2024. November 01. - 18:36:11
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: My journey begins...  (Megtekintve 103178 alkalommal)

0 Felhasználó és 7 vendég van a témában

2010. Március 18. - 22:06:55
Válasz #120
Nem elérhető

Maszat

szinte pont ugyan annyival guggolunk...
Neked mekkora a combod?

Elulguggolás fincsa, mi? ;D
"Nem minden tevepata visz át a sivatagon!"

"1200mg boldi okozhat e enyhe fejfájást?"  by dbr  ;D

"Ezekben a kíméletlen időkben muszáj csalni, hogy boldoguljunk!" -Eric Cartman :D

"Soha ne érd be kevesebbel, mint amit valójában akarsz!"

http://indavideo.hu/video/Cicak_26

2010. Március 18. - 23:40:05
Válasz #121
Nem elérhető

Maszat

Neked mekkora a combod?

elölguggolás akart lenni  ;D
"Nem minden tevepata visz át a sivatagon!"

"1200mg boldi okozhat e enyhe fejfájást?"  by dbr  ;D

"Ezekben a kíméletlen időkben muszáj csalni, hogy boldoguljunk!" -Eric Cartman :D

"Soha ne érd be kevesebbel, mint amit valójában akarsz!"

http://indavideo.hu/video/Cicak_26

2010. Március 19. - 00:26:22
Válasz #122
Nem elérhető

Kicsibors

Lábfeszítő 75 és 85 kg-kal?... Hmm...nem sok az a térdednek?...  ????...
Nem az a gyaki, amit úgy kifejezetten nagy súllyal jó ötletnek tartanék, de lehet, hogy ezzel csak én vagyok így...

2010. Március 19. - 00:34:46
Válasz #123
Nem elérhető

pwz

Neked mekkora a combod?

elölguggolás akart lenni  ;D

Te nagyobb sullyal guggolsz, mert en csak ezen a rohadek hammer kereten tudom csinalni. 1-2 ismetlesnel meg szerintem nem szamit, de egy sorozatnal azert sokat segit a leengedesben. Ebbol nyugodtan le lehet vonni legalabb 10 kilot, de akkor meg lehet, hogy keveset is mondtam.
Szabad sullyal csak ritkan tudok guggolni, mert eleg macera a nyakambavenni/tetetni a rudat. Majd legkozelebb ha lesz lent 2 ismeros megkerem oket, hogy segitsenek, es akkor kiderul mennyi is az annyi.
Elolguggolast most csinaltam eloszor, majd beszartam, most meg ugy faj a vallam mint az allat ahol nyomta a rud.
Hiaba olvasom, hogy a mellemre tegyem a rudat, dehat semmi mellkasom sincs, ugyhogy oda nem tehetem :D
Nem tudom, mekkora a combom, de kinezetre az utobbi idoben "eleg sokat" (magamhoz kepest) fejlodott.
69 kilo voltam par napja reggel, legalabb kemeny 1 kilo feljott mostanaban  Łł= mar ennek is orulok...

2010. Március 19. - 00:36:35
Válasz #124
Nem elérhető

pwz

Nem az a gyaki, amit úgy kifejezetten nagy súllyal jó ötletnek tartanék, de lehet, hogy ezzel csak én vagyok így...

Labfesz az a 75 es 85kg abszolut nem realis. Ez van rairva, a sulyokat csak magam miatt irom, hogy lassam, hogy fejlodok.
Multkor kiprobaltam kisebb sullyal is 4x15-ot, de nekem a 4x8 nagyobb sullyal jobban bejon.
Nicoflecet kenek a terdemre minden labedzes elott, neha be is faslizom. Szerencsere nem faj a terdem, idaig egyetlen egyszer fajdult meg, de akkor is labtolon.

2010. Március 19. - 00:46:24
Válasz #125
Nem elérhető

Kicsibors

Labfesz az a 75 es 85kg abszolut nem realis. Ez van rairva, a sulyokat csak magam miatt irom, hogy lassam, hogy fejlodok.
Multkor kiprobaltam kisebb sullyal is 4x15-ot, de nekem a 4x8 nagyobb sullyal jobban bejon.
Nicoflecet kenek a terdemre minden labedzes elott, neha be is faslizom. Szerencsere nem faj a terdem, idaig egyetlen egyszer fajdult meg, de akkor is labtolon.

Oké, a Nicoflex bemelegíti az izmokat, ízületeket, meg minden, de ettől még amortizálódhat az ízület... Na mindegy, nem kötekedni akartam vagy ilyesmi, majd utána járok a dolognak én is. :)

2010. Március 19. - 00:52:30
Válasz #126
Nem elérhető

pwz

Oké, a Nicoflex bemelegíti az izmokat, ízületeket, meg minden, de ettől még amortizálódhat az ízület... Na mindegy, nem kötekedni akartam vagy ilyesmi, majd utána járok a dolognak én is. :)

Persze tudom, hogy nem csodaszer.
Egyaltalan nem veszem kotekedesnek, orulok barmifele tanacsnak.
Olvasgatok majd en is, mert sajnos a terdem a 10ev karate alatt kapott mar eleget.

