2024. November 01. - 14:36:16
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: My journey begins...  (Megtekintve 103143 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

2010. Április 13. - 22:11:37
Válasz #165
Nem elérhető

George

Ugyan az a helyzet nalam is mint George-nal. Nem birom lenyomni utanna a szilard kajat.

En szinten igy vagyok vele!
De most megprobalkozok valtoztatni rajta! Edzes utan megprobalok bevinni 60-80g ch-t waxy maize-bol, es ra egy fel orara, kaja helyett megiszok megegy True-Mass turmixot. Es erre csak 2 ora mulva megy majd a szilard kaja. Nekem ez erosen fosas gyanusnak hangzott, de olyan ember irta ezt nekem, akiben vakon megbizok  ::) ;D
Éhgyomorra ennyi turmix iszonyat fosás lesz ;D Ezt garantálom ;D

En is igy gobdolom!  :D De egy probat adnom kell neki, ha bejonne, az viszont tenyleg eleg utos lenne  @-o
Szóval mindegy mi lesz, csak üssön ;D Értem ;D

2010. Április 13. - 22:12:03
Válasz #166
Nem elérhető

pmiller06

Nekem sincs edzés után csak fehérje, aztán egy órán belül csirke-rizs /7% Működik :D Próbáltam én is sokáig tömegnövelőt, zabos fehérjét, stb, de annyira telített, hogy képtelen voltam kajára nézni órákig...pedig az fontosabb, hogy teljes értékű étkezés legyen, mint a ch-s turmix 8-}

Szerintem meg mind a kettő fontos. Egy jó wazy maize nem terheli a gyomrot, gyorsan ürül. Edzés után én egy izolátumot, vagy az on fehérjéjét ajánlanám a ch mellé, mert nem telít el annyira mint a myofusion (ami szintén kiváló minőség, csak kicsit krémesebb, sűrűbb)
Az ON volt az én favoritom is, csak nincs...illetve van, de az megfizethetetlen. Amit én írtam az szubjektív, mint minden ebben a sportban, hiszen nincs két egyforma test, anyagcsere, stb, meg én amúgy is csak ilyen kezdő szinten vagyok, nem is értek hozzá --) :D

George! Én nem vontam kétségbe a szakértelmed (hisz hogyan is tehetném?? nagyon messze vagyok attól a rutintól, tömegtől, meg súlyoktól, amikkel edzel), csak leírtam a tapasztalatom!
pwz, milyen wazy maize-on gondolkodsz? ha van san element, az jó választás!

2010. Április 13. - 22:17:18
Válasz #167
Nem elérhető

Jordan

Ugyan az a helyzet nalam is mint George-nal. Nem birom lenyomni utanna a szilard kajat.

En szinten igy vagyok vele!
De most megprobalkozok valtoztatni rajta! Edzes utan megprobalok bevinni 60-80g ch-t waxy maize-bol, es ra egy fel orara, kaja helyett megiszok megegy True-Mass turmixot. Es erre csak 2 ora mulva megy majd a szilard kaja. Nekem ez erosen fosas gyanusnak hangzott, de olyan ember irta ezt nekem, akiben vakon megbizok  ::) ;D
Éhgyomorra ennyi turmix iszonyat fosás lesz ;D Ezt garantálom ;D

En is igy gobdolom!  :D De egy probat adnom kell neki, ha bejonne, az viszont tenyleg eleg utos lenne  @-o
Szóval mindegy mi lesz, csak üssön ;D Értem ;D

Jaja!  ;D

De addigra 3-4 kaja bennem lesz, en meg nem vagyok arrol hires mint Maszti, hogy mire leer meg is emesztem. Nem tartok attol hogy fosnom kell majd, ha meg igen, legalabb nem kell szenvedni vele  :D
Drugs Bunny Edző Válaszol
Szia Bunny! A Sárga kapszula olyan lett nekem, mint a Szent Grál, egy Szentírás, maga a Szent Biblia :)

2010. Április 13. - 22:18:40
Válasz #168
Nem elérhető

George

Nekem sincs edzés után csak fehérje, aztán egy órán belül csirke-rizs /7% Működik :D Próbáltam én is sokáig tömegnövelőt, zabos fehérjét, stb, de annyira telített, hogy képtelen voltam kajára nézni órákig...pedig az fontosabb, hogy teljes értékű étkezés legyen, mint a ch-s turmix 8-}

Szerintem meg mind a kettő fontos. Egy jó wazy maize nem terheli a gyomrot, gyorsan ürül. Edzés után én egy izolátumot, vagy az on fehérjéjét ajánlanám a ch mellé, mert nem telít el annyira mint a myofusion (ami szintén kiváló minőség, csak kicsit krémesebb, sűrűbb)
Az ON volt az én favoritom is, csak nincs...illetve van, de az megfizethetetlen. Amit én írtam az szubjektív, mint minden ebben a sportban, hiszen nincs két egyforma test, anyagcsere, stb, meg én amúgy is csak ilyen kezdő szinten vagyok, nem is értek hozzá --) :D

George! Én nem vontam kétségbe a szakértelmed (hisz hogyan is tehetném?? nagyon messze vagyok attól a rutintól, tömegtől, meg súlyoktól, amikkel edzel), csak leírtam a tapasztalatom!
pwz, milyen wazy maize-on gondolkodsz? ha van san element, az jó választás!
Én csak poénra vettem, ne vedd komolyan. Nekem is anno ezzel a kevés ch-val jött mindenki itt a fórumon, mikor felraktam a kajámat, ha most is felraknám, ugyanez lenne. Csak mégsem, mert így is feljött két év alatt majdnem 40 kg...ezért mondtam, hogy nagyon eltérőek vagyunk, viszont nekem is azok a "tüneteim" vannak, mint pwz(vazzeg nincs normális neved? :D ) kollégának, vagyis nem tudok enni ch-s turmix után. De egy órán belül szigorúan megy a kaja, amiben minden benne van.

