2024. November 01. - 10:40:23
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: My journey begins...  (Megtekintve 103128 alkalommal)

0 Felhasználó és 10 vendég van a témában

2010. Szeptember 03. - 23:35:21
Válasz #255
Nem elérhető

Gabe

Írjátok már le a kajarerveteket, hogy a picsába ettetek meg ilyen béllel napi 500g+ CH-t?
"Yeah buddy, light weight baby!"

2010. Szeptember 03. - 23:47:21
Válasz #256
Nem elérhető

Maszat

Én csak pár napig tartottam és abbol kb 200-250g szőlőcokur+ maltodextrin volt.
"Nem minden tevepata visz át a sivatagon!"

"1200mg boldi okozhat e enyhe fejfájást?"  by dbr  ;D

"Ezekben a kíméletlen időkben muszáj csalni, hogy boldoguljunk!" -Eric Cartman :D

"Soha ne érd be kevesebbel, mint amit valójában akarsz!"

http://indavideo.hu/video/Cicak_26

2010. Szeptember 03. - 23:53:34
Válasz #257
Nem elérhető

dumbass

Írjátok már le a kajarerveteket, hogy a picsába ettetek meg ilyen béllel napi 500g+ CH-t?

Nekem csak olyan 400-420 között mozog. Annyit azért nem olyan nehéz bevinni. 40dkg rizs ugye elosztva 4 adagra. 2x zabpehely, egy alkalommal 100g kb. Edzés után szőlőcukor. Ennyi. És meg is van :)

2010. Szeptember 04. - 00:40:31
Válasz #258
Nem elérhető

pwz

Én a 7g ch-t pár napig tudtam tartani...annyi gyomorsavam volt,h egész nap azt öklendeztem. Már rendesen szétmarta a nyelőcsövem. Perzse ez azért volt mertt szar volt kajám.

Szerencsere nekem semmi bajom, neha fingok, de kulonosebben nem zavar, ha meloban vagyok siman kinyomom a vendegek kozott, ugysem tudjak, hogy en voltam  ;D

A kajam ch resze igy nez ki: 200g zab, 250g basmati rizs es 125g waxy maize
A poen az, hogy en nagyon nehezen gyurom le a rizst, valami ontet kell ra, vagy valami hasonlo, hogy ne legyen olyan szaraz. Regebben a 2. adag rizs+csirke is nehezen ment le, mostanaban csak az esti adaggal kuzdok meg. Zoldsegnek megeszek napi 1 kigyouborkat + paradicsomot. Brokkolit ritkan, mert bebudositi a lakast  ;D
De ha ennel tobb ch-t kell ennem, azt csakis porbol tudnam bevinni. Akkor meg reggeli es esti muszak kozben innek 1-1 turmixot. Idom sincs tobb kajalasra, meg igyis Kai hasam van napkozben.

2010. Szeptember 04. - 00:42:52
Válasz #259
Nem elérhető

Maszat

Te micsoda 1 segg vagy!!!  ;D ;D ;D  !+"%

"Ezekben a kíméletlen időkben muszáj csalni, hogy boldoguljunk!" -Eric Cartman :D

2010. Szeptember 04. - 00:46:11
Válasz #260
Nem elérhető

pwz

Most miert?  ;D Te nemtudod milyen vendegeink vannak. Neha legszivesebben lepofoznek egyet, csak, hogy peldat statualjak. Ennyi csunya, undorito, gusztustalan, igenytelen embert egy helyen nem latsz anglian kivul.

2010. Szeptember 04. - 05:13:12
Válasz #261
Nem elérhető

Jordan

Most miert?  ;D Te nemtudod milyen vendegeink vannak. Neha legszivesebben lepofoznek egyet, csak, hogy peldat statualjak. Ennyi csunya, undorito, gusztustalan, igenytelen embert egy helyen nem latsz anglian kivul.

Gyere at egy szigettel arrebb, es megvaltozik a velemenyed. Tudom mit beszelek, eltem angliaban is.  ;)
Drugs Bunny Edző Válaszol
Szia Bunny! A Sárga kapszula olyan lett nekem, mint a Szent Grál, egy Szentírás, maga a Szent Biblia :)

2010. Szeptember 08. - 23:02:32
Válasz #262
Nem elérhető

pwz

Udv!

Ma hataztam es nagyon fasza volt.
Jon az ero edzesrol-edzesre, ami nekem eleg meglepo igy semmi extra nelkul.

