak magammal versenyzek, a magam eszközeivel.

Nem adtam választ, csak magyarázkodtam. Ha Sasa mamája vagyok, úgy is jó, járom az utam, és nekem ez az. Mert ezt választottam. Ha elfogadjátok (ti fórumosok) úgy is jó, ha nem, úgy is. Egy szóval jelzi egy arra felhatalmazott személy, és azonnal eltűnök erről a fórumról, ha zavarom az összképet  :-){

2009. Október 17. - 01:23:31
Válasz #477
Nem elérhető

fastor

Beles Vazzeg 105kg-osan:

Tudom hogy nektek ez semmit se jelent, de nekem sokat. Majd lehet egyszer lesz fasza formás testem is, de az nem most lesz. Én nem tudom úgy növelni a méreteimet mint ti, csak így, ha csalok. Kb 2 évem ment el arra, hogy próbáltam szépen tömegelni, de akkor is ugyanez volt a kritika, nevezetesen hogy fos a forma. Nekem diétában is fos a forma. Ez van. Én már elfogadtam magam, és ezért mondom hogy nem vagyok testépítő, de még gyúrósból is a gyenge fajta. És nem akarok senkivel se versenyezni semmiben, csak magammal versenyzek, a magam eszközeivel.

Nem adtam választ, csak magyarázkodtam. Ha Sasa mamája vagyok, úgy is jó, járom az utam, és nekem ez az. Mert ezt választottam. Ha elfogadjátok (ti fórumosok) úgy is jó, ha nem, úgy is. Egy szóval jelzi egy arra felhatalmazott személy, és azonnal eltűnök erről a fórumról, ha zavarom az összképet  :-){
szerintem egyáltalán nem rontod az öszképet, ki így, ki úgy, legközerlebb szerintem simán mond azt ,hogy szumóra tömegelsz, abba nem lehet belekötni ;-oo-; ;)
"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2009. Október 17. - 01:28:14
Válasz #478
Nem elérhető

csaba.r

Nem rontasz te itt semmit Motivációs Manager úr csinálod az edzést rendesen, segítesz egy csomót, (pl nekem váll) ehez meg adod az arcodat.
Mi kell még
Kezdetben nagy izomlázad lesz és meg fogsz halni minden edzés során,de NE ADD FEL!!!  By Szántai Dóra

Az élet a színházhoz hasonlít, mert gyakran a legrosszabbak kapják a legjobb helyet.

Arisztonümosz

2009. Október 17. - 01:31:03
Válasz #479
Nem elérhető

God Vazzeg

Én sose mondtam hogy nem szumóra gyúrok  ;D Van aki ilyen, van aki olyan, én kövér vagyok. Mindig is ilyen voltam, majd ha lesz rá ingerenciám ledobom. Persze ez nem testépítés, de egy kicsi sikerélményem hadd legyen már nekem is  ;-oo-;