2024. November 01. - 10:39:41
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: My journey begins...  (Megtekintve 103125 alkalommal)

0 Felhasználó és 7 vendég van a témában

2010. Június 12. - 20:16:58
Válasz #240
Nem elérhető

atleeta

mi lesz nyáron? :D

Edzeni fogok termeszetesen, kajara figyelek, de nem fogom eroltetni, annyit eszek amennyi jolesik.
Holnaphoz 3 hetre megyek haza 10 napra, abbol olyan 5-6 napot siofokon ill. soundon toltok. Mar elegge varom  @-o Kemeny lesz  8-)
De mennék én is BS-ra  :'(
Ma kezdődik életed hátralevő része...

http://www.youtube.com/watch?v=Bt1BDSAzHOA

2010. Augusztus 12. - 22:18:16
Válasz #241
Nem elérhető

pwz

Hali!

Eddig nem nagyon eroltettem a kajat, sot az utobbi idoben eleg szar volt a kajalasom. Ennek most iszom is a levet, a regebben hasznalt sulyokbol vissza kellet vennem.
A tervezett tomegeles csuszott egy kicsit, mert nem akartam hordohassal kampanyolni  :-)o-: , de ez sikerrel zarult ugyhogy mostmar noveszthetek hordohasat  ;D
A mai nap viszont megettem ~206g feherjet es ~495g ch-t   /7% es meg 1 kajalasom van. Remelem ezt tudom is tartani jo sok heten keresztul amig a sulyom az egekbe szokik   ;D Muszaj a rohadt sok ch, mert nagyon gyors az anyagcserem.

Jelenleg ezeket szedem: Multivitamin csomag, c-vitamin, b-complex, omega3 tabi, ON lenmagolaj tabi, dymatize bcaa, glutamine-sr.
Feherjebol most van 1 nagy zsak ON 100% whey gold. Rocky road-ot szerettem volna, de nem volt, igy csokis lett. Hat ennek a csokis myofuison utan ilyen elb.szott kakao ize van, de nem rossz amugy. Edzes utani ch-nak meg waxy maize megy, illetve ezt napkozben is iszom parszor.
Par het mulva (ahogy latom, hogy eleg a ch es elkezdek hizni) csatlakozik a size-on max performance, illetve kesobb meg par dolog.

/:-)

2010. Augusztus 14. - 20:47:47
Válasz #242
Nem elérhető

pwz

Udv!

Kaja eddig nagyon konnyen csuszik, belem kezd kitagulni ugyhogy mar no a hordohas  ;D
Tartom az 500g ch-t 210g feherjevel.
Ez a waxy maize nekem lett kitalalva. Ennek vegre nincs hanyadek ize, es nem marja a torkom mikozben iszom, olyan mintha benne sem lenne a turmixban. Raadasul ez nem terheli le a gyomrom orakig, edzes utan megy 75g masfel kanal feherjevel es epphogy hazaerek mar turom a kajat az arcomba. Napkozben is iszom meg nem fosatott meg  ;D nincs semmi gond.

2010. Augusztus 19. - 23:19:26
Válasz #243
Nem elérhető

pwz

Hali!

1 hete nyomom a kajat ezerrel, es mar kezdem erezni, hogy televagyok ch-val. Jobban feszulnek az izmaim napkozben, megint erzem, hogy legalabb van rajtam valami  ;D
Ma egy k.rvajo edzest nyomtam, odafigyeltem nagyon a szabalyossagra, lassan, nagyon koncentraltan csinaltam mindent. Rohadt jol bedurrantam, kb mint mikor a superdrolt szedtem.
A sulyok meg nem az igaziak, de lesz ez meg jobb is.

Felhuzas: 60kg x15, 70kg x12, 80kg x12, 90kg x10, 100kg x10, 110kg x6
Dontott torzsu evezes: 60kg 2x10, 65kg 2x8
Alsocsigas evezes also fogassal: 2x12, 2x10 sulyokon mindig emelve
Lehuzas gepen - Forditott fogasu lehuzas csigan - Merev karu letolas csigan Triszett
4x 10                                12                                             12

2010. Szeptember 03. - 12:49:20
Válasz #244
Nem elérhető

pwz

Hali!

Jonnek a kilok!  Łł= Igaz, hogy eleg lassan, de en ennek is orulok. 7.5g ch/tskg-rol indultam, ezt visszavettem 6.5g/tskg-ra, es igy most olyan fel kilo jon hetente. Feherje nagyon kicsit 3g/tskg felett van.
Edzesek egyre jobban mennek. Most nem megy semmi extra csak az alap kiegeszitok, par het mulva jon majd a tobbi.