Ez tortent ma:

Lehuzas gepen: 25kg x20, 45kg x12, 65kg 3x8, 75kg x6
Dontott torzsu evezes: 60kg x10, 65kg x8, 70kg x8, 75kg x6
Evezes melltamaszos gepen tenyerek egymas fele neznek: 45kg x10, 55kg 2x8, 60kg x8
Evezes csigan alsofogassal: 33.75kg 4x8
Felhuzas: 60kg x12, 90kg x10, 110kg 2x6 viszonylag konnyen

Multkor a felhuzas volt a 2. gyakorlat akkor ez volt a vege: 110x6 120x4, de utanna a dontott torzsu evezest lofasz sullyal tudtam csak csinalni.

Ennek oromere leirom mit gondoltam ki. 3 honapra terveztem.
size on max performance
anabolic halo / anabol-5 (nemtudom meg, lehet, hogy anabolic halo lesz vegig)
AX 3-ad (4doboz azaz 8 hetig)
AX trisorbagen (4doboz)
3ad utan AX PCT melle esetleg T-bomb, plusz valami NO fokozo ami vagy plasmajet, vagy enoxide, vagy code red lesz.

Valami otlet esetleg?

2010. Szeptember 08. - 23:12:36
Válasz #263
Nem elérhető

Maszat

sokan mondják,h a felhúzást a legelejére teszik, mert az annyira embert próbáló. Én álltalában a végére tettem, mert ha nyomtam 1 kurva kemény felhúzást, utánna az alkarom, derekam annyira elfáradt,h nem tudtam Én sem a döntött törzsű evezést normálisan csinálni, vagy fűrészelésnél ki akart esni a súly a kezemböl. (a felhúzást kampóval csináltam, de így is szorítani kellett nagyon, mert 130felett ha nem szorítottam erősen kioldott volna a csuklómrol) a szorításom meg elég szar, kampó nélkül a 110már esik ki a kezemböl :S

szóval Én felhúzást többnyire betettem a végére.

2010. Szeptember 08. - 23:20:55
Válasz #264
Nem elérhető

pwz

Regebben en is a vegere tettem az edzesnek es csak a multkori 2 edzesen tettem elore, de szerintem marad a regi verzio, hogy az utolso gyakorlat lesz. En raadasul guggolasnal sokkal jobban kivagyok. Foleg amikor megy elol guggolas es utanna sima.

2010. Szeptember 08. - 23:32:01
Válasz #265
Nem elérhető

Maszat

guggolásnál pl az elöl guggolást a sima guggolás után szoktam tenni. Az eleve 1 kényelmetlen gyakortlat nekünk, mert kicsik vagyunk, nincs akkora felső mellünk amin tudna normálisan feküdni a rúd. Szorítani, tartani kell. Legalábbis nekem. Mondjuk ha piramisba guggolok 140be a végén, akkor az elölguggolást 90nel csinálom és inkább többet. Így könnyűnek érzem a 140után és jobban tudok arra figyelni,h szabályosan csináljam. Ezért többet is szopktam 10-12alá nem megyek.

Már amikor a térdem engedi, mert megintr kinyírtam(ez nálam hagyomány,h tömegelés első hetében kinyírom...)

2010. Szeptember 08. - 23:37:30
Válasz #266
Nem elérhető

pwz

Már amikor a térdem engedi, mert megintr kinyírtam(ez nálam hagyomány,h tömegelés első hetében kinyírom...)

Sok volt a szeleteles multkor a palaceban mi??  ;D

Guggolast legkozelebb kiprobalom en is igy.

2010. Szeptember 09. - 00:00:34
Válasz #267
Nem elérhető

Maszat

Sok volt a szeleteles multkor a palaceban mi??  ;D

Guggolast legkozelebb kiprobalom en is igy.

nem mondom,h ez a tuti de nekem így bejön.

(nem jutoittunk le siófokra, 6an voltunk 1 kocsira...esti dumcsizgatás, reggel coro volt :D )

2010. Szeptember 27. - 20:38:51
Válasz #268
Nem elérhető

pwz

A heten ismet elkezdem vezetni a naplot. Edzeni este tudok menni, kiveve hetvegen amikor olyan 12-13 ora korul jarok majd.
A kajam annyiban valtozott, hogy rizs helyett teszta megy (3x100g), igy a ch is tobb egy kicsit es jobban is csuszik.
Az edzesek jol mennek, sulyban vagy ismetlesszamban par gyakorlatnal visszavettem, hogy minel inkabb a szabalyossagra tudjak figyelni. Mivel nincs tukor  ˝=/ igy elegge figyelnem kell.
A het kozepe fele elkezdem a 3-AD-t, eloszor 2x2-vel kezdek aztan majd meglatjuk.

Holnap mell edzessel jelentkezek.

/:-) /:-) /:-)

2010. Szeptember 27. - 20:43:27
Válasz #269
Nem elérhető

Maszat

durumtésztát nyomatsz?

képet lőhetnél már bakker!!!