Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni!
Egy jó 2 hónapja kondizok rendszeresen, mellette versenyszerűen úszok, és szeretnék egy kis súlyt felszedni. Elég sokat eszek, de sajnos nem tudok rendesen meghízni. Ajánlottak már különböző tömegnövelőket, de nem mertem eddig szedni semmit, mivel nem tudom hogy melyik jó,melyik rossz. Tudnátok valamit ajánlani, hogy mivel tudnék egy kis plusz sújt, illetve izmot felszedni? Nem erős szerre gondoltam, mint amilyet a testépítők szednek. Egyáltalán nem ismerem a szereket, úgy hogy nem is tudnék választani.
Válaszotokat előre is köszönöm,
ÜDv: LEwi
Akkor kezdetnek egy kis fogalommagyarázat
a tömegnövelőt inni kell, nem szedni, nem gyógyszer ez... Te se a szedésben gondolkodj...
a testépítők is kezdik valahol, pl. onnan, hogy nem izmosak... és nem "két hónap" alatt lesznek ilyen nagyok, hanem az évekig tartó edzés, evés, táplálék-kiegészítők alkalmazása segít nekik ebben...
Nyugodtan idd a tömegnövelőket, amelyeket az Extremefitben találsz, biztonságosak, jó minőségűek, és segítenek abban, hogy hízz, vagyis tömeget szedj fel, nyilván akkor, ha mellette következetes az étkezésed, és rendesen edzel