Csőben sült marhahátszin!
Ezt tegnap este csináltam.
A hátszint szeletekre vágtam, befűszereztem, majd rátettem alufóliára, minden szeletet külön külön. Az alufóliákat lefújtam olaj spray-vel, hogy ne ragadjon rá a hús. Majd a húsra szeltem hagymát, pár szelet burgonyát, mehetnek rá zöldségek is, spárga, brokkoli...stb. és igy becsomagolni az alufóliába, de úgy, hogy azért levegős legyen.
Aztán igy mehet be a sütőbe, ha lehet akkor légkeveréses legyen a sütő, sajna a miénk ezer éves, ami az albérletben van, igy kicsit megégett az alja. Viszont egyáltalán nem rágós, még igy sem, hogy nem frissen eszem, hisz ezt mára csináltam. Szóval jó lett szerintem!
Néha még beugrik valami iskolás koromból, mikor vendéglátósnak tanultam.