0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Idézetet írta: Yeti - 2009. Szeptember 04. - 20:44:15Nah, nagyjából végigolvastam ezt a 6 oldalt. Jól hangzik, amit írtál, meg a tápkieg kombó is fasza, szerintem. Azaz a fehérje, multivitamin és a glutamin nálam is alap szentháromság. Valami extra tápkieg vagy okosság is be lesz illesztve? Extra tápkieg nemtom még, nem vagyok ilyen tápkieg függő, inkább több fehérjét tolok. A végén lehet betöltök egy kis kreatinnal is, meglátom még.. Ja meg valami NO fokozó se lenne hátrány Okosság az már szinte természetes
Nah, nagyjából végigolvastam ezt a 6 oldalt. Jól hangzik, amit írtál, meg a tápkieg kombó is fasza, szerintem. Azaz a fehérje, multivitamin és a glutamin nálam is alap szentháromság. Valami extra tápkieg vagy okosság is be lesz illesztve?
Idézetet írta: God Vazzeg - 2009. Szeptember 04. - 21:44:30Idézetet írta: Yeti - 2009. Szeptember 04. - 20:44:15Nah, nagyjából végigolvastam ezt a 6 oldalt. Jól hangzik, amit írtál, meg a tápkieg kombó is fasza, szerintem. Azaz a fehérje, multivitamin és a glutamin nálam is alap szentháromság. Valami extra tápkieg vagy okosság is be lesz illesztve? Extra tápkieg nemtom még, nem vagyok ilyen tápkieg függő, inkább több fehérjét tolok. A végén lehet betöltök egy kis kreatinnal is, meglátom még.. Ja meg valami NO fokozó se lenne hátrány Okosság az már szinte természetes Ja - ja, extra tápkiegek egyikeként én is épp vmi NO fokozóra gondoltam. Amellé meg felesleges is a kreatin. Szerintem. Egy No-Xplodeban példul ott a kreatin, annyi meg elég, nem az a lényeg, hogy a kreatin monohidráttól vizfej legyen. A bevitt glutamin mennyiség dominálhat még a megszerzett izomtömeg megtartásában. Ha meg "okosan" is edzel, akkor a fehérjét is vödörszám... Hajrá Bro'!
Idézetet írta: Yeti - 2009. Szeptember 04. - 22:50:43Idézetet írta: God Vazzeg - 2009. Szeptember 04. - 21:44:30Idézetet írta: Yeti - 2009. Szeptember 04. - 20:44:15Nah, nagyjából végigolvastam ezt a 6 oldalt. Jól hangzik, amit írtál, meg a tápkieg kombó is fasza, szerintem. Azaz a fehérje, multivitamin és a glutamin nálam is alap szentháromság. Valami extra tápkieg vagy okosság is be lesz illesztve? Extra tápkieg nemtom még, nem vagyok ilyen tápkieg függő, inkább több fehérjét tolok. A végén lehet betöltök egy kis kreatinnal is, meglátom még.. Ja meg valami NO fokozó se lenne hátrány Okosság az már szinte természetes Ja - ja, extra tápkiegek egyikeként én is épp vmi NO fokozóra gondoltam. Amellé meg felesleges is a kreatin. Szerintem. Egy No-Xplodeban példul ott a kreatin, annyi meg elég, nem az a lényeg, hogy a kreatin monohidráttól vizfej legyen. A bevitt glutamin mennyiség dominálhat még a megszerzett izomtömeg megtartásában. Ha meg "okosan" is edzel, akkor a fehérjét is vödörszám... Hajrá Bro'!Igenis kapitány!!
Én is
God!Most őszintén-mit akarsz megtudni a tömegelésről???Tudnod kellene már...szalonna-kolbász-tepertő...egy-két korsó sörrel lekísérve...Sztem ez hozza a tömeget.
ittvótam-
Elmész ám báázzeg Péntek óta nőttél. Kibaszott jó.