2024. Szeptember 28. - 19:23:35
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Diétás kaják!  (Megtekintve 52749 alkalommal)

0 Felhasználó és 5 vendég van a témában

2009. Július 12. - 23:58:52
Válasz #135
Nem elérhető

csaba.r


Megpróbálom kicsit felkarolni ezt a Topicot

Citromjoghurt

Hozzávalók

1 pohár joghurt
citrom
édesítőszer


Elkészítés:


A citromból nagyon vékony szeleteket vágunk, a joghurttal és az édesítőszerrel együtt turmixgépben összekeverjük. Citrom helyett használhatunk friss, vagy fagyasztott gyümölcsöt, például erdei gyümölcs keveréket. Csökkentett kalóriatartalmú, vitaminban gazdag frissítő italt kapunk, a kereskedelemben árult cukrozott termék helyett.


Gyümölcsös túróhab

Hozzávalók

25 dkg sovány túró
2 őszibarack
2 körte
1 ek. méz


Elkészítés:


A túrót, a meghámozott őszibarackot, a joghurtot és a mézet jó habosra összeturmixoljuk. A körtéket kockára vágjuk, és egy tálban a túrókrémhez keverjük.
Kezdetben nagy izomlázad lesz és meg fogsz halni minden edzés során,de NE ADD FEL!!!  By Szántai Dóra

Az élet a színházhoz hasonlít, mert gyakran a legrosszabbak kapják a legjobb helyet.

Arisztonümosz

2009. Július 13. - 21:46:35
Válasz #136
Nem elérhető

csaba.r


Ha valakinek kell vlami szoljon
Kezdetben nagy izomlázad lesz és meg fogsz halni minden edzés során,de NE ADD FEL!!!  By Szántai Dóra

Az élet a színházhoz hasonlít, mert gyakran a legrosszabbak kapják a legjobb helyet.

Arisztonümosz

2009. Július 14. - 11:20:57
Válasz #137
Nem elérhető

Boresz


a husit kis citrommal akarom feldobni,de hogyan? jelenleg előző nap bepácolom fűszerbe és délelőtt egy serpenyőben kisütöm. váltanék egy kicsit,nehogy megutáljam az ízvilágot.
nem értek semmihez,csak azért vagyok itt mert jó a társaság

2009. Július 14. - 11:22:53
Válasz #138
Nem elérhető

FirstLady


a husit kis citrommal akarom feldobni,de hogyan? jelenleg előző nap bepácolom fűszerbe és délelőtt egy serpenyőben kisütöm. váltanék egy kicsit,nehogy megutáljam az ízvilágot.
citromot inkább én csak a halra javasolnék :)
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady


2009. Július 14. - 11:24:19
Válasz #139
Nem elérhető

Boresz


a husit kis citrommal akarom feldobni,de hogyan? jelenleg előző nap bepácolom fűszerbe és délelőtt egy serpenyőben kisütöm. váltanék egy kicsit,nehogy megutáljam az ízvilágot.
citromot inkább én csak a halra javasolnék :)
,akkor azt oda lövöm el,husihoz akkor mit?
nem értek semmihez,csak azért vagyok itt mert jó a társaság

2009. Július 14. - 11:27:44
Válasz #140
Nem elérhető

FirstLady


a husit kis citrommal akarom feldobni,de hogyan? jelenleg előző nap bepácolom fűszerbe és délelőtt egy serpenyőben kisütöm. váltanék egy kicsit,nehogy megutáljam az ízvilágot.
citromot inkább én csak a halra javasolnék :)
,akkor azt oda lövöm el,husihoz akkor mit?
barbeque szósz, vagy süsd tepsiben zöldségekkel, csirkefűszerrel. Vagy fokhagymával és hagymával ízesítsd serpenyőben (lehet sütőben is). Vagy pácold mézzel összekevert mustárral egy-két órát, majd süsd ki ;) Vagy amire én kattantam rá mostanában: Brassóinak megcsinálom a húst: (pirospaprika, fokhagyma, só, estleg paradicsom, miközben sütöm ki) és friss zöldségeket eszem hozzá, paradicsom, paprika, ubi, mittom. Vagy csinálok salátát mellé :)
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady


2009. Július 14. - 11:29:25
Válasz #141
Nem elérhető

Boresz


a husit kis citrommal akarom feldobni,de hogyan? jelenleg előző nap bepácolom fűszerbe és délelőtt egy serpenyőben kisütöm. váltanék egy kicsit,nehogy megutáljam az ízvilágot.
citromot inkább én csak a halra javasolnék :)
,akkor azt oda lövöm el,husihoz akkor mit?
barbeque szósz, vagy süsd tepsiben zöldségekkel, csirkefűszerrel. Vagy fokhagymával és hagymával ízesítsd serpenyőben (lehet sütőben is). Vagy pácold mézzel összekevert mustárral egy-két órát, majd süsd ki ;) Vagy amire én kattantam rá mostanában: Brassóinak megcsinálom a húst: (pirospaprika, fokhagyma, só, estleg paradicsom, miközben sütöm ki) és friss zöldségeket eszem hozzá, paradicsom, paprika, ubi, mittom. Vagy csinálok salátát mellé :)
ezt a mustáros füttyfürüttyöt holnap megjátszom, mennyit hogyan mit merrre?

mod: benibá-nak láttam szószait azokat próbáltátok?
nem értek semmihez,csak azért vagyok itt mert jó a társaság

2009. Július 14. - 11:29:52
Válasz #142
Nem elérhető

Kozi001


a husit kis citrommal akarom feldobni,de hogyan? jelenleg előző nap bepácolom fűszerbe és délelőtt egy serpenyőben kisütöm. váltanék egy kicsit,nehogy megutáljam az ízvilágot.
citromot inkább én csak a halra javasolnék :)
,akkor azt oda lövöm el,husihoz akkor mit?
Én a hús mellé, mézet javasolnék. De ha megvan a hús, csak simán fűszerezve.. Akkor mellé zöldségek(paprika,hagyma,uborka,paradicsom, és erre tegyél ketchupot és majonézt, és olyan illata van mint a hamburgernek ;D mellé, nagyon finom))
Nincsen példaképem, nem akarok más lenni, máshoz hasonlítani, a legjobbat akarom kihozni magamból, hogy én lehessek a példakép.

2009. Július 14. - 11:32:13
Válasz #143
Nem elérhető

FirstLady


a husit kis citrommal akarom feldobni,de hogyan? jelenleg előző nap bepácolom fűszerbe és délelőtt egy serpenyőben kisütöm. váltanék egy kicsit,nehogy megutáljam az ízvilágot.
citromot inkább én csak a halra javasolnék :)
,akkor azt oda lövöm el,husihoz akkor mit?
barbeque szósz, vagy süsd tepsiben zöldségekkel, csirkefűszerrel. Vagy fokhagymával és hagymával ízesítsd serpenyőben (lehet sütőben is). Vagy pácold mézzel összekevert mustárral egy-két órát, majd süsd ki ;) Vagy amire én kattantam rá mostanában: Brassóinak megcsinálom a húst: (pirospaprika, fokhagyma, só, estleg paradicsom, miközben sütöm ki) és friss zöldségeket eszem hozzá, paradicsom, paprika, ubi, mittom. Vagy csinálok salátát mellé :)
ezt a mustáros füttyfürüttyöt holnap megjátszom, mennyit hogyan mit merrre?
Mustárt összekevered sóval, és én nagyjából kicsit több, mint fele annyi mézet rakok hozzá. szépen rákenem a húsra, rá egy tálra (rá is öntheted a maradék pácot), lefólia, be a hűtőbe. (este már bepácolhatod másnapra, úgy még jobb lesz).
Aztán ha sütöd, irány a serpenyőbe. A méz jó kérget ad neki, a mustár finom ízt, így nagyon királyság kaja lesz belőle /7%
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady


2009. Július 14. - 11:36:29
Válasz #144
Nem elérhető

Boresz


Mustárt összekevered sóval, és én nagyjából kicsit több, mint fele annyi mézet rakok hozzá. szépen rákenem a húsra, rá egy tálra (rá is öntheted a maradék pácot), lefólia, be a hűtőbe. (este már bepácolhatod másnapra, úgy még jobb lesz).
Aztán ha sütöd, irány a serpenyőbe. A méz jó kérget ad neki, a mustár finom ízt, így nagyon királyság kaja lesz belőle /7%
fóliába körbebugyolálva,vagy csak a serpenyőre megy a fólia? majd ezt be a serpibe. mennyi idő kell neki?
nem értek semmihez,csak azért vagyok itt mert jó a társaság

2009. Július 14. - 11:39:22
Válasz #145
Nem elérhető

FirstLady


Mustárt összekevered sóval, és én nagyjából kicsit több, mint fele annyi mézet rakok hozzá. szépen rákenem a húsra, rá egy tálra (rá is öntheted a maradék pácot), lefólia, be a hűtőbe. (este már bepácolhatod másnapra, úgy még jobb lesz).
Aztán ha sütöd, irány a serpenyőbe. A méz jó kérget ad neki, a mustár finom ízt, így nagyon királyság kaja lesz belőle /7%
fóliába körbebugyolálva,vagy csak a serpenyőre megy a fólia? majd ezt be a serpibe. mennyi idő kell neki?
fólia csak a tetejére kell, hogy ne vegye be a hűtőszagot, vagy ne árassza el mustárillattal a hűtőt :D
Sütés... hát amíg meg nem pirul szépen... függ az idő attól is, milyenre vágod... ha csíkokra vagy kockákra, pillanatok alatt átsül, ha szeletbe, akkor lassabban. Inkább a csíkokat, vagy a kockákat válaszd, jobban is beissza ezt a pácot, és hamarabb is készül el :)
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady


2009. Július 14. - 11:42:10
Válasz #146
Nem elérhető

Boresz


Mustárt összekevered sóval, és én nagyjából kicsit több, mint fele annyi mézet rakok hozzá. szépen rákenem a húsra, rá egy tálra (rá is öntheted a maradék pácot), lefólia, be a hűtőbe. (este már bepácolhatod másnapra, úgy még jobb lesz).
Aztán ha sütöd, irány a serpenyőbe. A méz jó kérget ad neki, a mustár finom ízt, így nagyon királyság kaja lesz belőle /7%
fóliába körbebugyolálva,vagy csak a serpenyőre megy a fólia? majd ezt be a serpibe. mennyi idő kell neki?
fólia csak a tetejére kell, hogy ne vegye be a hűtőszagot, vagy ne árassza el mustárillattal a hűtőt :D
Sütés... hát amíg meg nem pirul szépen... függ az idő attól is, milyenre vágod... ha csíkokra vagy kockákra, pillanatok alatt átsül, ha szeletbe, akkor lassabban. Inkább a csíkokat, vagy a kockákat válaszd, jobban is beissza ezt a pácot, és hamarabb is készül el :)
de "szarul" hangzik  :D ,beindult a nyálelválasztásom  /7%

köszi a receptet cshaje  :-*
nem értek semmihez,csak azért vagyok itt mert jó a társaság

2009. Július 14. - 11:45:07
Válasz #147
Nem elérhető

FirstLady


Mustárt összekevered sóval, és én nagyjából kicsit több, mint fele annyi mézet rakok hozzá. szépen rákenem a húsra, rá egy tálra (rá is öntheted a maradék pácot), lefólia, be a hűtőbe. (este már bepácolhatod másnapra, úgy még jobb lesz).
Aztán ha sütöd, irány a serpenyőbe. A méz jó kérget ad neki, a mustár finom ízt, így nagyon királyság kaja lesz belőle /7%
fóliába körbebugyolálva,vagy csak a serpenyőre megy a fólia? majd ezt be a serpibe. mennyi idő kell neki?
fólia csak a tetejére kell, hogy ne vegye be a hűtőszagot, vagy ne árassza el mustárillattal a hűtőt :D
Sütés... hát amíg meg nem pirul szépen... függ az idő attól is, milyenre vágod... ha csíkokra vagy kockákra, pillanatok alatt átsül, ha szeletbe, akkor lassabban. Inkább a csíkokat, vagy a kockákat válaszd, jobban is beissza ezt a pácot, és hamarabb is készül el :)
de "szarul" hangzik  :D ,beindult a nyálelválasztásom  /7%

köszi a receptet cshaje  :-*
szívesen öcsééééjm ;D

...oszt maj nyilatkozzá :D
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady


2009. Július 14. - 15:41:41
Válasz #148
Nem elérhető

Kozi001


Hamarosan én is körülnézek, neten, itthon könyvekbe, és írok én is recepteket! 8)
Nincsen példaképem, nem akarok más lenni, máshoz hasonlítani, a legjobbat akarom kihozni magamból, hogy én lehessek a példakép.

2009. Július 14. - 16:45:03
Válasz #149
Nem elérhető

Kozi001


Párolt marhaszelet paradicsomos mártással:

Hozzávalók:

              » 80 dkg marhahús
              » 3 dkg extraszűz olívaolaj
              » 1/2 kg paradicsom
              » 1 fej hagyma
              » 3 dkg durum liszt
              » ecet
              » babérlevél
              » só, bors
              » 2 gerezd fokhagyma

A húst felszeleteljük, kiklopfoljuk, megsózzuk, és olajon megpirítjuk. Lefedjük, és megpároljuk. Amikor félig megpuhult, kivesszük, és a felaprított hagymát az olívaolajon megpirítjuk. Rászórjuk a durum lisztet, majd a meghámozott, pépesített paradicsomot is hozzáadjuk. A többi hozzávalóval ízesítjük, majd beletesszük a húst, és készre pároljuk. Rizzsel és az átszűrt mártással tálaljuk.

Jó étvágyat!
Nincsen példaképem, nem akarok más lenni, máshoz hasonlítani, a legjobbat akarom kihozni magamból, hogy én lehessek a példakép.