2010. Április 13. - 22:22:58
Válasz #169
Nem elérhető

pwz

Nem vagyok kreativ nevvalasztas teren :D nemtudom, hogy jott.
pmiller: nem arra gondoltam annak eleg huzos az ara, szandekosan nem irok markat.

2010. Április 14. - 12:09:42
Válasz #170
Nem elérhető

pwz

Kicsit odab.sz nekem ez a sok koffein ~150mg/tabi, ejjel fel 3kor aludtam el  ***)))) es este 7kor vettem be az utolso szemet.
Tegnap 3 db ment, lehet, hogy visszaveszek par napig 2db-ra.
Kajaltam egyet, most lefekszek aludni kicsit.  {-)

2010. Április 14. - 12:11:48
Válasz #171
Nem elérhető

Kicsibors

Kicsit odab.sz nekem ez a sok koffein ~150mg/tabi, ejjel fel 3kor aludtam el  ***)))) es este 7kor vettem be az utolso szemet.

De miért hagysz belőle estére egyáltalán?...  ????...
HA este 7-kor veszed be, ne csodálkozz, ha nem tudsz aludni!  :-}

2010. Április 14. - 12:17:57
Válasz #172
Nem elérhető

pwz

De miért hagysz belőle estére egyáltalán?...  ????...
HA este 7-kor veszed be, ne csodálkozz, ha nem tudsz aludni!  :-}
El akartam osztani a nap folyamara. Ma biztos hamarabb veszem be az utolsot.
Viszont hetfotol csak este 8ra tudok menni edzeni, na arra meg ki kell talalni valamit.

2010. Április 14. - 22:47:58
Válasz #173
Nem elérhető

pwz

Vege az edzesnek.
Este mentem, mert delutanra alvast terveztem ami nem jott ossze  ***)))) ,igy kisse faradtabb voltam, de a kedv megvolt.
Megkerdeztem a baratomtol, hogy megvan-e meg neki a waxy maize amit kb 3 honapja adtam neki, hat persze, o is csak egyszer ivott belole, ugyhogy visszaadta es igy edzes kozben nyomtam 30g-t. Ez meg pont a turheto kategoria egy teli shaker vizzel, de igy is eleg hanyas utoize van  :----
Edzes utan is ment 40g. Tudom tobb kell, lesz masik, remelem az jobb lesz.
En f.sz beletettem a myofusionbe a bcaa-t es igy annak is keseru ize lett  Łł= Na ezt kulon fogom majd inni a glutaminnal.

Karoztam ma, Superdrolbol 1 ment ma, az is reggel (ma kialszom magam legalabb), holnap 2-t kuldok. 1 megy a reggelivel 1 olyan del fele.
Mass Fx-bol ment 4, a nap folyaman elosztva.(ez ugyis 120 tabi)

Nem voltak sokan a teremben, de a csigat szinte mindig hasznaltak, igy a vegere jutottam oda.

Beforgatos bic: 12kg 3x10
Scott pad: 10es fokozat: x10, 11es: x10 x8
Francia rudas bic: 35kg 3x8

Homlokra engedes: 35kg 3x10
Tolodzkodas: x15, +10kg x12, +15kg x10
Letolas egyenes ruddal: 31.25kg x10, 33.75kg 2x8
Forditott fogasu letolas: kisebb sullyal lassan: 3x12

/:-)

2010. Április 14. - 23:12:51
Válasz #174
Nem elérhető

pmiller06

áruld már el mit dolgozol! :D

2010. Április 14. - 23:45:11
Válasz #175
Nem elérhető

pwz

Mar irtam  8-}
Amugy egy etteremben melozok, majdnem felszolgalokent.

2010. Április 15. - 01:31:47
Válasz #176
Nem elérhető

csaba.r

Mar irtam  8-}
Amugy egy etteremben melozok, majdnem felszolgalokent.

Táncolsz????????
Kezdetben nagy izomlázad lesz és meg fogsz halni minden edzés során,de NE ADD FEL!!!  By Szántai Dóra

Az élet a színházhoz hasonlít, mert gyakran a legrosszabbak kapják a legjobb helyet.

Arisztonümosz

2010. Április 15. - 08:27:49
Válasz #177
Nem elérhető

pwz

2010. Április 15. - 20:39:01
Válasz #178
Nem elérhető

pwz

Valami gebasz van velem.
Szarul erzem magam, emelygek, gyengenek erzem magam, etvagyam nincs, kajaszagtol majdnem hanyok  :-\
Az elso adag rizs+csirke kombot 30 percig ettem kb 1 liter viz kiseretevel, a kovetkezo adag felett 30 percig ultem, majd betettem a hutobe.
Bent egy kolegam is mondja, hogy o is hasonloan volt szarul par napig, remelem nem a bogyoktol van.
Na mindegy, amig nem leszek jobban addig nem szedek semmit, mert nincs ertelme. Az edzest is kihagytam ma.

Beteszek 2 kepet ami a napokban keszult. Csodalatosan homalyos szar kepek. Ebbol kene valamit kihozni.

2010. Április 15. - 20:41:48
Válasz #179
Nem elérhető

atleeta

Egyél jó sokat és jó lesz ez  ;-oo-;
Ma kezdődik életed hátralevő része...

http://www.youtube.com/watch?v=Bt1BDSAzHOA