2010. Szeptember 03. - 12:51:28
Válasz #245
Nem elérhető

God Vazzeg

Hali!

Jonnek a kilok!  Łł= Igaz, hogy eleg lassan, de en ennek is orulok. 7.5g ch/tskg-rol indultam, ezt visszavettem 6.5g/tskg-ra, es igy most olyan fel kilo jon hetente. Feherje nagyon kicsit 3g/tskg felett van.
Edzesek egyre jobban mennek. Most nem megy semmi extra csak az alap kiegeszitok, par het mulva jon majd a tobbi.

:-O

2010. Szeptember 03. - 13:10:34
Válasz #246
Nem elérhető

pmiller06

Nyessed! Hány kg vagy? Mennyi a cél? Milyen kiegészítők jönnek még?

2010. Szeptember 03. - 13:18:52
Válasz #247
Nem elérhető

George

Milyen kiegészítők jönnek még?
Természetesen egy kis susta+deca+tren+wini, szétcsapva egy kevés anabollal. Plusz GH ;D

2010. Szeptember 03. - 13:20:44
Válasz #248
Nem elérhető

pwz

God, en 5g/tskg mellett kepes voltam fogyni, ugyhogy nyomatni kell  @:-)

Most majdnem annyi vagyok mint mielott hazamentem soundra  !+"% Reggel 68.1-et mertem.
Hogy mennyi a cel? Na ez jo kerdes. Nemtudom, mert eddig minden "tomegelesem" elbasztam. Meg ahogy elnezem, ha igy jonnek ram a felkilok hetente, akkor nem nagyon kell majd dietaznom  ;D

A tobbi cucc nagyjabol mar fix, kiveve 1-2 termeket. Majd ha fix lesz leirom.

2010. Szeptember 03. - 14:31:18
Válasz #249
Nem elérhető

God Vazzeg

God, en 5g/tskg mellett kepes voltam fogyni, ugyhogy nyomatni kell  @:-)

Most majdnem annyi vagyok mint mielott hazamentem soundra  !+"% Reggel 68.1-et mertem.
Hogy mennyi a cel? Na ez jo kerdes. Nemtudom, mert eddig minden "tomegelesem" elbasztam. Meg ahogy elnezem, ha igy jonnek ram a felkilok hetente, akkor nem nagyon kell majd dietaznom  ;D

A tobbi cucc nagyjabol mar fix, kiveve 1-2 termeket. Majd ha fix lesz leirom.

Rossz lehet neked a tömegelés  ;D

2010. Szeptember 03. - 18:26:48
Válasz #250
Nem elérhető

Jordan

Te is olyan kis idegesito szalkabajnok vagy, aki ha szalonnaval dietazik, akkor is kockas a hasa?    :-Đ
Drugs Bunny Edző Válaszol
Szia Bunny! A Sárga kapszula olyan lett nekem, mint a Szent Grál, egy Szentírás, maga a Szent Biblia :)

2010. Szeptember 03. - 18:57:49
Válasz #251
Nem elérhető

dumbass

Hali!

Megvan a társam  #:-)

2010. Szeptember 03. - 19:11:35
Válasz #252
Nem elérhető

pwz

Te is olyan kis idegesito szalkabajnok vagy, aki ha szalonnaval dietazik, akkor is kockas a hasa?    :-Đ

Meg nem kellett dietaznom  ::)  ;D  ;D

2010. Szeptember 03. - 19:31:34
Válasz #253
Nem elérhető

Jordan

Meg nem kellett dietaznom  ::)  ;D  ;D

Ocsem......

Jobban jarsz, ha elkerulsz engem  :-/-

;D ;D ;D
Drugs Bunny Edző Válaszol
Szia Bunny! A Sárga kapszula olyan lett nekem, mint a Szent Grál, egy Szentírás, maga a Szent Biblia :)

2010. Szeptember 03. - 19:39:31
Válasz #254
Nem elérhető

Maszat

Én a 7g ch-t pár napig tudtam tartani...annyi gyomorsavam volt,h egész nap azt öklendeztem. Már rendesen szétmarta a nyelőcsövem. Perzse ez azért volt mertt szar volt kajám.
"Nem minden tevepata visz át a sivatagon!"

"1200mg boldi okozhat e enyhe fejfájást?"  by dbr  ;D

"Ezekben a kíméletlen időkben muszáj csalni, hogy boldoguljunk!" -Eric Cartman :D

"Soha ne érd be kevesebbel, mint amit valójában akarsz!"

http://indavideo.hu/video/Cicak_26