Elgondolkodtam..
- Testépítőnek pocsék vagyok..
- Erőemelő soha nem leszek, ez már látszik..
- Erősember se..
Akkor minek a búbánatos ernyedt faxnak edzek én tulajdonképpen??! Mert valljuk be, értelme nulla neki..
(Nehogy azt gondoljátok hogy befordultam vagy ilyesmi, csak néha filózok egy picit.. )
Arra, hogy testépítőként milyen lennél, csak akkor kapnál választ, ha végig csinálnál egy normális diétát és meglátnád valóban mit építettél föl eddig és mit kell még fejlesztened, nem pedig elkönyvelnéd magad eleve "szar"-nak!
...Attól tartani, hogy "elfogysz", tiszta hülyeség, és egy diéta után sokkal jobban megy a tömegelés is...sztem.
Nekem a példaképed szintjének elérése is szimpatikus cél, csak egyszer azért megpróbálhatnál kihozni magadból valami igazán jót, már csak azért is, hogy elmondhasd, hogy megcsináltad!
Persze én megint csak pofázok, nem kell rám hallgatni vagy ilyesmi, de azért nem adom fel a reményt, hogy egyszer mégis hallgatsz rám/ránk...
Hallgatni fogok rád.. Ahogy a céljaim egyeznek az ajánlásaiddal. Egyelőre a célom önmagam legyőzése ahogy Pam írta. Ehhez nekem kicsi célok kellenek. Ha nagy célokat tűzök ki, nem látom a haladást. Magyarázkodok mi? Nem baj.. Majd idővel meglátom mit is akarok, és aszerint fogom alakítani az életem, és ehhez a sporthoz való hozzáállásomat. Most, jelen pillanatban tömegelni akarok, attól függetlenül hogy nem vagyok esztétikus. Majd jövőre meghúzom a diétát, ha úgy gondolom. De nem biztos hogy akkor úgy fogom gondolni.
Neked határozott céljaid vannak, és megmondom őszintén, irigyellek. Nem rosszindulatból, hanem mert előrébb jársz mint én. Lehet hogy soha nem jutok el oda, ahol te most vagy. De ez lényegtelen szerintem, az a lényeg számomra, hogy oda eljussak amit kitűztem, és egyelőre csak ez a fontos. Sokáig voltam "langyos", mostmár vagy forró, vagy hideg leszek, de amit csinálok, azt maximálisan. Bak vagyok, ne feledd
Rendben, megértem. Többet nem is hozom szóba, majd ha akarni fogod, úgyis látszani fog!
Nálam az a jó a kitűzött céljaimban, hogy azok szigorúan nem kötődnek a versenyzéshez... Ugyanakkor így is-úgy is költséges a móka...
...Ha meg nincs pénze az embernek pl. a megfelelő kajára, kiegre vagy konkrétan edzőterembe járni, akkor is próbáljon meg a szarból is várat építeni, mert nem csak az az igazi testépítő, akinek minden feltétel adott és így eredményes, hanem akinek nincsenek meg a megfelelő körülmények, mégis sikerül kiemelkednie az átlagból!