2010. Március 19. - 00:53:15
Válasz #127
Nem elérhető

Jordan

Nem faslizni kellene, hanem inkabb a korrekt szabalyos vegrehajtasra torekedni. Ha mar 80 kilonal faj, akkor nem tudom mi lesz kesobb. Ez nem lebaszas, csak azert irom hogy odafigyelj, mert valoszinuleg a vegrehajtassal van a baj.
Drugs Bunny Edző Válaszol
Szia Bunny! A Sárga kapszula olyan lett nekem, mint a Szent Grál, egy Szentírás, maga a Szent Biblia :)

2010. Március 19. - 01:06:45
Válasz #128
Nem elérhető

pwz

Nem faslizni kellene, hanem inkabb a korrekt szabalyos vegrehajtasra torekedni. Ha mar 80 kilonal faj, akkor nem tudom mi lesz kesobb. Ez nem lebaszas, csak azert irom hogy odafigyelj, mert valoszinuleg a vegrehajtassal van a baj.

Nem irtam, hogy faj a terdem.
Akkor egyszer fajdult meg labtolon, de az nem mostanaban volt.
Szerencsere semmi gond nincs vele.

2010. Március 19. - 01:09:32
Válasz #129
Nem elérhető

Jordan

Akkor csak ugy poenbol faslizod?  :D Nem artasz vele, de akkor minek?
Szia Bunny! A Sárga kapszula olyan lett nekem, mint a Szent Grál, egy Szentírás, maga a Szent Biblia :)

2010. Március 19. - 01:17:12
Válasz #130
Nem elérhető

pwz

Akkor csak ugy poenbol faslizod?  :D Nem artasz vele, de akkor minek?

Hat, ha ugy veszed akkor poenbol  :D
Olvastam valahol, hogy a terdben  megnott nyomas a fasli hatasara jotekonyan hatassal van az izuletre.
Remelem nem irtam nagy baromsagot.

2010. Március 19. - 01:21:56
Válasz #131
Nem elérhető

Jordan

Olvastam valahol, hogy a terdben  megnott nyomas a fasli hatasara jotekonyan hatassal van az izuletre.

Jol mondod. Allando szinten tarja az izuleti folyadekot. Igy akadajozvan a kopast. De ugyanakkor ezzel meg akadajozhatod a szalagok izuletek erosodeset is. Ami szinten esetleges serulesekhez is vezethenek.

2010. Március 19. - 01:32:25
Válasz #132
Nem elérhető

pwz

Jol mondod. Allando szinten tarja az izuleti folyadekot. Igy akadajozvan a kopast. De ugyanakkor ezzel meg akadajozhatod a szalagok izuletek erosodeset is. Ami szinten esetleges serulesekhez is vezethenek.

A 22-es csapdaja  ::)
Megyek benyomom az utolso kajam, aztan lefekszek.
 /:-)

2010. Március 21. - 15:58:19
Válasz #133
Nem elérhető

pwz

Voltam ma karozni. Egesz jo volt.

Alsocsigas bic egyenes ruddal: 18.75kg x10, 21.25 x10, 23.75 x8                Letolas egyenes ruddal: 28.75 x12, 31.25x10, 33.75x10
Kalapacs bic: 10kg x12, 12, 10         Egykezes tric nyujtas hatonfekve: 8kg 12, 12, 10
Francia rudas bic: 35kg 10, 8, 8       Tolodzkodas: 15, +10kg 12, 11
Koncentralt bic: 6kg x12, 8kg x12      Forditott fogasu egykezes letolas: 2x12

Vadli labtolon: 40kg 4x20
Vadli kereten: 70kg 4x12

2010. Március 28. - 15:43:43
Válasz #134
Nem elérhető

pwz

Hali!

Nem irtam mostanaban. Par dolog valtozni fog mostantol.
Beindult a melo, ugyhogy az edzesek este lesznek (8 utan), kiveve hetvegen (ilyenkor olyan 12 korul).
Szerintem vissza kell majd allnom a heti 5 edzesre (kedd, szerda, csutortok, szombat, vasarnap), de majd ez attol is fugg, hogy este mennyien lesznek a teremben, meg hogy mennyi ido marad.
Az irast egy rovid ideig most szuneteltetem, az edzesek persze mennek.
Mellre elkezdtem tobb gyakorlatot csinalni, mert a sulyokkal elegge megaltam mostanaban.
Lab napon 2 fele guggolast fogok csinalni, ma peldaul nyomtam egy kis "hack" guggolas utanzatot kereten, plusz a normalt. A labam mondjuk eleg jol fejlodott mostanaban, de szerintem bajt nem csinalok meg egy plusz gyakorlattal.

Kb ennyi.